PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Microsoft Kinect (بحث و تبادل نظر در این تاپیک)

صفحه ها : 1 [2]

pedram_ashena
14-04-2012, 14:15
سلام
دوستان به من گفتند يك ايكس باكس و كينكت بخرم.اول راهنمايي كنيد چه مشخصاتي بگيرم كه مشكل بازي و كپي نداشته باشه و كينكت هم به خوبي كار كنه.بازيهاش چنده؟بايد خود فروشنده رو هارد بريزه يا دي وي دي كپي اش هست.از كجا بگيرم؟(اگه فروشگاه انلاين معتبري سراغ داريد پخ كنيد)

Reza31001
20-04-2012, 15:20
الان باید سری اسلیم بگیرید یعنی مدل دیگه ای هم نوش تو بازار نیست
اسلیم هم 4 گیگ داره و 250 گیگ
قیمت بازیها هم الان مختلف شده از 2 تومن بگیر تا 6-7 تومن ضمنا برای بازی حتما دی وی دی لازمه حتی اگه روی هارد نصب بشه

برای اطلاع از قیمت کنسول و کینکت و همین طور خرید به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برو
قسمت 1 رو ببین
فرق 4 گیگ و 250 گیگ هم تو پیجی که آدرس دادم هست

hosseinhb11
27-06-2012, 16:45
کینکت به درد یک خوره گیمر نمی خوره اصلا باید خیلی بیخیال گیم باشی که بخوای واسه کینکت وقت صرف کنی البته اگه وقت آزادت زیاد باشه بله احتمالا بخوای بیشتر بازی کنی ولی اگه مدت زمان کمی در اختیار داری که بخوای به گیمینگ اختصاص بدی نهایتا دا 2 هفته کینکت بازی می کنی بعدش گرایش به گیم های جذاب تر این اجازه رو نمی ده بهت که از اونا بزنی بری کینکت بازی کنی درسته تعداد نسبتا قابل توجهی برای کینکت گیم موجوده ولی هیچ کدوم اعتیاد اور نیستن... تا حدودی به سلیقه و شرایط بستگی داره با شرایطی که من دارم می تونم بگم کینکت برام بلا استفاده شده و نمی تونم بازیهای مورد علاقه ام رو بذارم کنار و وقتم رو به کینکت اختصاص بدم البته از این بابت ناراحتم چون کینکت واقعا وسیله خوبیه و حیف که تنبل بازی نمی ذاره از شر گیم خلاص بشیم و یه تکون به بدن بدیم... این خیلی خوبه که شما به کینکت بازی کردن علاقه پیدا کنید و بتونید روزی 2 ساعت کینکت بازی کنید بخصوص ورزشی ها رو که باعث تحرک زیاد میشن... باز هم می گم نمیشه گفت اگه کینکت بخرید پشیمون می شید یا خیر چون کاملا به شرایط فرد بستگی داره

مدل هاش زیاد نیست همه اش سو استفاده هست یک نوع بیشتر موجود نیست هر چی هست یا کینکت فابریک تکی هست و یا از روی باندول ها برداشته شدن که مال باندول ها رو ارزون تر می دن می گن اینا اصل نیستن و از این مضخرفات چنانچه دستگاه شما اسلیم نیست شما نباید اون رو بخرید دلیلش اینه که آداپتور ندارن و ممکنه تو تهیه آداپتورش به مشکل بربخورید ولی اگه اسلیم کینکت ردی دارید می تونید همون رو تهیه کنید ولی بهتره آکبندش رو که شمال آداپتور هست رو بخرید

بازیهاشون هم یا اختصاصی هستند و یا بازیهایی هستند که کینکت رو ساپورت می کنن

اختصاصی ها همون اسپورت 1 و 2 و ادونچر و ... هستند و بازیهایی مثل هری پاتر 7 پارت 1 و فورزا 4 ساپورت می کنن این کنترلر رو سه مورد اول رو شما تهیه کنید می تونید حسابی سرگرم بشید باهاشون دانس سنترال 2 و ماشین سواری اختصاصی و فیتنس هم خوبن بخصوص فیتنس که یه برنامه کامل هست برای اینکه در مدت کوتاه حساب لاغر بشید

یه نکته اصلی برای کینکت وجود داره و اون اینه که اگه اهل ورزش باشی کینکنو دوست خواهی داشت . چون بعد از 30 دقیقه بازی کردن قضیه کاملا شفاف می شه که داری واقعا ورزش می کنی نه بازی.

