مشاهده نسخه کامل
: بی برنامگی در تاپیک world of warcraft
ho0rezam
25-07-2009, 20:30
سلام...همون طور که از نام تاپیکم مشخصه...میخوام از بی برنامگیه تاپیک world of warcraft گله کنم...هیچ مدیری اونجا نیست که بیاد و پست هایه بیخود رو پاک کنه و به دیگران تذکر بده...دیروز اومدم اونجا پست دادم (صفحه 819) الان رفتم و نگاه کردم دیدم آخرین صفحه 847 هست....خیلی ها مثه jigsa و blizzard دیگه به اونجا کم سر میزنن...ناراحت نشین اما اونجا شده اسپم دونیه خالص...world of warcraft نیاز داره که چندین تاپیک زیر شاخه داشته باشه....تا این مشکلات پیش نیاد براش.وقتی هم که چند مدت پیش خواستم یه تاپیک addon بزنم فرداییش lock شد.چراشو نمیدنم...هر چی باشه بهتر از این بود که منه نوعی بیام توو پسته 800 یه addon معرفی کنم...اما چون تعداد اسپمر اونجا زیاده و در عرض یک روز 20 صفحه مییره جلو،اونی که نیاز داشت، فک کنه بهش کمک نشده.
Arash_K7
26-07-2009, 17:28
سلام!
تایید میشه!
چت روم شده اونجا!!
هیچ کس هم رسیدگی نمی کنه ، هرچی گزارش تخلف میدیم ، که نه انگار.
در مورد تاپیک های مجزا هم ، باید بگم خوبه ، ولی اگه کسی به فکر باشه مگر نه خاک میخوره تاپیک.
HoJJaT_007
26-07-2009, 18:10
نظر منو میخواین؟
به نظرم تاپیک اصلی قفل شه و اینا زده شه :
این تاپیکا باید زده شه .
»» تاپیک اصلی World Of Warcraft
»» معرفی تمام ادآن ها و نرم افزار های کاربری World Of Warcraft
»» گفتگو و بحث آزاد در مورد World Of Warcraft
»» بحث در مورد کلاس ها و نژاد های World Of Warcraft
»» بحث در مورد سرور های World Of Warcraft
اینطوری به نظرم هیچ اسپمی صورت نمیگیره ! باور کنید
مطلق السلطنه
26-07-2009, 19:35
نظر منو میخواین؟
این تاپیکا باید زده شه .
كار خوبيه ولي با اوضاع فعلي امكان پذير نيست. مگه اين كه يه انجمن از انجمن بازي ها آنلاين منشعب بشه با اسم واركرافت!
اگه اينكاري كه شما بگين انجام بشه بعد كاربراي بازي هاي ديگه هم ميان ميگن براي ما هم بايد چند تا تاپيك بزنيد. اينجوري همه چيز ميرزه به هم و انجمن خيلي شلوغ ميشه!! كه بعيد مي دونم مديران راضي به اين اتفاق باشن!
مگه اين كه امكانش باشه بيان براي تك تك بازي ها انجمن جدا بزنن!!
درسته وضعش خیلی خرابه
ولی صحبتهای مطلق السلطنه هم درسته
منم فکر می کنم که امکان این کار وجود نداره
پیشنهادم اینه که مثل تاپیکهای بزرگ دیگه خود کاربرانش دست بکار بشن و صد درصد مدیران و همکاران هم کمک خواهند کرد
از پستهای اول تاپیک استفاده بشه مثلا برای معرفی addonها و سرورها و راهنمای بازی و ...
منم موافقم
اومدم دنبال یه سرور خوب بگردم پشیمون شدم !
ho0rezam
28-07-2009, 00:54
rootnt درست گفت...بهتره مثه تاپیک های بزرگه دیگه توو پست اول...لیست بشه...مثلا اگه پسته 7642 یه addon معرفی شده...توو پست اول گفته بشه...یا اگه توو فلان پست یه توضیح جامع در مورد یه کلاس یا prof یا server گفته شده باز توو پست هایه ابتدایی نقل بشه...تا کسی با مشکل مواجه نشه
من هم با مطلق السلطنه و Rootnt موافقم ... !
در ضمن اكه همكار ها و مدير ها يكم بيشتر نسبت به اون بخش نظر داشته باشن خيلي از اين مشكل ها حل ميشه ...
