ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه فنی مادربورد

sma3ali
30-07-2009, 20:30
با عرض سلام
از همه دوستان می خواهم درباره سه برند giga و dfi و asus در مورد قدرت و سرعت و پایداری انرژی و درباره مدلهای مختلف این برندها نظر بدهند بالاخص در مورد چیپ ستهای موجود در این بردها و در کل می خواهم به اینجا برسیم که کدام مدل و چرا بهتر است بدون در نظر گرفتن طراحی عمر بالای giga و 2 انس مس بکار رفته در آن و نکته مهم اینکه موجب تخریب و تبلیغ برای برندی نباشد

mf.designing
30-07-2009, 20:37
با عرض سلام
از همه دوستان می خواهم درباره سه برند giga و dfi و asus در مورد قدرت و سرعت و پایداری انرژی و درباره مدلهای مختلف این برندها نظر بدهند بالاخص در مورد چیپ ستهای موجود در این بردها و در کل می خواهم به اینجا برسیم که کدام مدل و چرا بهتر است بدون در نظر گرفتن طراحی عمر بالای giga و 2 انس مس بکار رفته در آن و نکته مهم اینکه موجب تخریب و تبلیغ برای برندی نباشد

به نظر من اکثر حرفه ای ها بدون استثنا اول ASUS رو انتخاب می کنند .
برای فهمیدن کارایی ها و مقایسه ها یه سرچ تو گوگل چاره کاره

Kianoosh
30-07-2009, 21:59
خب دوست عزیز

اول چیپست رو مشخص کنید نمیتونیم p35 , رو با g45 مقایسه کنیم و ....

اگه می خوای اینتل های اند مقایسه بشه X58 خوبه یا چیز دیگه ...

sma3ali
30-07-2009, 22:02
اول از اینتل شروع کنیم بهتره و از چیپ ست g31 که تقریبا پایین ترین چیپست اینتل هست بریم به بالا

sma3ali
30-07-2009, 22:04
به نظر من اکثر حرفه ای ها بدون استثنا اول ASUS رو انتخاب می کنند .
برای فهمیدن کارایی ها و مقایسه ها یه سرچ تو گوگل چاره کاره
خیلی ممنون
ولی اگر میخواستم توگوگل سرچ کنم این تایپیک و نمی زدم و در واقع من تجربه عملی شماها را می خواهم نه بنچ مارک و از اینکه در ادامه بحث همراه من باشید ممنون میشوم

Kianoosh
31-07-2009, 16:03
خب این گیگا بایت g31:

GA-EG31MF-S2 GA-EG31M-S2 GA-G31M-ES2C
GA-G31M-ES2L GA-G31-S3G GA-G31-S3L
GA-G31MX-S2 GA-G31MF-S2 GA-G31M-S2C
GA-G31M-S2L

اینا رو از چه نظر محدود و مقایسه کنیم!؟

sma3ali
31-07-2009, 18:21
خب این گیگا بایت g31:

GA-EG31MF-S2 GA-EG31M-S2 GA-G31M-ES2C
GA-G31M-ES2L GA-G31-S3G GA-G31-S3L
GA-G31MX-S2 GA-G31MF-S2 GA-G31M-S2C
GA-G31M-S2L

اینا رو از چه نظر محدود و مقایسه کنیم!؟
بقیش چی شد (asus &dfi )؟؟؟؟؟؟
خوب اول از نظر اینکه سرعت کلی این بردها به نسبت یکدیگر چطوری است
دوم اینکه با اینکه به نسبت چیپست ضعیفی است ولی کیفیت پشتیبانی اش از تصاویر hd چطور است و در بازی ها چطور جواب می دهد و یک سوال این مادر برد با این چیپست در صورتی که با یک cpu نسبتا خوب و حتی قوی چگونه جواب می دهد یعنی اینکه کمبودهایش را جبران می کند یا که خیر و اینکه پیشنهاد فنی (از نظر اینکه با در نظر گرفتن همه جوانب ) در این کلاس کدامیک از بردها است و آخر اینکه قدرت تقسیم و پایداری انرژی در این بردها چگونه است و در مقابل نوسانات برق چقدر مقاومت دارند چون بعضی از بردها را شنیده ام چیزی شبیه فیوز دارند ولی واقعیتش هنوز ندیده ام یا اگر دیده ام دقت نکردم و کلا مسائلی از این و هرچیز دیگری که شما و دیگر دوستان می دانید و فقط این را هم بگویم تجربه شخصی شما را از استفاده از این بردها می خواهم
و آخر اینکه در شرایط مختلف جوی (رطوبت شمال یا خشکی بیش از سیستان ) آیا در بلند مدت تاثیری بر کار اینها دارد یا که خیر چون در شمال دیده ام گه چگونه یک سیستم روشن در بعضی شرایط قطعاتش عرق می کنند و باعث تعجب بسیار اینجانب شده حال اگر تجارب این طوری هم دارید اگر در میان بگذارید ممنون میشوم

Kianoosh
31-07-2009, 19:57
بقیش چی شد (asus &dfi )؟؟؟؟؟؟
خوب اول از نظر اینکه سرعت کلی این بردها به نسبت یکدیگر چطوری است
دوم اینکه با اینکه به نسبت چیپست ضعیفی است ولی کیفیت پشتیبانی اش از تصاویر hd چطور است و در بازی ها چطور جواب می دهد و یک سوال این مادر برد با این چیپست در صورتی که با یک cpu نسبتا خوب و حتی قوی چگونه جواب می دهد یعنی اینکه کمبودهایش را جبران می کند یا که خیر و اینکه پیشنهاد فنی (از نظر اینکه با در نظر گرفتن همه جوانب ) در این کلاس کدامیک از بردها است و آخر اینکه قدرت تقسیم و پایداری انرژی در این بردها چگونه است و در مقابل نوسانات برق چقدر مقاومت دارند چون بعضی از بردها را شنیده ام چیزی شبیه فیوز دارند ولی واقعیتش هنوز ندیده ام یا اگر دیده ام دقت نکردم و کلا مسائلی از این و هرچیز دیگری که شما و دیگر دوستان می دانید و فقط این را هم بگویم تجربه شخصی شما را از استفاده از این بردها می خواهم
و آخر اینکه در شرایط مختلف جوی (رطوبت شمال یا خشکی بیش از سیستان ) آیا در بلند مدت تاثیری بر کار اینها دارد یا که خیر چون در شمال دیده ام گه چگونه یک سیستم روشن در بعضی شرایط قطعاتش عرق می کنند و باعث تعجب بسیار اینجانب شده حال اگر تجارب این طوری هم دارید اگر در میان بگذارید ممنون میشوم

بقیش!؟استاد اول باید همینا گلچین بشن برند دیگه هم همینطور بعدش کلا 6 تا مدل بمونه با هم مقایسه بشن!

منظورت رو از سرعت کلی دقیق متو جه نمیشم!بیشتر توضیح بده!اون کیفیت هم متوسط

در مورد رطوبت مشکل خاصی نیست باید مر اقبت بشه از مین دیگه در مورد نوسان چقدر نوسان!؟در این رنج من هیچکدوم رو پیشنهاد نمی کنم مگر اینکه واقعا بودجه محدود باشه بعد هم باید کاربرد دقیق مشخص باشه!

اگه خرای شدن خازنها باشه که نه

باز بین این برندهایی که شما میگی گیگا سری های خو بی تو g31-p35 دار ه...

ببین منظور منو برای مقایسه دقیق درنیافتی!:دی

باید مشخص بشه:

اورکلاک میشه؟سیستم چند ساعت روشن هست؟گرافیک ؟رم؟قطعات آنبرد ؟پورتها؟...

بعد دیگه روی کیفیت خازنها و سازگار ی و مصرف انرژی و طول عمر و .....

sma3ali
01-08-2009, 08:29
بقیش!؟استاد اول باید همینا گلچین بشن برند دیگه هم همینطور بعدش کلا 6 تا مدل بمونه با هم مقایسه بشن!
منظورت رو از سرعت کلی دقیق متو جه نمیشم!بیشتر توضیح بده!اون کیفیت هم متوسط
در مورد رطوبت مشکل خاصی نیست باید مر اقبت بشه از مین دیگه در مورد نوسان چقدر نوسان!؟در این رنج من هیچکدوم رو پیشنهاد نمی کنم مگر اینکه واقعا بودجه محدود باشه بعد هم باید کاربرد دقیق مشخص باشه!
اگه خرای شدن خازنها باشه که نه
باز بین این برندهایی که شما میگی گیگا سری های خو بی تو g31-p35 دار ه...
ببین منظور منو برای مقایسه دقیق درنیافتی!:دیباید مشخص بشه:
اورکلاک میشه؟سیستم چند ساعت روشن هست؟گرافیک ؟رم؟قطعات آنبرد ؟پورتها؟...
بعد دیگه روی کیفیت خازنها و سازگار ی و مصرف انرژی و طول عمر و .....
باشه همینکار و که شما میگید را بکنیم ومنظورم از سرعت میزان تاثیری است که برروی دیگر قطعات می گذارد(استفاده از حد اکثر سرعت) و برای رطوبت چطوری باید مراقبت کرد چون خیلی ها به بنده مراجعه می کنند (شمال) و از این مسئله گلایه دارند آیا راهی را پیشنهاد می دهید و منظورم از پیشنهاد این بود که درست است که چیپ ست قدیمی شده و بدرد نمی خورد ولی بالاخره باید یکی دو مدل در این رنج از بقیه بهتر باشه و در مورد مقایسه مورد نظر شما هم باید بگویم اینها را یادم رفت اتفاقا من هم موافقم ولی یک مقایسه همه جوره باشه خیلی بهتر است