sada
28-06-2012, 08:49
سلام دوستان
من دیروز یه کینکت گرفتم اونو روی جلوی ال سی دی روی میز گذاشتم تقریبا یه 60 سانتی شده.می خواستم ببینم اگه که بالا تر بزارمش بهتره؟ البته الان هم خوب ترک می کنه یک یا 2تا بازیکنو
ولی روی صفحه اصلی وقتی که می گم اکس باکس یکی 2بار تشخیص نمی ده مشکل از کجاست؟
بعد من ال سی دی که دارم بلندگوهاش بالاش هست می خواستم ببینم اگه بالای ال سی دی باشه به مشکل بر می خورم؟
بعد اینکه چه راه هایی برای نصب کردنش بالای ال سی هست؟
ممنون

Saeed System
28-06-2012, 09:26
سلام دوستان
من دیروز یه کینکت گرفتم اونو روی جلوی ال سی دی روی میز گذاشتم تقریبا یه 60 سانتی شده.می خواستم ببینم اگه که بالا تر بزارمش بهتره؟ البته الان هم خوب ترک می کنه یک یا 2تا بازیکنو
ولی روی صفحه اصلی وقتی که می گم اکس باکس یکی 2بار تشخیص نمی ده مشکل از کجاست؟
بعد من ال سی دی که دارم بلندگوهاش بالاش هست می خواستم ببینم اگه بالای ال سی دی باشه به مشکل بر می خورم؟
بعد اینکه چه راه هایی برای نصب کردنش بالای ال سی هست؟
ممنون

سلام جاش که خوبه من رو میز 40 سانتی هم گذاشتم خوب جوا ب داده بیشتر باید عمق فضا زیاد باشه یعنی فاصله شما از کینکت .. حداقل 2 متر باشه..

خود کینکت سر خودش رو تنظیم میکنه وقتی میزاری روی میز کوتاه سرش رو بیشتر میاره بالا و وقتی میزاری بالای تلوزیون سرش رو می گیره پایین و خود ش ارتفاع رو تنظیم میکنه..

فقط واسه صحبت کردن فکر کنم یه زره رو تلفط کلمه کا رکنید ببینید قشنگ با لحجه خارجی گید اکس باکس کینکت.. به لهجه ایرانی نگید ایکس باکس کینکت..

و اینکه میکرفونش رو کالیبیره کنید یک بار صدای شما رو با نویز فضا اندازه گیری کنه که اشتباهش کمتر بشه..اونم تو تنظیمات منوی کینکت هست..

اگر واسه هر بازیکن یک کینکت آیدی بسازید خیلی عالی دتکت میکنه حرکاتشون رو...

mojtaba915
28-06-2012, 18:15
سلام
از دوستان چند سوال داشتم. الان از لحاظ قیمتی زمان مناسبی برای خرید xbox360 250gb+kinect هست؟
اگر با ایکس باکس، کینکت هم بخرم آیا دسته هم دارد؟ یا قیمت دسته جدا است؟چند تا دسته دارد؟
4گیگ بخرم یا 250 گیگ؟بازی ها حجمش چقدر است؟ چندتا بازی می توان روی آن داشت؟
مرسی

mojtaba915
02-07-2012, 17:10
سلام
از دوستان چند سوال داشتم. الان از لحاظ قیمتی زمان مناسبی برای خرید xbox360 250gb+kinect هست؟
اگر با ایکس باکس، کینکت هم بخرم آیا دسته هم دارد؟ یا قیمت دسته جدا است؟چند تا دسته دارد؟
4گیگ بخرم یا 250 گیگ؟بازی ها حجمش چقدر است؟ چندتا بازی می توان روی آن داشت؟
مرسی
سلام
منتظر کمک دوستان هستم

mojtaba915
02-07-2012, 17:13
الان باید سری اسلیم بگیرید یعنی مدل دیگه ای هم نوش تو بازار نیست
اسلیم هم 4 گیگ داره و 250 گیگ
قیمت بازیها هم الان مختلف شده از 2 تومن بگیر تا 6-7 تومن ضمنا برای بازی حتما دی وی دی لازمه حتی اگه روی هارد نصب بشه

