PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اختلال در ویندوز ، ویندوزم مشکوک شده ، لطفا راهنمایی کنید...

SajjadKAZ2003
26-07-2009, 14:04
سلام

ویندوز من ( XP ) یه کم مشکوکه شده !

دوستان اگه تجربه و اطلاعاتی دارند ممنون میشم کمک کنند

قضیه اینطوره که اول متوجه شدم همه ماههای سال از قسمت تقویم ویندوز به عدد " 2 " تغییر پیدا کردن! ( البته در یوزر دیگری از ویندوزم مشکل ماههای سال وجود نداره ) :

شکل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد هم خواستم وارد پارتیشن مجیک بشم که این ارور رو میداد:

شکل:

در تسک منیجر پروسه srchost.exe فعال بود که چون دیدم مشکوکه End Task کردم ولی تاثیری برای حل اختلالات ویندوز نداشت!

شکل:

شکل:

ضمنا کاسپراسکای هم بعضی وقتها پیغام زیر رو میده، عادیه ؟؟ :

شکل:

... نهایتا درایو C و D رو فرمت کردم و با نصب مجدد ویندوز تمام مشکلات گفته شده برطرف شد ولی بعد از نصب چند برنامه معمولی در ویندوز دوباره مشکلات بالا ظاهر شد

لطفا کمک کنید

مرسی

fkme
26-07-2009, 14:47
مسلما" ويروس داري.run رو اجرا كن و بنويس msconfig بعد برو تب startup بعد ميله كنار location رو بكش بكش به سمت راس تا اسمي كامل و آدرسهاش ديده بشه.
يه عكس ازش بگير و بعد اسكرول پاييني رو هم بكش به راس و از بقيه اش هم عكس بگير.
از روي مسيرها ميشه ويروس رو پيدا كرد.
مشكل اينجور ويروسهاي جديد اينه كه روي كليك موس برنامه ريزي شدن و با ورود به درايوها بعد از نصب ويندوز دوباره پخش ميشن.
منتظرم دوست عزيز.

SajjadKAZ2003
26-07-2009, 15:04
..................................................

SajjadKAZ2003
26-07-2009, 15:28
مسلما" ويروس داري.run رو اجرا كن و بنويس msconfig بعد برو تب startup بعد ميله كنار location رو بكش بكش به سمت راس تا اسمي كامل و آدرسهاش ديده بشه.
يه عكس ازش بگير و بعد اسكرول پاييني رو هم بكش به راس و از بقيه اش هم عكس بگير.
از روي مسيرها ميشه ويروس رو پيدا كرد.
مشكل اينجور ويروسهاي جديد اينه كه روي كليك موس برنامه ريزي شدن و با ورود به درايوها بعد از نصب ويندوز دوباره پخش ميشن.
منتظرم دوست عزيز.

در msconfig و تب startup هیچ چیز مشکوکی وجود نداره و همه چیز از همیشه عادی تره !

saeed774
26-07-2009, 15:34
ويندوز شما بدجوري هم ويروس داره . با برنامه معرفي شده در پست زير ميتوني ويروس رو پاك كني :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشخصات ويروس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SajjadKAZ2003
28-07-2009, 08:50
مرسی
با استفاده از PrevX CSI 3.0 و اسکن کزدن سیستم تمام مشکلات گفته شده که بوجود اومده بود برطرف شد
:40:PrevX CSI 3.0:40: