ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : vb.net یا .... !

nilo_nazanin
30-07-2009, 16:05
سلام دوستان عزیز
امیدوارم منو تو جمع خودتون بپزیرید .
یه سوال دارم ، من رشتم کامپیوتر نیست اما دوست دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم واسه خودم .
به نظر شما میتونم vb.net رو که شروع کردم به یاد گیری ادامه بدم یا نه ؟ یا نیاز داره چیزی اولش یاد بگیرم مثلا vb ? آخه یه دوستی دارم کامپیوتر میخونه بهم پیشنهاد داد کتاب آموزش گام به گام vb.net جعفر نژاد قومی رو بخونم که انصافا هم خوب حالیم میکنه ، اما یکی از دوستان نمیدونم تو کدوم انجمن بود گفت اول باید vb رو یاد بگیری، منو کاملا گیج کردن ، ممنون میشم این شبهه رو واسم روشن کنید .
که بدون پیش زمینه برنامه نویسی تو هیچ زبونی ایا میتونم به آموزش vb.net که 2 ماهه شروع کردم ادامه بدم یا نه ؟
راستی تو vb.net دستوراتی مثل ++i هم هست مثل زبان #c ? ممنون عزیزان

salad
31-07-2009, 20:37
سلام دوستان عزیز
امیدوارم منو تو جمع خودتون بپزیرید .
یه سوال دارم ، من رشتم کامپیوتر نیست اما دوست دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم واسه خودم .
به نظر شما میتونم vb.net رو که شروع کردم به یاد گیری ادامه بدم یا نه ؟ یا نیاز داره چیزی اولش یاد بگیرم مثلا vb ? آخه یه دوستی دارم کامپیوتر میخونه بهم پیشنهاد داد کتاب آموزش گام به گام vb.net جعفر نژاد قومی رو بخونم که انصافا هم خوب حالیم میکنه ، اما یکی از دوستان نمیدونم تو کدوم انجمن بود گفت اول باید vb رو یاد بگیری، منو کاملا گیج کردن ، ممنون میشم این شبهه رو واسم روشن کنید .
که بدون پیش زمینه برنامه نویسی تو هیچ زبونی ایا میتونم به آموزش vb.net که 2 ماهه شروع کردم ادامه بدم یا نه ؟
راستی تو vb.net دستوراتی مثل ++i هم هست مثل زبان #c ? ممنون عزیزان

دوست عزیز سلام
vb.net و vb تفاوت چندانی با هم ندارند فقط در برخی دستورات و توابع شکل vb را از دست داده و به صورت پیشرفته تر در آمده اما این ها در برنامه نویسی مهم نیست چیزی که در برنامه نویسی حائز اهمیت است اصول برنامه نویسی است نه خود زبان اما برای یادگیری باید از زبان های بیسیک شروع کرد زیرا در زبان های پیشرفته مثل c مباحث پیشرفته ای وجود دارد که باید بعد از زبان های بیسیک یاد بگیرید.زبان vb یا vb.net هم زیر شاخه زبانهای بیسیک است و زیاد فرقی نمی کند که شما کدام یک را یاد بگیرید هر دوی ان ها شما را در یک هدف سوق میدهند پس پیشنهاد من این است که شما به یادگیری زبان vb.net ادامه دهید و تمرینات زبادتری علاوه بر تمرینات کتاب اقای جعفر نژاد قمی حل کنید و سعی کنید از اسان به سخت حل کنید و قبل از کدنویسی اول الگوریتم را نوشته و بعد وارد کدنویسی شود بعد از زبان vb.net اول سراغ زبان c از همین نویسنده و بعد از انا سراغ c#.net بروید.
گفتید که ایا تو vb.net دستوراتی مثل ++i هم هست مثل زبان #C :برخی دستورات ان شبیه به #c است که زیاد حائز اهمیت نیست.
موفق باشید