برای اطلاع از قیمت کنسول و کینکت و همین طور خرید به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برو
قسمت 1 رو ببین
فرق 4 گیگ و 250 گیگ هم تو پیجی که آدرس دادم هست
سلام
توی مشهد اکس باکس و کینکت را از کجا تهیه کنم؟ سعدی؟ قیمت اسلیم چنده الان؟

Reza31001
02-07-2012, 19:33
سلام
توی مشهد اکس باکس و کینکت را از کجا تهیه کنم؟ سعدی؟ قیمت اسلیم چنده الان؟
سلام
سعدی؟؟ :18:
آشنا داری برو ولی اگه نداری سعی کن از دور ببینی و رد شی بخوای بخری معلوم نیست چقدر تو پاچت بره!
من خریدامو از همون آدرسی که دادم، کردم پول رو ریختم و برام ارسال کرد و تا حالا مشکلی نبوده خدا رو شکر ولی اگه از مشهد می خوای بگیری این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو شنیدم میگن کارش درسته ولی خودم خرید نداشتم ازش
مغازش حول و حوش ملک آباد هست

قیمت هم که الان دیگه تابستون شروع شده و دلار رفته رو 2000 پس اوج قیمته
فکر کنم 4 گیگ هم بالای 700-800 باشه!

Reza31001
02-07-2012, 19:39
سلام
منتظر کمک دوستان هستم
اون پک یه کنسول هست + یه کینکت + یه دسته + پاور و کابل و دفترچه + بازی کینکت ادونچر
پس اگه دو تا دسته بخوای یه دسته جدا باید بخری

حجم بازیها از 2 گیگ هست به بالا ولی عمدتا رو 5-8 حساب کن

mojtaba915
03-07-2012, 10:15
سلام
سعدی؟؟ :18:
آشنا داری برو ولی اگه نداری سعی کن از دور ببینی و رد شی بخوای بخری معلوم نیست چقدر تو پاچت بره!
من خریدامو از همون آدرسی که دادم، کردم پول رو ریختم و برام ارسال کرد و تا حالا مشکلی نبوده خدا رو شکر ولی اگه از مشهد می خوای بگیری این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو شنیدم میگن کارش درسته ولی خودم خرید نداشتم ازش
مغازش حول و حوش ملک آباد هست

قیمت هم که الان دیگه تابستون شروع شده و دلار رفته رو 2000 پس اوج قیمته
فکر کنم 4 گیگ هم بالای 700-800 باشه!

سلام
ممنون از راهنماییت
منظور از آدرسی که قبلاً دادی کدام آدرسه؟ یک بار دیگه بگو دوست عزیز
با توجه به حجم بازیها که حدودآ2 گیگ است آیا با 4 گیگ مشکل نخواهم داشت؟چون یک یا دوبازی نصب کنم روی هارد که 4 گیگ پر می شود.درسته؟

Reza31001
03-07-2012, 11:42
منظور از آدرسی که قبلاً دادی کدام آدرسه؟ یک بار دیگه بگو دوست عزیز
این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (تهرانه)

با توجه به حجم بازیها که حدودآ2 گیگ است آیا با 4 گیگ مشکل نخواهم داشت؟چون یک یا دوبازی نصب کنم روی هارد که 4 گیگ پر می شود.درسته؟
شما رو 4 گیگ اصلا برای نصب بازی حساب نکن
اگه می خوای بازیها رو هارد اجرا بشن 250گیگ بگیر یا حداقل یه فلش 16 گیگ که بتونی همزمان دو یا حداکثر 3 تا بازی روش نصب کنی و بازی کنی

A.N.A.P
22-07-2012, 12:17
دوستان عکسایی که کینکت میگیره رو هارد خود کنسول ذخیره میشه ؟
این عکسا خدایی نکرده آپلود نمیشن آبرومون بره ؟ :دی

Reza31001
22-07-2012, 12:18
تا وقتی share نکنی مشکلی نی

tonypb
22-07-2012, 15:40
سلام.
حدود یه هفته است من کینکت خریدم ولی چند تا سوال دارم.
1.کینکت من کمی داغ میکنه.مشکلی نیست؟
2.کینکت اتوماتیک فقط بالا و پایین میره؟؟؟چپ راست نمیره؟
3.وقتی xbox روشنه کینکت رو جدا کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
فعلا همین .ممنون

