مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن بندی هارد (لپ تاپ دارا بیان تو)
mh.attari
30-07-2009, 23:40
سلام دوستان گلم
من یه مشکل اساسی دارم می خوام ویندوز 7 بزنم و همچنین هاردم رو که دو تا درایو داره یکی c و یکی ریکاوری پارتیشن بندی کنم مشکل من اینجاس که می ترسم ریکاوری پر شه لطفا کمکم کنید(اگر تصویری کمکم کنید دعاتون می کنم اخه من زیاد وارد نیستم و اولین بارمه که می خوام پارتیشن بندی کنم)
ممنونم
بهترين برنامه براي پارتيشن بندي ( به نظر من ) برنامه Acronis Disk Director Suite هست
شما Hiren's Boot CD رو بگيريد ، كلكسيون برنامه هاي بوت و پارتيشن بندي هست
با كمك اون به راحتي و دلخواه پارتيشن هاتون رو درست كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين 1966
31-07-2009, 16:25
سلام
دوست عزیز در مورد استفاده از نرم افزاری که جناب pami_wega معرفی کردند در این تایپیک توسط دوستون رجیستر یوزر توضیح داده شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم تجربه ام رو در مورد استفاده از این نرم افزار قبلاً اینجا گفتم (شاید بخشی از اون کمکی بکنه ) :
در عین حال یک تایپیکی صرفاً برای پارتیشن بندی تو این انجمن هست فکر نمی کنم برای ویندوز 7 با ویستا خیلی تفاوتی داشته باشه
موفق باشید
سلام دوستان گلم
من یه مشکل اساسی دارم می خوام ویندوز 7 بزنم و همچنین هاردم رو که دو تا درایو داره یکی c و یکی ریکاوری پارتیشن بندی کنم مشکل من اینجاس که می ترسم ریکاوری پر شه لطفا کمکم کنید(اگر تصویری کمکم کنید دعاتون می کنم اخه من زیاد وارد نیستم و اولین بارمه که می خوام پارتیشن بندی کنم)
ممنونم
نحوه پارتيشن بندي با اين برنامه به قدري ساده هست كه نيازي به توضيح نداره خود من هم اولين بار كه باهاش كار كردم ياد گرفتم
نحوه تغيير فايل سيستم پارتيشن ها و نوع پارتيشن ها ( Logical - Primary ) و همينطور تغيير اندازه خيلي ساده است
H@mid-Vista
01-08-2009, 20:06
نحوه پارتيشن بندي با اين برنامه به قدري ساده هست كه نيازي به توضيح نداره خود من هم اولين بار كه باهاش كار كردم ياد گرفتم
نحوه تغيير فايل سيستم پارتيشن ها و نوع پارتيشن ها ( Logical - Primary ) و همينطور تغيير اندازه خيلي ساده است
فقط يادتون نره اگه نورتون گوبك و يا هر نرم افزار بك اپ گيري لحظه اي دارين غير فعال كنين و گرنه در اولين ريستارت كه براي انجام تغييرات اعمال ميشه كلا همه چيز ميره بر باد و هيچ كاري هم نميشه كرد
:46:
mh.attari
01-08-2009, 21:21
ممنون از کمکاتون دوستان ولی یه سوال اساسی الان من از کدوم برنامه استفاده کنم بهتره؟
H@mid-Vista
02-08-2009, 15:53
اينجا رو ببين:
Don Sylar
02-08-2009, 18:01
آموزش مولتی مدیای نورتون پارتیشن مجیک* کاملا فارسی -
لنک دانلود:
*نورتون پارتیشن مجیک بهترین نرم افزار پارتیشن بندی
f-soltani
02-08-2009, 19:14
تفاوت Logical با Primary در چیه؟
تفاوت Logical با Primary در چیه؟
در اينه كه درايو Primary از بوت سكتور شروع ميشود و Logical از خود Primary
ممنون از کمکاتون دوستان ولی یه سوال اساسی الان من از کدوم برنامه استفاده کنم بهتره؟
شما از همون ACronis استفاده كن ولي Hiren's Boot CD مجموعه كاملي از نرم افزار هاي بوت و پارتيشن بندي و تعمير بد سكتور و اين چيزا هست ... Acronic در Hiren هم موجود هست
Don Sylar
04-08-2009, 11:52
بهترین نرم افزارهای پارتیشن بندی norton partition magic و paragon disk manager است.که من از دومی بیشتر استفاده می کنم.
البته هر نرم افزار معروف پارتیشن بندی ، یک کار را انجام می دهد و آن پارتیشن بندی است و هیچکدام از نسخه های نهایی ، قابلیتی از دیگری کم ندارند.انتخاب نرم افزار ها بیشتر جنبه شخصی داره ، هرکی راحت تر کار کنه می گه اون راحت تره و بهتره.
