ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال هرزنامه‌ها به بيشترين حد خود در تاريخ رسيد



mohsen.rajabi
30-07-2009, 17:32
شرکت مکافي(McAfee) در گزارش "تهديدهاي امنيتي" خود مربوط به سه ماهه دوم سال جاري ميلادي اعلام کرد که ميزان انتشار بوت‌نت‌ها و هرزنامه‌ها به بيشترين حد خود در طول تاريخ رسيده است.

مرکز Avert Labs وابسته به شرکت مکافي اعلام کرد که در فصل دوم 2009 ميزان انتشار هرزنامه‌ها نسبت به فصل اول سال تا 80 درصد افزايش يافته است.
اين جريان در حالي اتفاق مي‌افتد که طي سال گذشته به دنبال تعطيل شدن مرکز عرضه‌کننده خدمات اينترنتي McColo، ميزان انتشار هرزنامه‌ها کاهش قابل‌ملاحظه يافت. به گفته مکافي، ژوئن امسال به تنهايي رکورد تازه‌اي را در ميزان انتشار هرزنامه‌ها به ثبت رساند و رشد ارسال پست‌هاي الکترونيکي ناخواسته در آن نسبت به ماه قبل 20 درصد گزارش شد. شرکت مکافي هم‌اکنون پيش‌بيني مي‌کند که 92 درصد از تمام پست‌هاي الکترونيکي ارسال شده در جهان را هرزنامه‌ها تشکيل مي‌دهند.

از نظر کشورهايي که به عنوان ارسال‌کننده اصلي هرزنامه محسوب مي‌شوند، ميزان ارسال اين پست‌هاي الکترونيکي ناخواسته از آمريکا در سه فصل گذشته کاهش يافته است و با اين وجود، آمريکا همچنان به عنوان ارسال‌کننده اصلي هرزنامه در جهان محسوب مي‌شود و به گفته کارشناسان، 5/25 درصد از کل هرزنامه‌هاي منتشر شده در جهان از آمريکا فرستاده مي‌شود. برزيل، ترکيه، هند و لهستان از جمله کشورهايي هستند که ميزان انتشار هرزنامه در آن‌ها افزايش يافته است.

در کنار هرزنامه‌ها، ميزان انتشار بدافزارها و بوت‌ها نيز بيشتر شده و اين روزها تعداد رايانه‌هاي هک شده که براي ارسال هرزنامه‌ها و برنامه‌هاي مخرب اينترنتي مورد سوءاستفاده قرار مي‌گيرند، بسيار افزايش يافته است. مکافي اعلام کرد که در فصل دوم 2009 بيش از 14 ميليون بدافزار جديد منتشر شده و به عبارت ديگر، روزانه 150 هزار بدافزار جديد در جهان رد و بدل شده است.

systemgroup.net

*PiNk PaNTHeR*
30-07-2009, 17:36
من کاری به خبر ندارم. برو تو کار لغات قشنگ. "هرزنامه" "بدافزار". خوب اونوقت "خوب افزار" چیه؟ نرم افزار پایریت شده ای که با 3000 تومن از پاساژ قل ممد میخریم؟ به نرم افزارهایی که ضد پایرسی هستن هم میگیم "ضدحال افزار". Lol.