Mossi Box
22-07-2012, 15:49
سلام.
حدود یه هفته است من کینکت خریدم ولی چند تا سوال دارم.
1.کینکت من کمی داغ میکنه.مشکلی نیست؟
2.کینکت اتوماتیک فقط بالا و پایین میره؟؟؟چپ راست نمیره؟
3.وقتی xbox روشنه کینکت رو جدا کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
فعلا همین .ممنون

1- نه . داغ کردن طبیعی هست
2- نه . چپ و راست نمیره . بالا و پایین میره و میتونی خودت تنظیمش هم کنی
3- جدا نکن . اگه با کینکت کار نداری خودش خاموش میکنه . تو هم میتونی از تنظیمات خاموشش کنی ولی کلا مهم نیست ...

ariaei_tabar
22-07-2012, 19:13
دوستان عکسایی که کینکت میگیره رو هارد خود کنسول ذخیره میشه ؟
این عکسا خدایی نکرده آپلود نمیشن آبرومون بره ؟ :دیا
اگه عکس خاک بر سری داری حذف کن:31:

A.N.A.P
22-07-2012, 20:38
ا
اگه عکس خاک بر سری داری حذف کن:31:

نه بابا از اون عکسا که فک میکنی ندارم . سوالم دقیقا این بود که اگه آنلاین باشی ولی یه بازی دیگه بکنی ، اون عکسا آپلود نمیشه ؟ مثلا من دارم فیفا لایو میزنم یهو عکسای Kinect Adventure آپلود نشه !

Jeff hardy M
05-08-2012, 11:55
قیمتش چنده الان ؟
مدل های مختلف داره ؟

Hadijooon
03-10-2012, 12:41
10 مهر 91 که دو روز پیش باشه از توپخونه 210$ + اداپتور 20 خریدم .....

Hadijooon
03-10-2012, 12:44
مسیر عکسای ذخیره شده کینکت کجاست؟ قابل پاک کردن هست؟؟:39:

peymane90
18-11-2012, 11:52
سلام دوستان يه مشکلي پيدا کردم وقتي کينکتو وصل ميکنم بعد از چند ثانيه چشمک زدن چراغ سبز چراغش قرمز ميشه
بازيشو که ميزارم تو دستگاه ميگه اپديت بايد کني ولي خود بازي اپديت نمي کنه
بعد يه صفحه مثله آپديت مياد اولش Welcom داره بعدش درباره XBl ميپرسه و من Conect Later ميزنم زماني که ميخواد بره صفحه بعدي يه ارور مياد ميگه : " Kinect Sensor impotent Power و ... فقط گزينه هاي Exit Game و Try Agin داره
چيکار کنم ؟

Reza31001
25-11-2012, 12:09
سلام دوستان يه مشکلي پيدا کردم وقتي کينکتو وصل ميکنم بعد از چند ثانيه چشمک زدن چراغ سبز چراغش قرمز ميشه
بعد يه صفحه مثله آپديت مياد اولش Welcom داره بعدش درباره XBl ميپرسه و من Conect Later ميزنم زماني که ميخواد بره صفحه بعدي يه ارور مياد ميگه : " Kinect Sensor impotent Power و ... فقط گزينه هاي Exit Game و Try Agin داره
چيکار کنم ؟
ورژن دشبورد و +LT کنسولتون چیه؟
دشبورد نیاز به آپدیت داره که از طریق دیسکتون نمیشه (چراش رو نمیدونم)
ولی اگه +LT3 دارین راه حلش سادس
نسخه مربوط به فلش دشبورد جدید رو از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و بعد بریزید به شاخه اصلی فلش مموری و بزنید به کنسول تا آپدیت بشه

اگر هم +LT3 ندارید کنسول رو ببرید بیرون تا هم LT و هم دشبورد آپدیت بشه و مشکل حل شه

aha2012
25-11-2012, 15:20
چيکار کنم ؟
سلام دوست من
آپدیت کینکت جداست.یعنی دیسکهایی که آپدیت میکنن برای داشبورده و خود کینکت هم آپدیت دیگه ای داره، برای اینکه داشبورد جدید کینکتو بشناسه

ATA_bros
16-02-2013, 10:01
سلام دوستان چند صفحه ای رو عقب جلو کردم سوالی که تو ذهنمه نبود
اگر یک ایکس باکس جی تگ شده بگیرم توی کانکت کردن کینکت به مشکل نمی خورم؟
و اینکه میشه بازیهاش رو هارد ریخت؟

