ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا Touch Pro2 ترک برداشته...

Ava UK
28-07-2009, 03:32
این گوشی مال یکی بوده که توی جیبش ترک برداشته. مهم نیست که طرف چقدر بهش ممکنه فشار آورده باشه بلکه بحث بر سر اینه که چرا ای سی دیه این گوشی اینقدر ضعیف ساخته شده که در جیب هم نمیشه گذاشته. اگر با کوچکترین فشار قرار باشه شیشه روی ای سی دی بشکنه پس چطور میشه ازش مراقبت کرد.
این ترک مال شیشه روی ال سی دی است که پرس شده روی ال سی دی و خود ال سی دی صدمه ای ندیده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@nti@go_s&k
28-07-2009, 04:17
خوب الان باید ببره گارانتی یا تعمیرات واسش درست کنن به همین سادگی

احتمالا طرف با دوست دخترش دعواش شده زده شکونده :31:

mehr1095
28-07-2009, 07:06
مهم نیست که طرف چقدر بهش ممکنه فشار آورده باشه

اتفاقا میزان فشار یا ضربه احتمالی خیلی شرطه. حالا این که شیشه ظریف صفحه یه موبایله... شیشه سکوریت هم با اون عظمتش اگه فشار بیش از حد بهش وارد بشه ریز ریز میشه:31:

AryanLand
28-07-2009, 22:50
این گوشی مال یکی بوده که توی جیبش ترک برداشته. مهم نیست که طرف چقدر بهش ممکنه فشار آورده باشه بلکه بحث بر سر اینه که چرا ای سی دیه این گوشی اینقدر ضعیف ساخته شده که در جیب هم نمیشه گذاشته. اگر با کوچکترین فشار قرار باشه شیشه روی ای سی دی بشکنه پس چطور میشه ازش مراقبت کرد.
این ترک مال شیشه روی ال سی دی است که پرس شده روی ال سی دی و خود ال سی دی صدمه ای ندیده.

سلام.

اول که من با توجه به نوع ترکها فکر نمیکنم مربوط به فشار توی جیب باشه چون اگر بر اثر فشار درون جیب بخواد بشکنه تکها باید از یک منشا (محل فشار )سرچشمه داشته باشن و پخش بشن نه به موازات هم(البته نه اینکه موازی باشن منظورم اینه که از محل های مختلف هشتن) اینو میتونید روی اجسام مختلف تست کنید.
و دوم اینکه اسم اون شیشه روی ال سی دی تاچ هست.

edi138485
31-07-2009, 17:11
اگه واقعا قراره با يه فشار الكي تو جيب داغون شه كه ما كلا بي خيالش شيم ؟؟

edi138485
31-07-2009, 17:15
اگه قراره باشه ال سي ديش انطوري بشه كه ما بايد بيخيالش شيم؟؟؟؟

SAEEDNIK94
31-07-2009, 20:27
من touch pro2 دارم
شاید فشار بالا بوده یا چیزی به ال سی دی برخورد کرده که اینطوری شده

SAEEDNIK94
31-07-2009, 20:30
روی این پاکت پیسی یک کیف چرمی هست که باعث کم اثر شدن فشار یا ضربه های احتمالی میشه

saeidsmxo
01-08-2009, 10:01
این گوشی مال یکی بوده که توی جیبش ترک برداشته. مهم نیست که طرف چقدر بهش ممکنه فشار آورده باشه بلکه بحث بر سر اینه که چرا ای سی دیه این گوشی اینقدر ضعیف ساخته شده که در جیب هم نمیشه گذاشت.

دوست عزيز تا حالا فكر كرده بودي اين كيفهايي كه براي اين گوشيها توليد ميشه به چه درد ميخوره؟؟!:20:

edi138485
01-08-2009, 14:55
دوست عزيز تا حالا فكر كرده بودي اين كيفهايي كه براي اين گوشيها توليد ميشه به چه درد ميخوره؟؟!:20:
به درد اين كه روي ال سي ديش خش نيفته و رنگ و روي گوشي سر حال باقي بمونه ...
اما نه ديگه اين كه ترك بخوره
من برادرم دياموند 2 داره
اگه درست وسط صفحه نمايش رو فشار بدي احساس ميكني داره گود ميفته ( به خاطر مقاومتي بودن ال سي دي)
حالا اون 3.2 انچ و ان 3.6
معلومه كه اين مقاومت كمتر ي داره
اما اين رو كه ترك برداشته نميدونم بزارم به حساب بد تا كردن با گوشي يا ...:13:

Optimus Prime
01-08-2009, 17:54
به درد اين كه روي ال سي ديش خش نيفته و رنگ و روي گوشي سر حال باقي بمونه ...
اما نه ديگه اين كه ترك بخوره
من برادرم دياموند 2 داره
اگه درست وسط صفحه نمايش رو فشار بدي احساس ميكني داره گود ميفته ( به خاطر مقاومتي بودن ال سي دي)
حالا اون 3.2 انچ و ان 3.6
معلومه كه اين مقاومت كمتر ي داره
اما اين رو كه ترك برداشته نميدونم بزارم به حساب بد تا كردن با گوشي يا ...:13:
اگر اینطوره بری توی فروم های مختلف از X1 تا Omnia و .. ببینی افراد فروم عکس های می زان که اونارو اینجا نشون بدیم همه بی خیال میشن. علت واقعیشو باید برسی کرد.