ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست سیستم از لحاظ امنیت؟؟؟؟

tajrobenik
27-07-2009, 13:49
سلام به دوستانی که به تازگی همین جور هی دارن مدیر می شن : به همشون تبریک
====

نرم افزار یا سایتی رو بگین که به تمام سیستم رو از لحاظ امنیت چک کنه!!!!
ترجهن یه سایت باشه که کار باهاش خوب باشه بهتره.....
از جمله تمام پورت ها که هیدن هستن یا قفل یا اصلا باز هستن ؟

tajrobenik
28-07-2009, 22:44
کسی نیست به این سوال راحت جواب بده؟؟؟؟؟
نکنه مدیرای قدیمی اعتصاب کردین؟؟؟؟؟/
؟؟؟؟

p30 vahid
28-07-2009, 23:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tajrobenik
03-08-2009, 18:53
اين يکي چي هست؟؟؟؟
واسه اين يکي ناراحت بود!!!!
مي شه يه توضيحي بدين؟

آخه فایرفاکس هست مرور گرم؟؟؟؟
مشکل از کجاست که امنیست این قسمت مشکل داره؟؟؟؟؟

Browser privacy check

tajrobenik
06-08-2009, 14:38
به جای این که بیاین این تایپیک رو مهم کنید هیچ کی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟

می شه بگین این مورد امنیت که این سایت ارور می ده چیه و چه جوری می شه امنیت این قسمت رو افزایش داد؟

Browser privacy check

hamilton
06-08-2009, 16:39
سلام به دوستانی که به تازگی همین جور هی دارن مدیر می شن : به همشون تبریک
====

اين قسمت از سوالتون نميدونم چه ارتباطي با محتواي سوال شما داشت و منظورتون با طعنه و كنايه به چه كسي يا كسانيه؟

کسی نیست به این سوال راحت جواب بده؟؟؟؟؟
نکنه مدیرای قدیمی اعتصاب کردین؟؟؟؟؟/
؟؟؟؟

اگر فكر ميكنيد سوالتون راحته پس چرا سوال به اين راحتي را مطرح كرديد و در پست بعدي درخواست مهم شدن اين سوال راحت را كرديد؟

به جای این که بیاین این تایپیک رو مهم کنید هیچ کی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟

می شه بگین این مورد امنیت که این سایت ارور می ده چیه و چه جوری می شه امنیت این قسمت رو افزایش داد؟

امنيت سيستم را هيچ سايتي نيست كه بتونه چك كنه و نتيجه آنرا به شما بگه.امنيت يك مقوله نسبي هستش و امنيت مطلق وجود نداره.امنيتي سيستم تابع عوامل مختلف و متعدديه.مثلا اينكه چه كس يا كساني از سيستم استفاده ميكنند؟ميزان آشنايي افراد استفاده كننده از سيستم از مقولات امنيتي چقدره؟چقدر افراد با برنامه هاي امنيتي آشنايي دارند؟ميزان اشنايي آنها در مورد عملكرد برنامه هاي امنيتي چقدره؟از چه برنامه هاي امنيتي در سيستم خود استفاده ميكنند؟چه نكاتي را در هنگام گشت و گذار در اينترنت و هنگام استفاده از برنامه ها و كركها و...را رعايت ميكنند ....ساير موارد.
شما در بخش ديگر سوال خود امنيت سيستم را رها كرده و امنيت مرورگر خود را مطرح كرده ايد كه ظاهرا با عنوان تاپيك شما همخواني هم نداره.
سايتهايي وجود دارند كه ميتونند پورتهاي باز سيستم را به شما نشون بدن و امنيت سيستم را سايتي وجود نداره كه نشون بده(دليلش را هم ذكر كردم).
در مورد امنيت مروزگر فايرفاكس هم بايد گفت كه اين مرورگر هم مانند ساير مرورگرها داراي نقاط آسيب پذيري است.

tajrobenik
06-08-2009, 22:54
خوب من هم می خوام سیتم رو به طور کلی تست کنم شما سوالات رو بپرس جواب می دم بعد یه سایت معرفی کن تا برم و تست کنه.....
اون سایتی که یکی از دوستان گفت پورت ها رو چک می کرد اما واسه پورت موزیلا سیستم من مثله این که مشکل داشت واسه همون سوالم رو به اون سمت بردم....

1-فقط خودم
2-همین قد می دونم بعنی فکر کنم هیچی تروجان و ویروس نداره و یه فایوروال قوی دارم و فقط پورت های موزیلا رو باز کذاشتم.
======
و در مورد برنامه ها هیمن دیگه می خوام تست کنم ببینم چه جوریه سیستم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!

hamilton
07-08-2009, 07:33
خوب من هم می خوام سیتم رو به طور کلی تست کنم شما سوالات رو بپرس جواب می دم بعد یه سایت معرفی کن تا برم و تست کنه.....
اون سایتی که یکی از دوستان گفت پورت ها رو چک می کرد اما واسه پورت موزیلا سیستم من مثله این که مشکل داشت واسه همون سوالم رو به اون سمت بردم....

1-فقط خودم
2-همین قد می دونم بعنی فکر کنم هیچی تروجان و ویروس نداره و یه فایوروال قوی دارم و فقط پورت های موزیلا رو باز کذاشتم.
======
و در مورد برنامه ها هیمن دیگه می خوام تست کنم ببینم چه جوریه سیستم دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!

عرض كردم سايتي وجود نداره كه بتونه سيستم را از لحاظ امنيتي چك كنه.دلايلش را هم تا حدي خدمت شما بيان كردم. فقط در حد همون اسكن كردن پورتها.وجود بهترين آنتي ويروس و بهترين فايروال و بهترين در ساير زمينه ها دليلي بر امنيت بالاي سيستم نيست.

tajrobenik
07-08-2009, 15:08
بالخره امنیت هم یه درصدی داره دیگه.....
در همین حد که به راحتی هک نشم واسم خوبه....
-----------------
یه هکر وقتی می خواد یه سیستم رو هک کنه چی کار می کنه؟
همون کار رو یه سایت انجام بده و بعد بگه مثلا فلان جا سیستم شما ضعیف هست بهتر تقویت کنید...