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

aha2012
24-02-2013, 02:24
سلام دوستان چند صفحه ای رو عقب جلو کردم سوالی که تو ذهنمه نبود
اگر یک ایکس باکس جی تگ شده بگیرم توی کانکت کردن کینکت به مشکل نمی خورم؟
و اینکه میشه بازیهاش رو هارد ریخت؟

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

سلام
خیر
بله

parya_shilan
02-04-2013, 21:40
سلام به اهالی کنیکت باز

لطفا راهنمایی بکنید چطوری میشه کنترل صوتی کینکت ایکس باکس رو فعال کرد.یه جا خوندم که کینکت به فرامین صوتی جواب میده .:n13:
ایکس باکس 250-360
LT 3

درضمن من تازه این کنسول رو خریدم :n19:اکه توصیه ای واسه استفاده ازش دارین یا واسه نگهداری سخت افزاری و نرم افزاری خاص لطفا بفرمایید :n26:
ممنون:n16:

Reza31001
02-04-2013, 22:02
دو تا پستتون رو یکی میکنم

از دوستانی کسی توصیه واسه اول قضیه ندارن میخوام یه فنی چیزی تو داخل میز تلویزیون واسش تعبیه بکنم انگاری میگن که گرم میشه ممکنه بسوزه واین حرفا من که جونم به جونش بسته اونوقت چیکار کنم اگه طوریش بشه .
کنسول رو در فضای بسته قرار ندین
کینکت هم در ارتفاع مناسب (حداقل نیم متر) و وسط قرار بدین

راستی یه فایل mp4 از روی فلش خواستم اجرا کنه واسه نمایش فیلم گفت که باید آپ دیت بشه
برای اجرای فایل های مختلف باید کدک هاش روی کنسول دانلود بشه
برای این کار هم لازمه به شبکه لایو متصل بشید و بعد فایل مورد نظر رو اجرا کنید خودش ازتون میپرسه که کدک رو دانلود کن که شما جواب مثبت میدی از اون به بعد اون فرمت خاص رو می تونید اجرا کنید

توگوشی موبایل یه کدی رو وارد میکنی کار کرد گوشی رو نشون میده میخواستم بدونم که این دستگاه هم این جور چیزی داره که آک بودنش رو نشون بده که دستگاه نکنه مثلا سه ماه کارکرده باشه آخه تو هاردش یه چندتا سیو پیداکردم به طرف گفتم گفت مال همون آپ دیت هستش .....حالا ماکه باورمون نشد
چیز خاصی نیست نگران نباشید

لطفا راهنمایی بکنید چطوری میشه کنترل صوتی کینکت ایکس باکس رو فعال کرد.یه جا خوندم که کینکت به فرامین صوتی جواب میده .
در قسمت settings و بخش kinect چک کنید قسمت میکروفون فعال باشه
برای استفاده هم در محیط دشبورد باید اول کلمه xbox رو بگید
به عنوان مثال:
xbox-->open tray

امیر79
03-04-2013, 15:48
این کینکت سرعت و قدرتش خوبه؟

aha2012
03-04-2013, 15:58
این کینکت سرعت و قدرتش خوبه؟

یه نمه تاخیر داره ولی دقتش خیلی خوبه

asaniom
22-05-2013, 12:04
سلام لطفا کمکم کنید از وقتی ایکس باکسمو jtag k کردم و میخوام از کینکت استفاده کنم این ارور رو میده
a system update is required to use kinect to get the the update sign in to xbox live for more info visit: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza31001
22-05-2013, 14:07
سلام لطفا کمکم کنید از وقتی ایکس باکسمو jtag k کردم و میخوام از کینکت استفاده کنم این ارور رو میده
a system update is required to use kinect to get the the update sign in to xbox live for more info visit: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو دشبورد منظورتونه؟
چراغش سبز میشه؟ (ثابت)

آپدیت کینکت معمولا مشکلی نداره
kinect adventures یا یه بازی دیگه مخصوص کینکت اجرا کنید (از روی دیسک) ببینید آپدیت میشه یا نه

asaniom
24-05-2013, 10:46
چراغش چشمک میزنه و وقتی تو همین بازی میرم تا یکجایی از بازی میره اونجایی که با کینکت باید شما رو بشناسه همین ارور رو میده

