PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FileStream

Shahab_H
30-07-2009, 18:26
با سلام
من 1 کلاس دارم به وسیله FileStream اطلاعات دو ت از Object های کلاس رو ریختم تو فایل(البته فکر می کنم درسته ولی مطمئن نیستم) ولی نمی دونم چه طوری باید اطلاعات رو برگردونم بریزم تو دو تا آبجکت
از deserialize استفاده کردم ولی نمی دونستک چی باید بنویسم توش
اگر ممکنه کلا کد نوشتن و خواندن در فایل رو به این روش بگین
فرض کنین اسم کلاس Player و اسم آبجکت ها player1 و player2 هستش

mahdi7s
30-07-2009, 20:54
سلام

چندان چیزی از نوشته هاتون نفهمیدم
ولی شاید این کد ها بتونه کمکتون بکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واسه سریالی کردن :

واسه دی سریالی کردن :

در کدهای بالا توجه کنید که بجای Path ادرسی که می خواین شی sampleclass در اونجا سریالی بشه رو قرار بدین.

موفق باشید.

Shahab_H
02-08-2009, 17:25
ممنون از راهنماییتون
من می خوام 2 تا شی از کلاس رو در فایل بریزم و بعد از فایل بخونم در دو شی بریزم ولی موقع خوندن از فایل ارور میده

mahdi7s
02-08-2009, 19:28
سلام

اطمینان دارم نگاهی به کدها نکرده اید چون اگر همین کدها رو امتحان و تست کنید مشکلتان حل می شود.

موفق باشید.

Shahab_H
02-08-2009, 20:36
جرا اتفاقا 1 نگاه کلی انداختم شبیه کدهایی که خودم نوشتم منتهی کدهای شما برای 1 Object هستش
من برای دو تا آبجکت نمی دونم چه طوری بنویسم:46:

mahdi7s
02-08-2009, 22:30
منتهی کدهای شما برای 1 Object هستش
من برای دو تا آبجکت نمی دونم چه طوری بنویسم

اگر در کدهای قبل به کلاس Sample توجه کنید می بینید که فقط دو تا خصوصیت عمومی برای نگهداری دو فیلد
که در اینجا نوع اونا String هست وجود داره و این دقیقا چیزی هست که شما نیاز دارین...

شما دو تا شی را می خواین سریالی کنین ولی به صورتی که فقط یه فایل سریالی شده از اون دو تا بوجود بیاد
پس نیاز به یک شی دارین!!!

خوب یک کلاس جدید دقیقا مثل sample ایجاد و دو تا شی هاتونو به دو تا خصوصیت های این کلاس تخصیص بدین
و نهایتا همین شی رو سریالی و دی سریالی کنید.(پیشنهاد می کنم کمی به کدهای پست قبل بیشتر توجه کنید.)

موفق باشید.

Shahab_H
04-08-2009, 11:33
با سلام دوباره
من کد رو به صورتی که گفتین دوباره تغییر دادم ولی با همون ارور مواجه میشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلاس play مشابه همون sample شماست
ارور از خط دوم این کد گرفته میشه

عــــلی
04-08-2009, 12:32
سلام.
دوست عزیز لطفاً واضح بگین میخواین چی کار کنین...
ببینین اینی که میگم درسته:
شما یه متغیر به نام object دارین که میخواین فایل رو توی اون قرار بدین بعد از توی متغیر بخونین؟
شما یه فایل رو درون یه متغیر آبجکت قرار دادی و میخوای اون در فایل دیگری ست کنی؟
موفق باشید.

Shahab_H
04-08-2009, 20:30
من 1 کلاس دارم به اسم player و ازش 2 تا نمونه دارم به اسم player1 و player2
میخوام اطلاعات این 2 نمونه رو در فایل بریزم و بعد از فایل بخونم و داخل همین دو نمونه بریزم.
ممنون از توجهتون:)

عــــلی
05-08-2009, 12:34
سلام.
نمیدونم تا حالا این کارو نکردم ولی یه راهی هست و اینه که شما تمام متغیر ها رو به بایت تبدیل کرده و در یک آرایه بریزی و اونوقت اونو در یک فایل ذخیره کنی....
حالا میخوای چی کار کنی؟با این حرکت.
اگه نمیدونی یک مثال بزنم.
موفق باشید.

Shahab_H
05-08-2009, 13:20
اگه مثال بزنین که ممنون میشم.
مهم نیست حتما تو ای آبجکت ها برگرده اگر تو arraylist هم برگرده که بعد بتونم دونم دونم اینارو به اون آبجکت ها منتقل کنم خوبه.

ممنون

Shahab_H
05-08-2009, 17:54
1 سوال دیگه برای 1 برنامه ی دیگه
من 1 برنامه ی کتاب خونه دارم می نویسم لیست کتاب ها و کاربر ها رو در دوتا ArrayList جداگانه که عضو های static یک کلاسن ذخیره می کنم.
چه راهی مناسبه که من محتویات ArrayList ها رو ذخیره کنم و بعد بتونم دوباره اطلاعات رو بخونم و در اون ها بریزم؟
ممنون

عــــلی
11-08-2009, 07:58
سلام.معذرت میخوام دیر شد....یه خورده سرم شلوغ شده...

اگه مثال بزنین که ممنون میشم.
مهم نیست حتما تو ای آبجکت ها برگرده اگر تو arraylist هم برگرده که بعد بتونم دونم دونم اینارو به اون آبجکت ها منتقل کنم خوبه.

ممنون
نمیدونم چرا احساس میکنم این کاری که دارید میکنید کاملاً اشتباهه...ولی کمی توضیح میدم....
شما برای تبدیل object به بایت اول باید بدونید اصلاً این object شما چی هست....Integer هست؟string هست؟
خوب من string رو براتون مثال میزنم.....

برای تبدیل String به آرایه ای از Byte از متد زیر میتونی استفاده کنی:

برای ذخیره این بایت در فایل هم از کد زیر استفاده کن:

1
سوال دیگه برای 1 برنامه ی دیگه
من 1 برنامه ی کتاب خونه دارم می نویسم لیست کتاب ها و کاربر ها رو در دوتا ArrayList جداگانه که عضو های static یک کلاسن ذخیره می کنم.
چه راهی مناسبه که من محتویات ArrayList ها رو ذخیره کنم و بعد بتونم دوباره اطلاعات رو بخونم و در اون ها بریزم؟
ممنون
این چه کاریه؟چرا از دیتابیس استفاده نمی کنید؟

mahdi7s
11-08-2009, 08:27
من 1 برنامه ی کتاب خونه دارم می نویسم

بهتر است برای این برنامه از پایگاه داده استفاده کنید.