همين جند وقت بيش سم فيشر عزيز يه تابيك كه ربطي به بازي هاي انلاين نداشت رو به خاطر اين كه مي دونستن داره همش SPAM ميشه رو فرستادن توي بخش بازي هاي انلاين (جون اون جا بست ها شمارش نميشه :) ) با اين اوضاع كسي از بقيه جه انتظار بيشتري داره ؟؟؟ باز هم يه زماني بود كه اين تابيك World of warcraft حداقل روزي يك صفحه بيشتر جلو نمي رفت ... اكثرا post ها هم در مورد اين كه كدوم سرور برم و اين جور سوال هاي تكراري بود ...
اينم لينك اين تابيك براي ضميمه براي مدير ها :
آموزش و ارائه World Of WarCraft ( پر طرفدار ترین بازی تاریخ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولي مثلا همين جناب rootnt .... شما برين بخش ايشون رو ببينين ... اين فقط يه تابيكه كه من ميزارم ...
Ubuntu:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببينيد جقدر منظم هست ... اصولا هم من يه مدت توي اون بخش ها فعال بودم مي ديدم كه درسته اكثرا سوال هاي تكراري مي برسيدن ... ولي اكه همه ي كسايي كه سوال مي كردن post هاي اول تابيك ها رو مي خوندن ! شايد اصلا نياز به زدن post اضافه نبود :)
يا اين تابيك رو ببينيد :
فهرست مطالب تالار گنو/لینوکس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه جورايي مثل map site مي مونه !!! كليه تابيك ها و اين مطالب توش نشون داده شده :)
EvilDead
28-07-2009, 10:02
به نظر من اصلا" کل تایپیک رو ببندید خلاص !
99.9% کل پست ها یا اسپم یا کل کل ! حالا کلکل یک مشت Noob که نمیدونن Guild چیه !
king_darkness
28-07-2009, 11:43
نظر منو میخواین؟
این تاپیکا باید زده شه .
به نظر من اين كارها بايد تو گروه اجتمايي بازي انجام بشه
تو تاپيك هم فقط خبرهاي مهم با addon ها رو بزاريم
I3 E L O \/ E D
28-07-2009, 15:04
آقا یکم وایسید همکار جدید تعیین شد ببینیم میتونه یه نظمی به انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای بده یا نه! (ایشالا که بتونه!) :20:
ho0rezam
14-08-2009, 21:51
مدیر های گرامی...بیاین یه سری به این تاپیک بزنید....خواهش میکنم.
اوضاع از قبل هم بد تر شده...همه به جوون هم افتادن!!!
من خودم از اینجا اعلام آمادگی میکنم واسه درست کردن اون تاپیک
مطلق السلطنه
14-08-2009, 22:00
مدیر های گرامی...بیاین یه سری به این تاپیک بزنید....خواهش میکنم.
اوضاع از قبل هم بد تر شده...همه به جوون هم افتادن!!!
من خودم از اینجا اعلام آمادگی میکنم واسه درست کردن اون تاپیک فكر نكنم كسي از اون تاپيك سالم بيرون بره با اين وضع!!!
ehsannirvana
14-08-2009, 22:01
شدیدا" تائید میکنم
شرایط طوری شده که من الان چند هفته هست به خاطر پست های یک سری افراد اصلا تو اون تاپیک پست نمیدم.
خواهشا" رسیدگی کنید.
I3 E L O \/ E D
14-08-2009, 22:15
شدیدا" تائید میکنم
شرایط طوری شده که من الان چند هفته هست به خاطر پست های یک سری افراد اصلا تو اون تاپیک پست نمیدم.
خواهشا" رسیدگی کنید.
ما که نفهمیدیم این همکارایه اون بخش چرا ناپدیدو غیبو مفقود میشن!
بخشهای دیگه یه پست میدی اسپمه 3 سوت پاک میشه اما اونجا...
مطلق السلطنه
14-08-2009, 22:19
ما که نفهمیدیم این همکارایه اون بخش چرا ناپدیدو غیبو مفقود میشن!
بخشهای دیگه یه پست میدی اسپمه 3 سوت پاک میشه اما اونجا...
غلط نكنم مديراي انجمن بازي هاي انلاين به روش پارتيزاني كار مي كنن!!!
arashbi2
14-08-2009, 22:25
منم قبلا اونجا خیلی فعالیت میکردم اما الان دیگه خیلی وضعش خرابه نظرات من:
*تایپکت که قفل نمیتونه بشه چون خودتون میبینید چقدر واقعا به اون تایپکت نیاز دارن
*مدیر جدید اگه بخواد انتخاب بشه باید فردی مثل جیگسا یا blizzard باشه که از wow یه چیزی بدونن و اسپم رو از بحث تشخیص بدن
*اگه زیر شاخه ایجاد بشه خیلی اعضا اونجا کم میشه توش و کلا همه بخش میشن
**به نظر من فقط یه مدیر خوب میخواد که یه چند بار پاک کنه پست های اسپم رو بعد بقیه دیگه حواسشون جمع میشه که نباید دیگه اسپم کنن
بنده نیز مثل ho0rezam امادگی خودم رو برای سرو سامان دادن اعلام میکنم
مطلق السلطنه
14-08-2009, 22:29
منم قبلا اونجا خیلی فعالیت میکردم اما الان دیگه خیلی وضعش خرابه نظرات من:
*تایپکت که قفل نمیتونه بشه چون خودتون میبینید چقدر واقعا به اون تایپکت نیاز دارن
*مدیر جدید اگه بخواد انتخاب بشه باید فردی مثل جیگسا یا blizzard باشه که از wow یه چیزی بدونن و اسپم رو از بحث تشخیص بدن
*اگه زیر شاخه ایجاد بشه خیلی اعضا اونجا کم میشه توش و کلا همه بخش میشن
**به نظر من فقط یه مدیر خوب میخواد که یه چند بار پاک کنه پست های اسپم رو بعد بقیه دیگه حواسشون جمع میشه که نباید دیگه اسپم کنن
بنده نیز مثل ho0rezam امادگی خودم رو برای سرو سامان دادن اعلام میکنم اخه مدير رو كه براي يه تاپيك انتخاب نمي كنن!! براي انجمن انتخاب مي كنن!! امكان انتخاب مدير موقت (!) هم وجود ندارد!!!
تاپیک مثل این که داره می پکه ... می گن بازی کردن و حتی اسپم دادن هم جنبه می خواد ... حالاهاست که شاهین کینگ بیاد مثل اون موقعی تریبال وارز یه حال اساسی به این تاپیک بده !!! البته خوبه حالا ما اون موقع حداقل با هم دیگه کل کل نمی کردیم ... حداقل هوای هم رو داشتیم !
بهترين كار اينه كه يه گروه زده بشه ... اون جا تا دلتون مي خواد اسپم بدين ... هرچند که آخرین سری به خاطر اسپم دادن توی گروه یه اخطار ۲٠ پوینتی از پاپ گرفتم !
والله ! من يادمه اين تابيك تا بود يا مثلا كسايي مثل jigsa مي اومدن يه مطلب مفيد مي زاشتن همه كيف مي كرديم ! يا يكي دو تا مي اومدن و يه سرور مي خواستن كه همين wowscape بيشنهاد مي شد ! باز هم همه راضي بودن !
فوق فوقش هم دو تا ميتينك توي تابيك مي زاشتيم كه توي بازي هم ديكه رو ببينيم ... حالا كه ميرم صفحات اخر رو مي خونم ! تا اين 10 تا صفحه ي اخر كه يه بست بدرد بخور نديدم ! فكر كنم بقيه ي اون 300 صفحه ي ديكه هم همين باشه ...
اين علي هم معلوم نيست كجاستش ... بياد يكم اين اسپم ها رو باك كنه ...
---
مثل اين كه مسعود كينك اومده يه صفايي به اون جا بده !
---
مي كم جريان جيه كه وقتي يكي همكار ميشه اين طوري غيب ميشه ؟؟؟ كلا همكار بازي هاي انلاين بيشتر !
arashbi2
14-08-2009, 22:56
تبریک میگم تایپکت فقل شد حالا ما کجا در مورد wow بحث کنیم؟(البته مفید)
اخه مدير رو كه براي يه تاپيك انتخاب نمي كنن!! براي انجمن انتخاب مي كنن!! امكان انتخاب مدير موقت (!) هم وجود ندارد!!!
میدونم خوب مدیر انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای کنن :دی
Masoud King
15-08-2009, 00:02
سلام!
فعلا تاپیک بسته شد تا به موضوع رسیدگی بشه!
ممنون!
ho0rezam
15-08-2009, 01:54
سلام!
فعلا تاپیک بسته شد تا به موضوع رسیدگی بشه!
ممنون!
ممنون
اگه امکان داره پست هایه مفید رو از تاپیک در بیارین و بقیه رو حذف کنید...تا حداقل زحماته کاربرا اربین نره
sajjadgameactor
15-08-2009, 08:57
اگه میشه پست اول هم ویرایش کنید که تازه وارد ها هم بتونن گلیمشون رو از اب بکشن بیرون من الان یه ماهه که هی پست میخونم هنوز نفهمیدم باید چیکار کنم
arashbi2
15-08-2009, 09:02
به نظر من بعد از پاکسازی باید بعضی پست های اولیه ویرایش بشه و مطالب اصلی و مهم اولیه در اون ها قرار بگیره
تبریک میگم تایپکت فقل شد حالا ما کجا در مورد wow بحث کنیم؟(البته مفید)
به نظر من بهتره تا مشخص شدن اوضاع اون تاپیک یه گروه تشکیل بدین!و فقط اونایی که میدونین کارشون درسته و بحثهای اصولی انجام میدن تو گروهتون راه بدین! (یکی از دوستان هم اینو گفته بود!)
مدیران هم لینک گروه رو تو آخرین پست تاپیک قرار بدن.
البته این فقط یک پیشنهاد از طرف من هستش که کاملا اعلام بی طرفی میکنم.
مدیران به زودی فکر به حال این تاپیک میکنن.
مطلق السلطنه
15-08-2009, 10:26
فعلا كه تاپيك رو براي انجام اعمال جراحي(!) به بخش CCU (انجمن تراش!!!) انتقال دادن!!
فعلا كه تاپيك رو براي انجام اعمال جراحي(!) به بخش CCU (انجمن تراش!!!) انتقال دادن!!
بله ! قبلا به صورت سرپايي اسپم ها پاك مي شد ! الان مي برن توي CCU !!!
بله ! قبلا به صورت سرپايي اسپم ها پاك مي شد ! الان مي برن توي CCU !!!
پس اوضاعش خییییلی خراب بوده! کاش میدیدمش قبل از عمل!
Sam Fisher 11
15-08-2009, 13:11
سلام...همون طور که از نام تاپیکم مشخصه...میخوام از بی برنامگیه تاپیک world of warcraft گله کنم...هیچ مدیری اونجا نیست که بیاد و پست هایه بیخود رو پاک کنه و به دیگران تذکر بده...دیروز اومدم اونجا پست دادم (صفحه 819) الان رفتم و نگاه کردم دیدم آخرین صفحه 847 هست....خیلی ها مثه jigsa و blizzard دیگه به اونجا کم سر میزنن...ناراحت نشین اما اونجا شده اسپم دونیه خالص...world of warcraft نیاز داره که چندین تاپیک زیر شاخه داشته باشه....تا این مشکلات پیش نیاد براش.وقتی هم که چند مدت پیش خواستم یه تاپیک addon بزنم فرداییش lock شد.چراشو نمیدنم...هر چی باشه بهتر از این بود که منه نوعی بیام توو پسته 800 یه addon معرفی کنم...اما چون تعداد اسپمر اونجا زیاده و در عرض یک روز 20 صفحه مییره جلو،اونی که نیاز داشت، فک کنه بهش کمک نشده.
سلام عزیز
شرمنده من چند روز نمیتونستم آنلاین بشم...مسئولیت بی نظمی رو به گردن میگیریم و امیدوارم دیگه شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.
در ضمن تا زمانیکه این انجمن یه انجمن مستقل نشه هم نمیتونیم اینقدر تاپیک برای WoW ایجاد کنیم.
همچنین همکار اون بخش تازه اضافه شده باید بهش زمان داده بشه تا بتونه به اونجا نظمی رو که شایسته اش است بده.
در ضمن اكه همكار ها و مدير ها يكم بيشتر نسبت به اون بخش نظر داشته باشن خيلي از اين مشكل ها حل ميشه ...
همين جند وقت بيش سم فيشر عزيز يه تابيك كه ربطي به بازي هاي انلاين نداشت رو به خاطر اين كه مي دونستن داره همش SPAM ميشه رو فرستادن توي بخش بازي هاي انلاين (جون اون جا بست ها شمارش نميشه )
اگر تاپیکی رو من بی جا منتقل کردم بیارید تا اصلاح کنم...
یکی از مشکلات انجمن آنلاین کاربرها هم هستن تا زمانیکه خودتون نخواید تاپیک ها اصلاح نمیشن. من برخورد نکنیم شما ایراد میگیرید وقتی هم برخورد میکنیم(چند روز تاپیک میبندیم، اخطار یا تذکر میدیم،ترش میبریم) شاکی میشید!
کابران انجمن بازی لطفا اینجا بحث رو ادامه بدن که همه ببینن(کاربرای انجمن و همکاران) و نظرات همه رو داشته باشیم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.