Reza31001
24-05-2013, 19:27
چراغش چشمک میزنه و وقتی تو همین بازی میرم تا یکجایی از بازی میره اونجایی که با کینکت باید شما رو بشناسه همین ارور رو میده
نمیدونم
چون jtag کردی بهتره از همونی که بردی پیشش بپرسی که مشکل جدیدی برات پیش نیاد

ولی به هر حال این لینک آخرین آپدیت دشبورد هست اگه کنسولت نیاز به آپدیت داشته باشه ( که باید بریزی رو فلش و بزنی به کنسول)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asaniom
24-05-2013, 19:58
مشکلم همینه عزیز آپدیت نمیشه پیشه طرف بردم آپدیت کرد باز هم همین ارور رو داد

ashkan1360
12-08-2013, 10:20
بازي رديف چيه براي كينكت ؟

aha2012
12-08-2013, 11:20
بازي رديف چيه براي كينكت ؟

dance central1-2-3
gunstringer
forza 4
mel-b
kinect sport 1-2
just dance
fable journey
zumba
star wars
rise of nightmares
kinectimal

farin61
27-08-2013, 11:20
دوستان لطفاً يك نفر بنده رو راهنمايي بفرمايد كه در بازي Kinect Rush براي شروع مي نويسد step forward يعني به جلو گام برداريد. اينكار بايد به چه صورتي انجام بگيرد؟ چون ما هر چه تلاش كرديم نشد؟
ممنون

aha2012
27-08-2013, 15:59
دوستان لطفاً يك نفر بنده رو راهنمايي بفرمايد كه در بازي Kinect Rush براي شروع مي نويسد step forward يعني به جلو گام برداريد. اينكار بايد به چه صورتي انجام بگيرد؟ چون ما هر چه تلاش كرديم نشد؟
ممنون

احتمالا خیلی به tv نزدیک میشی.برو عقب تا جاییکه میشناستت بعد وقتی گفت بیا جلو،برو جلو

R4MS4M.R4M2
18-09-2013, 16:14
سلام به همه میدونم جاش نیست اما توروخدا کمکم کنید من ایکس باکسمو با HDMI وصل میکنم الان رفتم گذینه ی دیسکاوری رو زدم تو تنطیمات تصویرم کلا رفته چیکار کنم ؟؟؟ تورو خدا کمک

kavehmehrabi
07-11-2013, 18:49
سلام بچه ها وقتتون بخیر،ی مشکل شدیدن ذهنمو در گیر کرده،هرکی بتونه کمکم کنه خیر از جوونیش ببینه...
چند روز پیش ی کینکت برا ایکس باکس الایتم که ال تی تری هستش خریدم،حالا وصلش که میکنم اپدیت میخاد،من هارد ندارم ،پس واسه ابدیت از دو تا فلش استفاده کردم و موقعی ک داشت اپدیت میکرد کینکت به ایکس باکس وصل نبود.بعد اپدیت هم کینکت باز ارور اپدیت میده،واپدیت جدید هم نیومده و وقتی همون اپدیتوبا فلش وصل کردم موقع بوت اپدیت نمیخاد ،کسی میتونه کمکم کنه؟:n14:

Reza31001
07-11-2013, 19:27
سلام بچه ها وقتتون بخیر،ی مشکل شدیدن ذهنمو در گیر کرده،هرکی بتونه کمکم کنه خیر از جوونیش ببینه...
چند روز پیش ی کینکت برا ایکس باکس الایتم که ال تی تری هستش خریدم،حالا وصلش که میکنم اپدیت میخاد،من هارد ندارم ،پس واسه ابدیت از دو تا فلش استفاده کردم و موقعی ک داشت اپدیت میکرد کینکت به ایکس باکس وصل نبود.بعد اپدیت هم کینکت باز ارور اپدیت میده،واپدیت جدید هم نیومده و وقتی همون اپدیتوبا فلش وصل کردم موقع بوت اپدیت نمیخاد ،کسی میتونه کمکم کنه؟:n14:

