مشاهده نسخه کامل
: چرخاندن عكس با java script
سلام دوستان ن مي خوام يه گالري عكس درست كنم ه هر وقت ماوس روي يه عكس رفت عكسه بچرخه اما هيچ راهي به ذهنم نرسيد با توجه به اينه هيج خصوسيتي در مورد ميزان زاويه اشيا وجود نداره
mamadfelfel1988
25-07-2009, 23:17
يعني اينكه ميخواهيد عكستون هول يك محوري بچرخه اگه كارت راه ميافته با فلش اين كارو بكن اگر نه فكر كنم با يك سري روش هاي css ميتوني اين كار رو بكني ولي در كل تو browser ها same كردنش فوق العاده عذاب اوره
نه با فلش نمي خوام مي خوام حتما با جاوا اسكريپت باشه
browser هم فقط با ie و mozilla مي خوام كار بده حالا راه حل؟
neopersia
26-07-2009, 11:53
برای منم جالبه که چطوری میشه با css این کار رو انجام داد
نمونه ای مثالی چیزی ندارید؟
سلام.
البته با css به تنهایی که نمی شه ( زیاد مطمئن نیستم، چون فکر می کنم قبلا یک نمونه با css رو دیدم، یادم نیست! ) ولی با کمک canvas و فِـــیلترهای ie می شه اینکار رو کرد.
اینم یه نمونه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mamadfelfel1988
26-07-2009, 18:16
شما نمیتونید بوسیله css که مثلا یک عکسی در حال چرخ داشته باشی منطورم اینه که میشود با css rotate کرد به این شکل
neopersia
26-07-2009, 18:40
شما نمیتونید بوسیله css که مثلا یک عکسی در حال چرخ داشته باشی منطورم اینه که میشود با css rotate کرد به این شکل
ببینید من تقریباً همچین چیزی رو با css تنها غیر ممکن میدونم. سوال من فقط رو ی صحبت شما بود که گفتید با css میشه! گفتم شاید این مدت که طراحی میکردم هنوز css یاد نگرفتم!
اون صفحه هم که آدرس دادید اصلاً متوجه نشدم که ربطی به این موضوع داره؟! خوب اونجا فقط یک سوال مطرح شده بود که جواب هم نگرفته بود.
بزاید همه چیز رو روشن کنم، البته با اجازه:31:
قابلیت چرخش تصاویر بطور خودکار در css 3 گنجونده شده، با transform که توی Gecko و WebKit باید به ترتیب با پیشوند -moz- و -webkit- بکار ببرید. این از css 3.
ولی توی css 2.1 یه همچین قابلیتی بطور استاندارد وجود نداره، ولی با ترفندهایی مثل css ---- و ... می تونید یه همچین کارایی بکنید! ولی تا این لحظه هنوز خبری از اون مورده ندارم!
دوستان ممنون از توضيحات همگي ولي مي شه توضيح كاملتري بديد تا من بتونم اونچه كه گفتيد رو انجام بدم
چي شد دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
peyman1987
14-08-2009, 00:15
من یه همچین کاری رو توی یه پروژه انجام دادم. با CSS میشه ولی فقط CSS 3.0 اونم فقط توی فایرفاکس شد ولی با جاواسکریپت و پلاگین Rotate توی jQuery این کار انجام میشه.
یه متن انگلیسی رو این تی شرت اضافه کنین و بعد برین توی Current Texts متن رو انتخاب کنین و با فلش ها بچرخونینش. روی IE هم با یه کم تغییر کار میکنه.
اینم لینک به مستندات این پلاگین چون ف ی ل ت ر ه با پ ر و ک س ی میزارم:
کارش هم اینه که تگ عکس رو با یه تگ canvas عوض میکنه و توی IE از فیلترها استفاده میکنه ولی توی فایرفاکس نمیدونم چجوری کار میکنه. باید کدش رو بخونیم که یه کم حوصله میخواد
میشه انجام داد ولی با فلش راحت تر و بی دردسر تر هم هست و تو همه مرورگرها هم دیده میشه و به قول شاعر که میگه : تا فلش هست چرا جاوا و سی اس اس و در بیت بعد هم میگه تا فلش هست زندگی باید کرد
میشه انجام داد ولی با فلش راحت تر و بی دردسر تر هم هست و تو همه مرورگرها هم دیده میشه و به قول شاعر که میگه : تا فلش هست چرا جاوا و سی اس اس و در بیت بعد هم میگه تا فلش هست زندگی باید کرد:27:
javadiph
25-11-2010, 21:57
سلام دوست عزیر
شما می توانید با استفاده تابع Rotate واقع در کتابخانه JQuery عکس مورد نظرتان را تحت درجه دلخواه بچرخانید.
به همین راحتی، به همین خوشمزگی:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.