مشاهده نسخه کامل
: کمک . دمای خیلی بالای cpu
farshad2002_2003
25-07-2009, 14:36
سلام
نمیدونم بخاطر تابستونه یا چیز دیگه اما cpu من دماش شدیدآ بالا رفته جدیدآموقعی که از cpu کار میکشم(100%) دماش به 72 هم میرسه الان قبلآ تا 80 هم رفته بود!!!!
cpu :core2DUO e4600
تا 1 ماه پیش ماکس دما به 50 میرسید نمیدونم یهو چش شده!
بخاطرش یه کیس دیگه خریدم گفتم شاید انتقال هوا کمکش کنه!
امروز صبح هم یه فن thermaltake TR2 M21 RX گرفتم باز هم خیلی داغ هست الان دماش 71 درجه هست و دارم فایل کانورت میکنم
معمولی 48 50 هست!!!
ضمنآ خمیر سیلیکون هم میزدم هم کم زدم هم زیاد هم بدون خمیر هیچ کدوم جواب نداده
این فن جدیدم خودش یه خمیر داشت دیگه دستش نزدم حدود 5 درجه همش کمک کرد!
من دیگه راهی به ذهنم نمیرسه لطفآ کمک کنید . در کیس هم باز باشه نهایتآ 3 4 درجه بیاد پایین در صورتی که دمای کریتیکال cpu من 60.4 هست
کمک تا نسوخته:18:
Kianoosh
25-07-2009, 16:47
سلام
نترس سوختنی در کار نیست!:دی
نهایتش سیستم ریست میشه خمیر مرغوب بزن بعد ش اینکه فن رو و هیت سینک رو محکم جا بزن هیت سینک و فن رو تمیز کن فن رو روغن بزن دور فن روزیاد کن در ضمن اون دماش هم اگه اشتباه نکنم 73.3 هست!و شما می تونی با realtemp چک کنی حد اقل باید 20 درجه تا tjmax (برای استپینگ m0.b3.g0>>>100) تو 100% لود فاصله باشه در این صورت مشکلی نیست
می تونی یه تست occt هم بگیری یا hot cpu tester
مشکل خاصی نداری...
farshad2002_2003
25-07-2009, 18:22
'گفتم cooling رو تازه خریدم همین امروز صبح با وجود اینکه برند خیلی معتبری هست باز دما خیلی بالاست جالبیش اینه که توی دمای 72 درجه اصولآ سیستم باید شروع کنه هنگ کردن اما خیلی روان سیستم کار میکنه!! با orthos هم تست گرفتم استیبل بود و هیچ مشکلی نداشت بعد از 10 دقیقه اما 72 درجه؟؟؟؟ عمر cpu نصف میشه! احتمال این وجود داره که سنسور ها خراب بشن؟؟ چون دست به سینک میزنم خنک هست!
سلام
نترس سوختنی در کار نیست!:دی
نهایتش سیستم ریست میشه خمیر مرغوب بزن بعد ش اینکه فن رو و هیت سینک رو محکم جا بزن هیت سینک و فن رو تمیز کن فن رو روغن بزن دور فن روزیاد کن در ضمن اون دماش هم اگه اشتباه نکنم 73.3 هست!و شما می تونی با realtemp چک کنی حد اقل باید 20 درجه تا tjmax (برای استپینگ m0.b3.g0>>>100) تو 100% لود فاصله باشه در این صورت مشکلی نیست
می تونی یه تست occt هم بگیری یا hot cpu tester
مشکل خاصی نداری...
(خ.ب) فن تازه خریده روغن نیاز نداره:5:
امروز صبح هم یه فن thermaltake TR2 M21 RX گرفتم تو فروم همسایه هم جواب شما رو دادم
1-خمیر حرارتی خوب، می تونه دما رو کنترل کنه که خیلی بالا نره . البته تهویه داخل کیس هم مهمه.
2-ممکنه پاورت گرما رو خوب به بیرون منتقل نمی کنه.(احتمال) که این یاعث میشه گرمایی که تولید میشه به داخل کیس منتقل بشه.
بهتره اگر از تهویه داخل کیس هست، یک یا 2 فن داخل کیس طوری جاسازی بشه که گرما به بهترین نحو به بیرون منتقل بشه
Kianoosh
25-07-2009, 19:10
چی دما رو نشون میده!؟ قاط زده باگه تجربه داشتیم اگه این نباشه سنسوره اگه نبود مجبوری کلاتو بخوری:دی
Kianoosh
25-07-2009, 19:14
(خ.ب) فن تازه خریده روغن نیاز نداره
برو اخوی نو و غیر نو ند اره خشک باشه باید زد:د ی
اول ببین فن درسته یا نه.
بعد اتاق نباید خیلی گرم باشه.کولر روشن کن ولی پنکه رو مستقیم به سمت کیس نذار.
بعد از بازی هایی که CPU خیلی بالا میخواد استفاده نکن درست میشه.
سوکت 775 قلق خاصی داره باید فن رو خوب محکم ببندی اون قدر ور برو تا مطمئن بشی که فن خوب سر جاش محکمه مال من هم این قضیه دقیقا پیش اومد سرعت سیستم به شدت پایین اومد و دمای سی پی یو بالا تا این که فن رو سر جاش محکم کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.