ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با هارد (خواهش مي كنم به هر طريقي كه مي توانيد كمك كنيد)

sp1362
27-07-2009, 15:26
سلام دوستان
سيستم من بالا نمي آيد تصميم گرفتم كه ويندوز عوض كنم اما متاسفانه هارد را نمي شناسد احساس مي كنم هارد سوخته باشد دوستان آيا راهي براي بازگرداندن اطلاعات سيستم وجود دارد يا خير خواهشمندم به هر طريقي كه مي توانيد كمك كنيد چون همه اطلاعات دو سال قبل تا كنون در اين هارد زخيره شده است.
با تشكر

Kianoosh
27-07-2009, 15:53
بستگی به آسیبی که دیده داره!بععد هزینش هم کم نیست!

شما کابل دیتا و برقش رو چک کن روی سیستم دیگه Slave ببند

DrXoX
27-07-2009, 18:43
ارور خاصی میده؟
شاید هارد شما Sata هستش و به این خاطر هارد رو نمی شناسه
باید قبل از ریختن ویندوز هارد رو به سیستم بشناسونی .

یه دسیکت خام و فرمت شده تو فلاپی بزار بعد از سی دی مادربردت بوت شو برو توقسمت راید با انتخاب این گزینه یه فلاپی راه انداز درست میکنه که موقع نصب ویندوز باید اونجایی که میاد سخت افزارو چک کنه کلیدf6 رو بزنی تا بیاد هاردتو از طریق اون فلاپی بشناسه بعد اینتر می کنه و بقیه کار...موفق باشید

MILAD MGH
27-07-2009, 18:47
کابل های هارد رو در بیار دوباره وصل کن.برای من هم بعضی مواقع اینطوری میشه همین کار رو میکنم.

sp1362
27-07-2009, 19:34
دوستان از لطف همه شما ممنون هستم
هارد من sata مي باشد كار از تعويض كابل برق و ديتا گذشته است آخه روي يه سيستم ديگه امتحانش كردم سي دي ويندوز كه ميزاي روال عادي را طي مي كنه تا مي رسه به جايي كه بايد درايو ها را نشون بده كه اينجا يا اصلا درايو ها را نشون نمي ده و يا بعضي مواقع كه نشون ميده درايو c را فرمت نمي كنه و بعد از چند لحظه آن صفحه آبي كه به قول بعضي ها بهش مي گن صفحه مرگ مي ياد در ضمن دوستان هارد sata نيز نياز به رعايت اسليو و يا مستر داره يا خير
همچنان منتظر لطف شما دوستان مي مانم.
با تشكر

Lord_theOne
28-07-2009, 06:24
دوست عزيز مادربرد شما وقتي خريدي يك Floppy داخلش نبود؟
هارد شما سالم هست
فقط معرفي مي خواهد اگر فلاپي نداريد مدل مادربرد را بگوييد تا درايورشو برات بگذارم