ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور LG 2261V وتنظیمات آن

sniper2070
28-07-2009, 13:31
سلام به همه دوستان
میخواستم این پست رو در تاپیک مربوطه بزنم دلم نیومد گفتم شاید از دید بعضی از دوستان پنهان بمونه من از تابستان سال قبل که اقدام به خرید ال سی دی کردم بترتیب این مانیتورهارو استفاده کردم T1900-1953BW-1931BW-1932BW ولی هیچکدوم نتونستن رضایت کامل یا حتی نسبی منو به خودشون جلب کنن و من همیشه دنبال یه مانیتور بهتر بودم یه بار که اومده بودم تهران این LCDهای DELL نظرمو به خودش موقع مقایسه کردن جلب کرد اما متاسفانه اون موقع توان تعویض مانیتورو نداشتم چندوقت پیش از دوستان تعریف 2261هارو شنیدم و طبق معمول شروع به تحقیق درمورد این مانیتور در اینترنت کردم که نظرهارو مثبت دیدم پس طبق معمول با کلی ضرر مانیتور قبلیمو فروختم و اقدام به خرید این مانیتور وکوچ کردن از سامسونگ به ال جی کردم شاید فرجی بشه:43: تویه این چند روز که با این مانیتور کار کردم باید بگم از همه جهت از مانیتورهای قبلی سرتره من موارد استفادم تقریبا همه چیز میشه بازی فیلم اینترنت عکس و... پس برام تویه همه زمینه ها خوب بودنش مهم بوده و تست کردم مقایسه کردم و الان 80 درصد از این مانیتور رضایت دارم و از خریدش برای اولین بار پشیمون نیستم منتهی باید یسری تنظیمات رو تغییر بدید تا به اون مطلوب بودن رنگها و کنتراست برسید من این تنظیماتیرو که توضیح میدم انجام بدید مظمئن هستم کیفیت رنگ و تعادل و هماهنگی رنگها کنتراست و... در بیشتر موارد راضیتون میکنه حداقل یه بار امتحان کنید:
1-درجه رنگرو که بین6500 تا 9300 میباشدرو رویه 7500 تنظیم کنید.2-قسمت رنگها(RGB)رو هر سه تاشو رویه 30 تنظیم کنید.3-گامارو رویه 50 بزارید.4-نور رویه100 و کنتراسترو رویه 75 تنظیم کنید.5-شارپ روی 10 و clear type برای وضوح نوشته و متن یادتون نره.6-سی دی درایورشو حتما نصب کنید بعد از نصب میتونید هرتزشو از 60 به 70 تغییر بدید.
امیدوارم نتیجه بهتر شده باشه اگه این کارو انجام دادید نظرتونرو هم بگید اگر از دوستان طریقه کالیبره کردن این مانیتور رو هم بلده مارو بی نصیب نذاره سپاسگذارم.:40:

ehsan_old
28-07-2009, 14:33
كاليبره كردن اين مانيتور اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم، تو همه LCD هاي LG دكمه AUTO/SET رو اگر بزنيد (سمت راست LCD) از همه نظر سايز تصوير كاليبره ميشه.

در مورد فركانس توجه داشته باشد اگر LCD رو با كابل DVI وصل كنيد، ديگه تغيير فركانس نداريد و روي همون 60 هرتز باقي ميمونه.

احتمال زياد داريد از پورت D-Sub (آنالوگ) استفاده ميكنيد.