مشاهده نسخه کامل
: وینی یا لینی
سلام
من OpenSuse11.1 DVD و UBUNTU 9.04 رو دارم و از کامپیوتر فقط برنامه نویسی رو میخوام
من برنامه های لازم برا برنامه نویسی رو هم رو ویندوز و هم رو لینوکس دارم ،
1- ارزش داره ویندوز راپاک کنم؟
2-اگه نه میشه بگید چطوری سه SYSTEM رو با هم نصب کنم؟ اصلا UBUNTU بدرد من میخوره که نصبش کنم؟
سلام
خوب شما تو لینوکس مینویسی اما کاربرا احتمال زیاد تو لینوکس برنامه ها رو اجرا میکنن
بهتره هم ویندوز داشته باشی و هم لینوکس و برنامه ها رو رو هردوتا به صورت کامل تست کنی
به قول معروف : برای تست برنامه خودت باید یوزر بشی و جای یوزر بشینی
و از طرف دیگه بالاخره ویندوز این همه هم خاک تو سر نیست ، اگه با لینوکس یکم سروکله بزنی میبینی بیخودی ویندوز الکی بازار رو تو دست نداره. حتی تو مساله برنامه نویسی هم ویندوز غیر از بعضی زبانها که توسعه اونها با لینوکس یکی بوده (البته بیشتر اونها در مورد برنامه های تجاری کاربرد کمی دارند) از لینوکس عقب نیست که خیلی جلوتره.
در مورد لینوکس هات اگه بتونی mandriva 2009.1 گیر بیاری خیلی بهتره (برای کاربری رومیزی)
اگه با باگ های suse بسازی suse بهتره (برای برنامه نویسی امکانات و برنامه های جانبی بیشتری داره)
اگه اینترنت adsl داری با مودم lan که راحت نصب بشه ubuntu بهتره (خیلی خوبه فقط ایرادش اینه که از همه جاش زدن که تو یه سیدی جا شه برای همین معمولا برای نصب نرمافزار ها پکیج های کنارش رو دانلود کنی)
Ahmad-Ra
27-07-2009, 23:26
در کل همین رو میگم که لازم نیست ویندوز رو پاک کنی که! جفتش رو داشته باش. اصلا هر 3 رو.. فقط بحث مقدار فضا به وجود میاد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.