PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس vva0hc0p.cmd

Captain MacMillan
28-07-2009, 18:56
سلام . لطفا کمک کنید . کامپیوترم ویروسی گرفته که شامل فایل های مختلفیه ، سیستم رو حسابی کند کرده ، Show hidden رو غیر فعال کرده و هر فایلیش رو پاک می کنم باز هم جایگزین میشه . نمونه ای از فایل های این ویروس که تا به حال کشف کردم و هر کدام را پاک کردم باز هم جایگزین شده vva0hc0p.cmd به همراه autorun و فایلی مثل ckncv ( یه همچین چیزایی ) در system32 . با Trojan Remover و نرم افزار های مخصوص Autorun هم پاک نشد ( Trojan Remover کشف و پاکش می کنه ، بعد دوباره جایگزین میشه ) !

saeed774
28-07-2009, 20:36
PrevX CSI 3.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشختصات ويروس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Captain MacMillan
28-07-2009, 20:53
اگر یک نرم افزار بدون نیاز به اینترنت معرفی کنید ، یا توضیح دهید چگونه این نرم افزار رو میشه بدون اینترنت استفاده کرد ممنون میشم !

saeed774
29-07-2009, 11:05
اگر یک نرم افزار بدون نیاز به اینترنت معرفی کنید ، یا توضیح دهید چگونه این نرم افزار رو میشه بدون اینترنت استفاده کرد ممنون میشم !

آنتي ويروس كسپرسكي و بقيه آنتي ها ميتونن اين ويروس رو پاك كنن . در ضمن Prevx براي اسكن و ويروس كشي بايد به نت وصل باشه چرا كه ديتابيس اين نرم افزار روي سايتش هست . وقتي كه اين نرم افزار به نت وصل ميشه در ابتدا ليستي از نام ويروس ها رو آپديت ميكنه و بعد پيدا كردن ويروس ، فايل لازمه براي پاك كردن ويروس رو از سايتش برميداره و همه اين ها بيشتر از يك دقيقه طول نميكشه با دايل آپ .

Captain MacMillan
29-07-2009, 11:10
من این رو برای کامپیوتری می خواهم که نمی تونه به اینترنت وصل بشه ! آنتی ویروس Avast Professional که 34 مگه می تونه این ویروس و امثالش رو پاک کنه ؟

saeed774
29-07-2009, 12:03
من این رو برای کامپیوتری می خواهم که نمی تونه به اینترنت وصل بشه ! آنتی ویروس Avast Professional که 34 مگه می تونه این ویروس و امثالش رو پاک کنه ؟

شما ويروس رو تو سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آناليز كنيد . مشاهده خواهيد كرد كه چه آنتي ويروس ايي ميتونن پاكشش كنن .

Captain MacMillan
29-07-2009, 13:35
دوست عزیز کامپیوتری که ویروسی شده نمی تواند به اینترنت دسترسی پیدا کند ... . از طرفی اگر فایل رو منتقل کنم آنتی ویروسم پاکش می کند . اگر یک سایتی معرفی کنید که اسم فایل رو توش سرچ کنم و لیست آنتی ویروس ها رو بده ممنون می شم .

saeed774
29-07-2009, 15:37
همون Avast جواب ميده .