f-soltani
04-08-2009, 22:15
در اينه كه درايو Primary از بوت سكتور شروع ميشود و Logical از خود Primary
ممنون ولی چیزی نفهمیدم
برای درایو ویندوز کدوم بهتره برای درایوهای دیگه چی؟
mh.attari
05-08-2009, 20:54
ممنون ولی چیزی نفهمیدم
برای درایو ویندوز کدوم بهتره برای درایوهای دیگه چی؟
این فرق ها رو کمی توضیح بدید فکر کنم مفید باشه
هر درايو مي تواند تا 4 پارتيشن داشته باشد كه مي توانند از نوع Primary يا Extended باشند كه هر يك وظيفه خاصي داشته و شما بر حسب نياز مي توانيد آنرا تعريف كنيد. توضيحات بعدي موضوع را روشن مي كند. البته شايد هاردديسكهايي را ديده باشيد كه به بيش از 4 قسمت تقسيم شده اند، توجه داشته باشيد كه فقط پارتيشن نوع Extended مي تواند بيش از يك حرف درايو از كامپيوتر براي خود بگيرد. فرقي نمي كند كه چند حرف درايو ببينيد، بخاطر داشته باشيد كه هر درايو نمي تواند بيش از 4 پارتيشن بگيرد.
پارتيشنPrimary
اين پارتيشنها جايگاه OS ها هستند. اگر ميخواهيد هارد ديسك شما توانمندي راه اندازي يا بوت كامپيوتر را داشته باشد نياز به يك پارتيشن Primary داريد. در ويندوز سري 9x و 2000 اين پارتيشن هميشه :C است كه نميتوانيد آنرا تغيير دهيد. هر هارد ديسك ميتواند تا 4 پارتيشن Primary داشته باشد اما در دنياي داس و ويندوز9x با برنامه اي بنام FDISK فقط محدود به يك پارتيشن Primary هستيد. لينوكس و ويندوزهاي بعدي مانند 2000 بطور كامل از داشتن چند پارتيشن Primary در يك درايو حمايت ميكنند. برنامه System Commander در ويندوزهاي سري 9xبشما كمك ميكند تا چند سيستم عامل را در يك درايو قرار دهيد. اما در ادامه پارتيشن هاي Primary ، به حالت پارتيشن Active نگاهي مي اندازيم.
پارتيشن Active
اما سئوال اينجاست كه اگر يك هارددرايو داراي چند پارتيشن Primary باشد كه هر كدام نيز حاوي يك OS معتبر باشد، سيستم از كجا بفهمد كه كدام OS را بوت كند؟ هر پارتيشن Primary كه بصورت Active تنظيم شده باشد، آغاز كننده كار كامپيوتر است. يعني OS موجود در آن، هنگام بوت شدن كامپيوتر شروع ميشود. پس در هر لحظه فقط يكي از پارتيشن هاي Primary مي توانند بصورت Active تنظيم شوند.
پارتيشن Extended
درايو شما ميتواند حاوي پارتيشن Extended باشد يا آنرا نداشته باشد. اين پارتيشن توان بوت ندارد و در هر هارد درايوي فقط يكي از آنها ميتواند موجود باشد. وقتي اين پارتيشن را درست ميكنيد، جاي يكي از پارتيشنهاي Primary را ميگيرد. پس در هاردديسكي كه يك پارتيشن Extended دارد فقط سه پارتيشن Primary باقي ميماند. اگر بخواهيد سيستم خود را در يك پارتيشن بزرگ قابل بوت بصورت Primary تنظيم كنيد، ديگر نيازي به پارتيشن Extended نخواهيد داشت.
وقتي يك پارتيشن Extended درست ميكنيد اين امكان را داريد تا حداكثر 24 درايو لاجيكال در داخل آن ايجاد كنيد. يعـني :C تا:Z ( نامهاي :A و :B به فلاپي درايو تعـلّق دارند).
اندازه هر درايو لاجيكال نيز به شما بستگي دارد. پس اول بايد پارتيشن Extended درست كنيد بعد در داخل آن اقدام به ايجاد درايو لاجيكال كنيد.
واقعا توضیحات کاملی بود.
فقط این رو هم اضافه کنم که بهترین نوع پارتیشن بند، یک درایو primary (یا دو تا اگه سیستم عامل دیگری دارین) و یک درایو extended که درون اون هر قدر بخواهید میتونین logical drive داشته باشین.( ماکسیموم 24 تا)
برای این که بفهمین سیستم شما چه جوری پارتیشن بندی شده میتونید بهcomputer managment برین و به درایو هاتون نگاه کنین.
درایو های primary به رنگ آبی و درایو های extended به رنگ سبز هستند که اگر درایو logical داشته باشین در درون حاشیه سبز رنگ ،آبی روشن رو مشاهده خواهید کرد.
(راستش من این مطلب رو میخواستم قرار بدم که دیگه نشد)
montazer2
11-08-2009, 11:11
واسه افزایش تعداد بیشتری درایو از کدوم قسمت paragon partition manager استفاده کنم آخه به طور معمول سه تا درایو بیشتر واسم پارتیشن بندی نکرد و من میخوام تعدادش بیشتر بشه.
meshkipoosh2006
02-09-2010, 22:21
با سلام
آقا لب تاپ hp دارم ... برای اینکه xp رو کنار 7 داشته باشم ( درایوای هاردم c , recovery , hp tools ) حالا من اومدم از درایو c چند تا پارتیشن دیگه واسه نصب ایکس پی shirink کردم ولی وقتی با بوت xp میام بالا نمی تونن اون ها را به عنوان درایو نصب انتخاب کنم ؟؟؟
لطفا کمک کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.