مشاهده نسخه کامل
: كل Lyric ها رو يه جا ؟؟؟
سلام...
چطور مي تونم همه شعرهاي موسيقي هاي انگليسي رو يه جا بگيرم... يعني اينكه سايتي يت چيزي سراغ دارين كه همه شعر ها رو برا دانلود بده؟
مي دونم سايت هايي هستن كه ميشه شعر ها رو توشون پيدا كرد... ولي من سايتي مي خوام كه همشونو دانلود كنم... يه جا داشته باشم...
مرسي :40::8:
كسي نبود جواب بده...!؟:41::41::41:
Prima1001
26-07-2009, 23:23
كسي نبود جواب بده...!؟:41::41::41:
دوست گرامی، سلام
این نمونه سوالات زیاد پرسیده شده و متاسفانه هیچ کس نتونسته لااقل تا الان همچین سایتی رو پیدا کنه، من هم بهتون توصیه می کنم از همون سایتهای لیریک استفاده کنید!
دوست عزیز سایت های زیادی برای لایریکس هست که از تمام سبک ها لایریکس رو قرار دادند ...
نمونش شما میتونید یک سری به سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم من 100 سالی میشه این سایت ها و چندین تا سایت دیگر رو دارم کار سختی نیست یه سرچ تو GOOGLE
کافی بود ....
FLAMEBOY
07-08-2009, 19:01
هر آهنگی خواستی چه فارسی چه انگلیسی چه جدید چه قدیمی برو توی video.google.com اسمشو search کن
هر کدوم که منبعش.youtube.com بود آدرسشو بردار و توی سایت keep-tube.com کپی کن و از طریق این سایت دانلود کن
من تا حالا چندین آنگ به این روش دانلود کردم.
eblis_boy1386
07-08-2009, 19:31
سلام...
چطور مي تونم همه شعرهاي موسيقي هاي انگليسي رو يه جا بگيرم... يعني اينكه سايتي يت چيزي سراغ دارين كه همه شعر ها رو برا دانلود بده؟
مي دونم سايت هايي هستن كه ميشه شعر ها رو توشون پيدا كرد... ولي من سايتي مي خوام كه همشونو دانلود كنم... يه جا داشته باشم...
مرسي :40::8:
كامل ترين ارشيو lyrics همين سانگ لاريكس ميباشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.