یه بازی که kinect required هست بذار خودش آپدیت میکنه

اون آپدیتی که شما انجام دادی مال دشبورده اینی که لازمه آپدیت خود کینکت هست که از روی بازیها انجام میشه
االبته بهتره از همون بازی kinect adventures استفاده کنی برای این مورد

kavehmehrabi
07-11-2013, 20:02
خب فرقی نداره وقتی بازیو میزارم همون کینکت ادونچرز هم ارور میده با همون محتوا چیزیو اپدیت نمیکنه:
a systemupdate is required to use kinect to get the update,sign in to xbox live.for more info,visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza31001
07-11-2013, 20:39
خب فرقی نداره وقتی بازیو میزارم همون کینکت ادونچرز هم ارور میده با همون محتوا چیزیو اپدیت نمیکنه:
a systemupdate is required to use kinect to get the update,sign in to xbox live.for more info,visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش تا اونجایی که یادمه شما بازی رو که اجرا بکنی میگه آپدیت لازم داره و بعد میگه آپدیت بکنم یا نه؟ که yes رو میزنیم
تو سایت xbox هم گفته یا آپدیتش رو از لایو بگیرید یا از روی دیسک بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا شما یه بازی دیگه رو هم امتحان کن

kavehmehrabi
07-11-2013, 20:57
اقا اتمسفر نشد داداش.این ادرس سایتم که همون اپدیت نرم افزار کنسوله .همون اپدیتیه که دارمش...اصلن وصل شم به xbox live چی؟مستقیم اپدیت کنم؟دستگاهم شهید نشه؟

Reza31001
07-11-2013, 21:04
عزیز من اطلاعات دیگه ای ندارم
باشد که دوستان راهنمایی کنن:n01:

kavehmehrabi
07-11-2013, 21:09
دمت خیلی گرمه دادا،دوستان کمک کنید،دوستانم که رفتن هیعت.....

Queen-1
26-09-2014, 13:10
سلام
درسته عکس هایی که کینکت موقع بازی ازمون میگیره بعد از 15 روز خود به خود حذف میشن؟اینجا خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیر اینصورت اگه حافظه رو فرمت کنم حل میشه؟ من از مسیر زیر :
setting\system\storage
قسمت های memory unit و hard drive رو فرمت کردم.اگه عکسی بوده پاک شده.درسته؟
دارم xbox امو میفروشم.میخواستم مطمئن شم عکسا پاک شده .لطفا راهنماییم کنید.

SamGun
26-09-2014, 16:38
سلام
درسته عکس هایی که کینکت موقع بازی ازمون میگیره بعد از 15 روز خود به خود حذف میشن؟اینجا خوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیر اینصورت اگه حافظه رو فرمت کنم حل میشه؟ من از مسیر زیر :
setting\system\storage
قسمت های memory unit و hard drive رو فرمت کردم.اگه عکسی بوده پاک شده.درسته؟
دارم xbox امو میفروشم.میخواستم مطمئن شم عکسا پاک شده .لطفا راهنماییم کنید.

سلام

خارج از موضوعی که گفتید کیفیت عکسها انقدر پایین هست که کلا به درد کسی جز خودتون نمیخوره .

در منوی اصلی یک قسمت به نام Photos وجود داره از اونجا میتونید پاک کنید

فکر میکنم در Settings هم باشه .

برای خاطر اطمینان هم میتونید کلا هارد یا رم رو Format کنید کلا از Setting

Queen-1
01-10-2014, 19:15
برای خاطر اطمینان هم میتونید کلا هارد یا رم رو Format کنید کلا از Setting
در مسیر
setting\system\storage
دو قسمت memory unit و hard drive فرمت کردم.کل حافظه فرمت شد دیگه؟

SamGun
01-10-2014, 21:10
در مسیر
setting\system\storage
دو قسمت memory unit و hard drive فرمت کردم.کل حافظه فرمت شد دیگه؟

بله خیالتون راحت باشه

سیستم ذخیره سازی Xbox کد گذاری شده هست و اطلاعات قابل Extract نیستند , البته با نرم افزار هایی این امکان وجود داره اما باید اتصال مستقیم هارد به یک سیستم کامپیوتری باشه که اونم بعید میدونم کسی انقدر بیکار باشه بخواد از این کارا بکنه .

البته الان که دیگه هیچی , شما کلا فرمت کردید هارد رو .

Queen-1
03-10-2014, 17:21
بله خیالتون راحت باشه

ممنون بابت کمکتون :-)

kraiof3
17-08-2015, 14:12
باو هفته پیش تو آبادان امیری باز روز قیمت کردیم 460 هزار اودلار:n04: