مشاهده نسخه کامل
: اجرا نشدن فایلهای exe داخل کامپیوتر بعد از ویروس یابی
black.assassin
26-07-2009, 15:33
سیستمم به ویروس jeefo آلوده شده بود . اول با نود 32 آپدیت امروز اسکن کردم و 97 تا ویروس جیفو رو پیدا کرد .
بعد با یه نرم افزار پرتابل که محصول bitdefender بود اسکن کردم و چیزی پیدا نکردم .
بعد از اینکه مطمئن شدم ویروسی در کار نیست متوجه شدم اکثر فایلهای exe من بدبخت به این شکل در اومدند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اجرا این ارور ظاهر میشه :
حتی بعضی از برنامه های نصب شده هم اجرا نمیشن :
ازsfc/scannow استفاده کردم و حتی ویندوز را فرمت وعوض کردم.
حالا از شما راهنمایی می خواهم تا دوباره بتونم فایلهامو اجرا کنم . فقط نگید که دیگه امکان نداره چون بدبخت میشم.
black.assassin
26-07-2009, 16:12
من باید چه خاکی تو سرم بریزم یعنی تا حالا این مشکل واستون پیش نیومده . حداقل یه نصفه راهنمایی بکنین.
سلام دوست عزيز
آغا هر چه فايل exe داشتي رو با هاش خداحافظي كن و دوباره بايد كلي زحمت بكشي و دوباره برنامه ها رو جمع كني
منم 20 gig برنامه ها پريد با اين ويروس لعنتي
يه توصيه بهت ميكنم: از اين به بعد هر چي برنامه رو داري ازشون ايميج يگيري (*.iso) يا هر ايميج ديگر يه برنامه سراغ دارم كه بتونه از فايل ايميج بگيره ImgBurn.exe و يه توصيه ديگر اگه ميتوني از deep freez استفاده كن.
و آنتي ويروست هميشه آپديت ، آغا بالاخره مثل من امنيتت رو ببر بالا. موفق باشي دوست گرامي.
saeed774
26-07-2009, 16:21
شما اول تك تك برنامه هاي داخل فايل زيرو اجرا كنين :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد به مسير زير برين :
My Computer >Tools > folder Option > view وتيك گزينه زير نشان دادن فايل هاي مخفي يعني Hide Extensions for.... رو بردارين و ok كنين . ببينين پسوند فايل هاي اجرايي شما Exe هستن يا نه ؟
فايل رجيستري زير رو هم اجرا كنين . روش دابل كليك كنين و به سوالات Yes بزنين و سيستم رو يكبار ريست كنين .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز
آغا هر چه فايل exe داشتي رو با هاش خداحافظي كن و دوباره بايد كلي زحمت بكشي و دوباره برنامه ها رو جمع كني
يه توصيه بهت ميكنم: از اين به بعد هر چي برنامه رو داري ازشون ايميج يگيري (*.iso) يا هر ايميج ديگر يه برنامه سراغ دارم كه بتونه از فايل ايميج بگيره ImgBurn.exe و يه توصيه ديگر اگه ميتوني از deep freez استفاده كن.
و آنتي ويروست هميشه آپديت ، آغا بالاخره مثل من امنيتت رو ببر بالا. موفق باشي دوست گرامي.
سلام دوست عزيز
black.assassin
26-07-2009, 16:41
فعلا ریست نکردم . ولی تا الان حدود 70 درصدشون برگشتن .
حالا من یه پیشنهاد به شما دوست عزیز mp55a دارم . اینکه قبلا از فرمت بهتر بود تو انجمن مطرح میکردی .
از saeed774 هم خیلی خیلی ممنونم .
اگه مشکلی پیش اومد میگم.
black.assassin
26-07-2009, 17:01
exe هایی که تو درایو سی بودند درست نشدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.