مشاهده نسخه کامل
: فايل كرك براي dap7.4 بعد از update ( لطفا نوشته ام رو بخونيد بعد لينك بديد)
dap7.4 رو نصب كردم و فايل كركش رو هم كپي كردم و رجيستر شد ولي....
وقتي وصل ميشي اينتر نت پيغام ميده كه بايد update بكنه component هاش رو كه در حدوده 2مگابايت هست ..بعده update متاسفانه باز رجيستر نشده ميشه!!!! :oops:
بدبختي اينه كه مجبوري update كني اگه update نكني يه پيغام ميده و بدش كار نميكنه :oops:
Hosseincg
29-01-2005, 10:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :roll: :roll: :roll:
اقا هيچ جور نتونستم دانلودش كنم :cry: نه با دانلود خود ويندوز نه با dap7.1 ميشه مثل دفعه قبل زحمت بكشي هر موقعه وقت داشتي بفرستي به ايميلم؟؟ :roll:
ali_ehsani62@yahoo.com
واقعا ممنونم ..
Dap7.4
BD8A384A9A0EF7A7CC79289337763FCD
M.e.h.r.a.n_Swe
30-01-2005, 08:02
دوستان اين نسخه جديد از DAP ميتونه که Opera رو ساپورت کنه بدون تنظيم کردن جايي و يا دانلود پلاگين :?:
حال نكردم با نسخه جديده ... يجوريه :wink:
M.e.h.r.a.n_Swe
30-01-2005, 16:59
اره منم از فلاش گت استفاده ميکنم چون کار همه شون رو به تنهايي انجام ميده
لينك اخرين ورژن فلاش گت رو ميدي اينجا؟؟ البته با كرك :mrgreen:
دوست عزيز در مورد Dap7.4 نبايد فريب آپديت را خورد برنامهاي كه آخرين ورژنشه چه احتياج به آپديت داره در اصل سريالو غير فعال ميكنن . :)
FlashGet 1.65
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( آدرس سايت )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اسكين ها )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( لينك دانلود )
Name : Ehsani
S/N :
fgf-vjbwdkrbmdbyp80vjsmhh6t1mvh62z2ngap704pg
Or
fgc-79l8ycihyoxhWZhEK1RiFXai6x3irxjiiI|AGAiN
Or
fgc-NRe7quiff6uZ2asysazi2IYi2EriQdwiMT|AGAiN
or
fgc-sacgQKid1kbFlFbjKwTirjpiSoyi5SViCU|AGAiN
or
fgc-QDWrnTiGgQyG65PSrE3iquaiLWci2KzisT|AGAiN
or
fgc-s9ITdnih871TuKdgHyqi2mcitcKiDiUijp|AGAiN
or
fgc-kZ1OdBiDKUMddXl2QctiAO7i9d6iqtOiCk|AGAiNor
or
fgc-kDDSDHiubkJE1ya8yJ2iC3miuxpiDJYi8C|AGAiN
کرک قبلی dap همینطور است ولی جدیدا یه کرک دیگه اومده حجم جدیده 716 هستش و قبلیه 713 این جدیده کار میکنه من خودم هم امتحان کردم
Flashget بهتره
فقط مال من یه جوری شده بعد از اتصال بعد چند ثانیه پنجرش بسته میشه و اصلا هم مربوط به تنظیماتش نمیشه
ناردين جان بينهايت ممنونم از راهنماييت
مسعود جان اگه زحمت نيست اين كرك جديد رو يه جا upload كن مارو هم به فيض برسونه :wink:
Masood_khat جان مربوط به تنظيمات برنامه است ميتوني درستش كني . يا دو باره نسبش كن . :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.