مشاهده نسخه کامل
: رندر ساختمان _ راهنمايي
saaaraaa
27-07-2009, 12:27
سلام به همگي
خسته نباشيد با مسابقات ماشينتون :دي
برم سر اصل مطلب
بچه ها من يک ساختمون دارم که بايد يه رندر درست و حسابي (حالا خيلي هم درست و حسابي نبود و فقط درست بود مشکلي نداره ) ازش بگيرم و اين در حاليه که اينجانب در زمينه نور و متريال و اينها کاملا بياستعداد(تا حدودي،خيلي کم :| ) ميباشم
هلپ مي پليز
البته ممنون ميشم راهنمايي کنين از چه نوري و با چه تنظيماتي رندر کنم... خيلي عجله دارما!!!!
مرسي
آهان اگر نياز بود عکس از ساختمونه هم بذارم بگيد که اين کار رو انجام بدم
ممنونم
SSS_HHH_OOO
27-07-2009, 12:57
این یه آموزش خوبیه ببین به دردت میخوره یا نه
با مکس و وی ری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sarina_sh
27-07-2009, 13:03
سلام سارا جان
اینم یه مدل نورپردازی برای نور شب
saaaraaa
27-07-2009, 13:12
مرسي شهاب و سارينا
تمرين ميکنم ببينم ميشه يا نه....اگر کاملش کردم ، رندرش رو ميذارم اينجا
Borhan72
27-07-2009, 14:18
ميگم اگه خيلی ضروريه و عجله داری و خودت نميتونی فايلشو بذار ببينيم ميتونيم ما كاريش كنيم؟؟؟
saaaraaa
27-07-2009, 14:46
مرسي برهان جان...ولي ميخوام خودم کار کنم...بالاخره بايد ياد بگيرم ديگه
saaaraaa
27-07-2009, 17:09
دچارِ افسردگي حاد شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا اين مدلي شد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش زاويه تعيين ميکنه بعد ميشه مثل اسباب بازي، چند بار بايد زاويه دوربين رو عوض کنم تا از زاويه اي که ميخوام رندر کنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشید
سوال... با چی رندر گرفتید و از چه نوری استفاده کردید با منتال کار کنید جالب میشه تنظیماتشم میشه گفت بهتره
saaaraaa
27-07-2009, 17:44
سلام
با vray
دو تا نور داره:
Vraylight
targetdirect
منتال تا حالا کار نکردم !
به نظر من از مکسول رندر استفاده کنید. فوق العادست و نسبت به سایر موتور های رندر بسیار ساده است.(البته اگر سیستم خوبی) دارید)
saaaraaa
04-08-2009, 16:28
به نظر من از مکسول رندر استفاده کنید. فوق العادست و نسبت به سایر موتور های رندر بسیار ساده است.(البته اگر سیستم خوبی) دارید)
ممنون از راهنماييتون...آموزشي در اين باره داريد!؟
:11:
hosienmax100
04-08-2009, 21:34
سلام
موتور های انتخابی شما خب زیاد هستن تقریبآ همشون امکانات قابله توجهی دارن اگه کار تک فریم باشه که دیگه انتخاب راحت تر میشه خیلی از بچه ها گفتن vray
در صورتی که تنظیمات رو دقیق انجام بدی متریال ها رو درست انتخاب کنی میتونه گزینه خوبی باشه برا یه کار تک
البته اگه واقعآ سیستم خوبی داشته باشی .....
منتال ری رو یکمی تنظیماتش پیچیده و گنگه ولی اگه کسی بتونه بهش مسلط بشه واقعآ عالی عمل میکنه
ولی پیشنهاد من اینه که از موتور brazil استفاده کنی بخاطر سرعت بالاش و امکانات جالبش
یه چیز جالب من چند وقت پیش یه کار ساختمان رو مدل زدم خیلی پلی ها زیاد بود سیستمم ضعیف
برا تست رندر با تنظیمات ساده فقط یه spot / با وی ری مجبور شدم دو تیکه رندر بگیرم چون اگه کلشو رندر میزدم بلافاصله
مکس هنگ میکرد و خارج میشد اما همین صحنه رو با brazil رندر زدم کلشو قشنگ با تایم کم رندر گرفت بدونه دردسر
عکس یه قسمتشو برات میزارم این یه تیکشه که با وی ری تست زدم اگه قسمت سفید (خونه یاصلی ) رو میزدم باهاش
هنگ میکرد
البته اینا دلایلی غیر علمی هستند برا انیجن ها ولی ..
خب هدف از گفتنش فقط تبلیغ برا brazil بود :دی
بی شوخی اینم تست بزن اگرم کمکی خواستی بگو /
راستی بلر استدیو هم از این موتور استفاده میکنه :دی
عکس :
موفق باشی
سلام
یه سری چیزها (آموزش-متریال و....) درباره مکسول تو یکی از تاپیک همین سایت برای دانلود هست.
آدرس تاپیک:
که مرجع خوبی در ایران می تونه به حساب بیاد.
------------------------------------------------------------------------
اما اگر کاملتر می خواین می تونید به سایت های زیر مراجعه کنید.
,...
در کل تنظیمات مکسول بسیار کم و ساده بوده ودر عین حال بسیار قدرتمند هست و رندر بسیار طبیعی رو میگیره.
شما در 2 زمینه گفتید که مشکل دارید .----نور و متریال---
1-نور: از این نظر مکسول رندر برای فضاهای بیرونی خودش نور طبیعی رو در نظر میگیره و شما فقط مکان و منطقه جغرافیایی و یه سری چیز های دیگه رو تعیین می کنیدو بس.
مثلا:Iran-Tehran
----------------------------------------------------------------------
2-متریال:به سایت اختصاصی مکسول که برید مجموعه کاملی از متریال ها هست هر چی که فکرشو بکنید(البته با کمی اقراق).
-----------------------------------------------------------------------
در کل با کمترین زحمت بهترین نتیجه رو بگیرید.
__________________________________________________ _______________________________________
چندا از کارام :
i-like-ddd
07-08-2009, 11:52
سلام دوست من اگه کارت عجله ایه فعلا میتونی یه کلکی بزنی تا بعد خوب یاد بگیری اگه از مدلهای Archexteriors چیزی داری مدل ساختمونتو با یکی از مدلا جایگزاری کن تا بتونی مشکلتو حل کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.