PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست: آموزش تغییر آی پی ip

mousa1586
31-07-2009, 21:35
از آنجایی که من هر مشکلی دارم میام تو این سایت مطرح میکنم و تمامی اونا حل میشه:11: اینبار هم اومد یه مشکلی دیگه رو مطرح کنم که انشاالله اینهم مانند بقیه حل بشه و ما هم بیشتر یاد بگریم.:46:

من از وقتی که ADSL گرفتم یه پیغامی پایین سیستمم نشون میده میگه که آی پی شما با آی پی ی نفر دیگه تو شبکه یکی هست!(اینو تو این سایت مطرح کردم و فهمیدم)
تو انجمنی که این موضوع رو مطرح کردم یه فرمانی دادند و گفتند تو داس اجرا کن اگه درست نشد به شرکتی که اینترنت گرفتی بگو واست حل کنن منم رفتم به اونها گفتم,گفتند برو تو Properties کارت شبکه ip رو عوض کن ولی من نمیدونم کارت شبکه کجاست و چجوری ip رو عوض کنم! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.:40:

mousa1586
01-08-2009, 21:08
کسی نبود مشکل ما رو حل کنه؟

mousa1586
07-08-2009, 15:31
یه دستی به سر این تاپیک هم بکشید لطفا :13:

babelirani
07-08-2009, 16:57
دوست عزیز برای اینکه نتیجه بگیرید بهتون پیشنهاد میکنم توی این انجمن تایپیک رو بزنید پیشتر احتمال رسیدن به نتیجه رو دارید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

svheydari
23-01-2010, 22:35
کافی است روی ایکن کارت شبکه که در سینی نوار کار (گوشه پایین سمت چپ تصویر دو کامپیوتر) دوبار کلیک کنید و در پنجره ای که باز می شود روی دکمه properties  کلیک کنید در پنجره جدید بر روی (TCP/IP) کلیک کرده و در قسمت use the flowing ip addresss آدر آی پی مورد نظر خود را وارد کنید.