ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مکس اسکریپت: مشکل با spinner

/.,mnb
30-07-2009, 12:28
سلام.

راستش من داشتم یه ماکرو اسکریپت کمکی برای attribute holder modifier می نوشتم که حالا این مشکل برام پیش اومده و هر کار می کنم نمی تونم حلش کنم.

خروجی edittext ها string هست ولی نمی دونم چه کار کنم که اینجا درست بشه.

اگه من خودم یه اسم برای این اسینر تعیین کنم مشکلی پیش نمی آد ولی وقتی اینجور باشه که اول با ماکرو اسکریپت اسم تعیین بشه و بعد ساخته بشه مشکل پیش می آد.

البته من نمی دونم که چرا بالای این قسمت مشکخص شده با اینکه اسم رولآوت هم باید تعیین بشه ولی اون مشکلی نداره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا هر راهی به ذهنتون می رسه بگید.

C0nd@ct0r
30-07-2009, 16:11
سلام دوست عزیز

شما میتونید بدون استفاده کردم از مکس سکریپت attribute holder بسازید! از منو animation > parameter editor را سلکت کن!
این روش خیلی آسان تر از مکس سکریپت است!

/.,mnb
30-07-2009, 19:11
سلام.
تشکر دوست عزیز.
ولی من یه ماکرو اسکریپت می خوام بنویسم مثل این "تاپیک جامع اسکریپت" که توی بخش پلاگن ها و ابزار کمکی هست.
در واقع یه کمی parameter editor محدود هست و شما نمی تونید هر چیزی مثلا slider , spinner با across:2 به این صورت که به هم دیگه متصل باشند و کنار هم قرار داشته باشند درست کنید ولی با مکس اسکریپت این محدودیت وجود نداره، پس من برای اینکه کسانی که با مکس اسکریپت آشنایت ندارند ولی نمی خوان این محدودیت های parameter editor رو داشته باشند بتونن حداقل با این ماکرو اسکریپت که یک نوع ابزار کمکی برای attribute holder به حساب می آد این محدودیت کمتر بشه و یه attribute holder کاملا سفارشی داشته باشن.