ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : َشیر کردن اینترنت با وایرلس

farazp30
27-07-2009, 14:55
سلام
آقا من یه مودم +adsl2 دارم روتر هم هست اما وایر لس نیست حالا من یه وایر لس اکسترنال گرفتم میخوا از طریق وای فای با آی فون برم اینترنت
الان ای فون و وایرلس همدیگه رو میشناسن وصل هم هستن اما نمیدونم چه جوری باید باهاش اینترنت رو شیر کنم
میشه کمک کنید

farazp30
27-07-2009, 18:44
دوستان ببخشید پشت هم پست میدم ولی من واقعا احتیاج دارم میشه کمک کنید

vioman
28-07-2009, 02:00
سلام
آقا من یه مودم +adsl2 دارم روتر هم هست اما وایر لس نیست حالا من یه وایر لس اکسترنال گرفتم میخوا از طریق وای فای با آی فون برم اینترنت
الان ای فون و وایرلس همدیگه رو میشناسن وصل هم هستن اما نمیدونم چه جوری باید باهاش اینترنت رو شیر کنم
میشه کمک کنید

دوستان ببخشید پشت هم پست میدم ولی من واقعا احتیاج دارم میشه کمک کنید

دوست عزیز

بعد از اینکه ارتباط بین کارت شبکه ی شما با دستگاه مورد نظر برقرار شد مراحل زیر رو دنبال کنید.

در Control Panel وارد بخش Network Connection بشید

وارد Properties کانکشنی بشید که ازش برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید.

در Properties چند Tab وجود داره مثل General - Options - Advance و ...

وارد Advance بشید

در قسمت Internet Connection Sharing گزینه ی Allow other network users to Connect ... رو فعال کنید.

فعال کردن این گزینه کانکشن اینترنت رو به اشتراک میگذاره ، بعد از اتصال شما از طریق همین کانکشن به اینترنت کلیه ی دستگاه هایی که با سیستم شما تشکیل شبکه دادند میتونند از این اتصال استفاده کنند.

به این روش ICS میگن:46:

موفق باشی
یا علی:11:

milky way
28-07-2009, 02:26
باید یه شبکه Ad-hoc بسازی بعد همونطور که دوستمون گفتم اینترنت رو Share کنی تو ویستا وقتی Ad-hoc میسازی خودش آخرش میپرسه که میخوای اینترنت رو به اشتراک بزاری یا نه که در این حالت دیگه لازم نیست کاری بکنی خودش اینترنت رو به اشتراک میزاره رو شبکه که ساختی حتماً یه Wep Key هم برای شبکه ساختی بزار.

farazp30
28-07-2009, 10:30
[quote=milky way;4019533]باید یه شبکه Ad-hoc بسازی بعد همونطور که دوستمون گفتم اینترنت رو Share کنی تو ویستا وقتی Ad-hoc میسازی خودش آخرش میپرسه که میخوای اینترنت رو به اشتراک بزاری یا نه که در این حالت دیگه لازم نیست کاری بکنی خودش اینترنت رو به اشتراک میزاره رو شبکه که ساختی حتماً یه Wep Key هم برای شبکه ساختی بزار.[/quote

اون تیک رو زدم
کارت وایرلس هم انتخاب کردم
adhoc هم سااختم با ایفون هم بهش وصل شدم wep key هم گذاشتم
اما بازم نمیشه
نباید آی پی توی اینترنت پروتوکل کارت وایرلس رو دستکاری کنم ؟

قبلا فکر میکرد وصله اینترنت اما نمیرفت و ارور میدار میگفت server stoped responding
حالا میگه اصلا به اینترنت وصل نیستی
نباید آی پی اصلی کارت رو آی پی اینترنت
آی پی آلترنیت رو هم یه آی پی برای آی فون بذارم

karname
30-07-2009, 09:15
آیا توی سیستم اصلی که داری از اون اینترنت رو شیر می کنی تنظیم خاصی انجام می دی یا نه ؟
اگر نه که اونجا هم لازم نیست کاری انجام بدی . من خودم مودمم وایرلس داره ، هم با لپتاپ هم با موبایل بهش وصل می شم . نه تنظیم خاصی می خواد نه دنگ و فنگ داره . البته میشه خیلی حرفه ای هم کانفیگش کرد .

ehsantotti
29-08-2011, 22:13
سلام بچه ها ببخشيد ، ميون كلامتون يه سوال پيش اومد:31:
الان من ميخوام يه كارت شبكه وايرلس بگيرم بندازم تنگِ پي سي .. بگو خوب‌؟ :46:
بعدش با لپ تاپ وصل بشم به نت
مشكل اينجاس نميتونم با آي سي اس كار كنم چون مودم adsl خونه همسايه ي محترمه، يك عدد كابل انداخته تو اتاقم از پنجره منم زدمش پشت پي سي
حالا چيجوري اينو با روش اَد هاك بيسيم شير كنم تو خونمون؟؟‌ :41:
البته اگه رو پي سي، وي پي ان بسازم اونو شير كنم ميشه هاااا.. اما اگه بخوام بدون وي پي ان وصل بشم چيكار كنم؟
فقط نگين نميشه‌ بچه هااا :41: