مشاهده نسخه کامل
: N86 يا Touch Diamond2 كدوم يكي ؟
IYIostafa
25-07-2009, 14:25
سلام دوستان من بين دو گوشي نوكيا ان86 و اچ.تي.سي تاچ داياموند 2 براي خريد مردد هستم و نياز دارم كه از مشورت شما دوستان عزيز تو اين فروم بهره مند بشم. بنظر شما بين اين دو تا گوشي و از جميع جهات خريدن كدوم يكي ارزش بيشتري داره؟ در صورتيكه هر كدوم از اين گوشيها معايبي دارند كه با استفاده از اين دو گوشي بهشون پي برديد ممنون ميشم اينجا ذكر كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
faravahar
25-07-2009, 17:50
شما باید اول نیاز هاتون رو بگین. ولی من بودم دیاموند 2 رو انتخاب می کردم. دلایلش هم اینه: 1- به دوربین احتیاجی ندارم 2- صفحه بزرگتر با رزولوشن بالاتر 3-ویندوز موبایل 4- اینکه نوکیا تحریم هست.
اين دو تا چه ربطي به هم دارن؟:دی
يكي ويندوز موبايل و براي بيزينس و اون يكي كمرا فون!
Michael Ropy
25-07-2009, 18:49
دوستان راست میگن! نیازهاتون رو بگید تا بهتر بشه کمک کرد. ولی من باشم دایموند 2 رو میگیرم چون: 1. از ویندوز موبایل بیشتر خوشم میاد! 2. تاچ و صفحه ی بزرگ 3. دوربینش کفایت میکنه
merikh_merikh
25-07-2009, 19:30
سلام دوستان من بين دو گوشي نوكيا ان86 و اچ.تي.سي تاچ داياموند 2 براي خريد مردد هستم و نياز دارم كه از مشورت شما دوستان عزيز تو اين فروم بهره مند بشم. بنظر شما بين اين دو تا گوشي و از جميع جهات خريدن كدوم يكي ارزش بيشتري داره؟ در صورتيكه هر كدوم از اين گوشيها معايبي دارند كه با استفاده از اين دو گوشي بهشون پي برديد ممنون ميشم اينجا ذكر كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز دیاموند2 ارزش بیشتری داره چون ان86 در اینده افت قیمت زیادی داره.
حالا شما انتظاراتو بگو تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.
IYIostafa
25-07-2009, 19:49
در واقع من بهيچ وجه به خاطر دوربين اين دو مدل رو انتخاب نكردم البته با توجه به بودجه اي كه دارم اين دو گوشي با امكاناترين ها هستند براي من دوربين مهم نيست اونچيزهايي كه برام مهم هستند: يكي كيفيت صداي اسپيكر و امكانات ارتباطي قوي مثل وضوح صداي مكالمه كننده ها و صد البته gprs و جي پي اس، امكان ويرايش فايلهاي آفيس و البته ظاهر جذاب گوشي، اين چيزهاست كه اين دو تا گوشي تو رنج قيمتي كه من ميخوام پرداخت كنن بيشترين امكانات رو دارن (البته امكان ويرايش فايلهاي آفيس براي ان86 وجود نداره)
pooria_k2
25-07-2009, 20:21
100% دایموند 2 اگه من جای تو بودم برای خریدش صبر نمیکردم. از هرکی بپرسی میگه دایموند.
انتخابت زیاد سخت نیست! اگه لمسی میخوای دایموند و در غیر این صورت بازم دایموند:31:
merikh_merikh
26-07-2009, 08:32
در واقع من بهيچ وجه به خاطر دوربين اين دو مدل رو انتخاب نكردم البته با توجه به بودجه اي كه دارم اين دو گوشي با امكاناترين ها هستند براي من دوربين مهم نيست اونچيزهايي كه برام مهم هستند: يكي كيفيت صداي اسپيكر و امكانات ارتباطي قوي مثل وضوح صداي مكالمه كننده ها و صد البته gprs و جي پي اس، امكان ويرايش فايلهاي آفيس و البته ظاهر جذاب گوشي، اين چيزهاست كه اين دو تا گوشي تو رنج قيمتي كه من ميخوام پرداخت كنن بيشترين امكانات رو دارن (البته امكان ويرايش فايلهاي آفيس براي ان86 وجود نداره)
پس با این وجود که دوربین برای شما مهم نیست و قصد ویرایش فایل های افیس را هم دارین که توسط گوشی های لمسی به خصوص ویندوز موبایل بهتر انجام میشه دیاموند2 گزینه ی بهتری میباشد.
البته فراموش نشه که ان86 دوربین بسیار قویتری داره و همچنین حافظه ی داخلیه 8گیگ و فرستنده ی اف ام هم داره.
aran khan95
26-07-2009, 22:02
دایاموند2 خیلی بهتره
اگه دوربین n86 رو در نظر نگیریم
به علاوه دوربین n86 تا بحال تعریفی نداشته
tajrobenik
27-07-2009, 13:58
اصلا گوشی اگه بخواد واسه دوربینش باشه که اشتباههه ::: این همه پول بدی....
یه گوشی با سیستم قوی بگیری بهتره
merikh_merikh
27-07-2009, 15:38
اصلا گوشی اگه بخواد واسه دوربینش باشه که اشتباههه ::: این همه پول بدی....
یه گوشی با سیستم قوی بگیری بهتره
تا حدودی با حرفه شما موافقم چون به نظره منم گوشی را فقط نباید به خاطره دوربینش گرفت بلکه موارد مهمتری هم هستن.
در مورد سیستم عامل هم سیمبین هم ویندوز موبایل هر دو بسته به نوع کاربرد میتونن خوب باشن.
خوب واقعا خیلی ها هم هستن شاید با ویندوز موبایل راحت نباشن و مشکل داشته باشن باهاش مثل من نمیگم بده ها ولی هر شخصی با یه سیستم عامل دیگه راحتی خاصی داره برای مثال من با هیچ سیستم عاملی اندازه مک باهاش لذت نمی برم و خیلی باهاش راحتم ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.