مشاهده نسخه کامل
: تلفظ کلمه ground
ara.look
31-07-2009, 23:10
من هرچی فکر کردم نشد:
گراند
گرند (ۀ)
کدوم میشه؟
ممنون.
گراند هستش GRouND آ تلفظ میشه اوون ou
ara.look
01-08-2009, 00:05
یه سوال دیگه:ram
با program در تلفظ a تفاوت دارن؟
آخه تو دیکشینری هر دو رو تو تلفظ با a نشون داده.
تلفظ هر کدوم رو بگی خوب میشه..
ممنون.
seems to me kinda confusing!..
simply check here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])for Ground and here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])for ram
* from Webster Dic. ... only 7 KB each
ara.look
01-08-2009, 13:45
پس هر دو صدای ۀ میدن؟
آخه اون صدایی که گزاشتین صدای e میداد؟
مثل مداد،کتاب و...
من میخوام بدونم که آ هست یا ا یا e
پس هر دو صدای ۀ میدن؟
آخه اون صدایی که گزاشتین صدای e میداد؟
مثل مداد،کتاب و...
من میخوام بدونم که آ هست یا ا یا e
مشاهده خوبی داشتی ... علت این قضیه همون چیزیه که بهش میگیم لهجه ... توصیف لهجه انگلیسی با استفاده از لحن و صدای مورد استفاده در زبان فارسی (اون چیزی که مثلا بهش میگیم تهرانی - یا در فیلمهای فارسی می شنویم) سخته ... اصلا چرا راه دور بریم ، شما اگه بخوای مثل با لهجه های کشور خودمون هم حرف بزنی شاید توصیفش ساده نباشه ... اینجا هم همینطوره :
یکی از ویژگی های زبان انگلیسی اول-ساکن هستش ... یعنی گاهی حرف اول رو ساکن یا نزدیک به ساکن ادا می کنند ... ما همچین چیزی رو در فارسی به این شکل نداریم و همیشه تلفظ کلمه رو با یکی از صداها شروع می کنیم ...
بنابراین مثلا در ground شما نباید اونطور که در فارسی میگیم گِ تلفظش کنی و باید حتی المقدور یه گ ساکن ادا کنی .. مسلمه که ابتدائاً ساده نیست ..
در مورد round هم ما در فارسی متمایل به تغییر لحن نیستیم .. دوست داریم بگیم راند ... اما باید صدامون رو پیچ بدیم ... همونطور که مثلا در بعضی مناطق کشورمون آب رو بصورت او تلفظ می کنن (جنوب کشور) که یا اوی پیچداره ...
قاعده اول ساکن در مورد ram هم به نوعی صدق می کنه ... ضمنا کشیدن صدا رو هم داریم که باز در فارسی امروزی ما کم شده (مگه اینکه یه نفر بخواد شعر بخونه یا دکلمه کنه!) ... در ram ، صدای َ رو داریم می کشیم ...
خلاصه تلفظ هم واسه خودش دنیاییه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ara.look
02-08-2009, 19:44
ممنون ولی من نفهمیدم که گراند هست یا گر(e)ند
2 تا تلفظ داره
1.گروند
2.گراند
من فکر کنم اولی درست باشه چون تو دیکشنری اولی رو نوشته
ara.look
02-08-2009, 23:50
آخه تو دیکشینری من هم گراند نوشته
آخه تو دیکشینری من هم گراند نوشته
اگر دقت کنیم یک چیزی بین آ و او هست
یعنی نه گروند هست و نه گراند
درسته؟
ara.look
03-08-2009, 12:24
فکر کنم همینطور باشه..
DJ POLESTAR
03-08-2009, 12:55
اصلش میشه گرآوند
آُ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.