mohan21
24-07-2009, 18:32
ــبا ـــســـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ لامـــ
می خوام یک گالری تصویر ایجاد کنم، قسمت های این گالری رو بصورت زیر در نظر گرفتم:
1. ایجاد بخش های گالری (طبیعت، حیوانات و ...)
2. ارسال تصاویر
3. مدیریت تصاویر (حذف، ویرایش، انتقال و ...)
================================================== =====
1. ایجاد بخش های گالری
این صفحه دارای یک فرم با فیلد های: نام بخش و توضیح می باشد.
همچنین یک جدول که نام بخش های ایجاد شده بهمراه امکان ویرایش و حذف وجود دارد.
توجه: با حذف بخش، تصاویر مربوط به آن بخش حذف می گردد.
2. ارسال تصاویر
این صفحه حاوی یک فرم با 10 سطر که هر سطر دارای یک فیلد انتخاب تصویر و یک فیلد توضیح می باشد. همچنین دارای یک کادر انتخاب برای انتخاب بخش مورد نظر می باشد.
3. مدیریت تصاویر
با انتخاب هر یک از بخش ها که در منو نمایش داده می شود وارد بخش مربوطه می شویم که 15 تصویر در 5 سطر درهر صفحه نمایش داده می شود.
هر تصویر دارای مواردی از قبیل:
حذف، ویرایش، انتقال به بخش ...، و یک کادر انتخاب برای انتخاب تصاویر برای ویرایش یا حذف گروهی ...
با انتخاب گزینه انتقال به بخش ... شناسه تصویر به شناسه بخش مورد نظر تغییر می کند.
همچنین می خوام قسمتی رو در نظر بگیرم تا نحوه نمایش تصاویر (افکتهای تصاویر) رو بشه تنظیم کرد و دیگر ویژگی ها ...
حالا من می خوام از شما برای کامل کردن این گالری راهنمایی بگیریم، اگر پیشنهادی دارید بگید تا بتونم از پیشنهاداتتون استفاده کنم ...
می خوام یک گالری تصویر ایجاد کنم، قسمت های این گالری رو بصورت زیر در نظر گرفتم:
1. ایجاد بخش های گالری (طبیعت، حیوانات و ...)
2. ارسال تصاویر
3. مدیریت تصاویر (حذف، ویرایش، انتقال و ...)
================================================== =====
1. ایجاد بخش های گالری
این صفحه دارای یک فرم با فیلد های: نام بخش و توضیح می باشد.
همچنین یک جدول که نام بخش های ایجاد شده بهمراه امکان ویرایش و حذف وجود دارد.
توجه: با حذف بخش، تصاویر مربوط به آن بخش حذف می گردد.
2. ارسال تصاویر
این صفحه حاوی یک فرم با 10 سطر که هر سطر دارای یک فیلد انتخاب تصویر و یک فیلد توضیح می باشد. همچنین دارای یک کادر انتخاب برای انتخاب بخش مورد نظر می باشد.
3. مدیریت تصاویر
با انتخاب هر یک از بخش ها که در منو نمایش داده می شود وارد بخش مربوطه می شویم که 15 تصویر در 5 سطر درهر صفحه نمایش داده می شود.
هر تصویر دارای مواردی از قبیل:
حذف، ویرایش، انتقال به بخش ...، و یک کادر انتخاب برای انتخاب تصاویر برای ویرایش یا حذف گروهی ...
با انتخاب گزینه انتقال به بخش ... شناسه تصویر به شناسه بخش مورد نظر تغییر می کند.
همچنین می خوام قسمتی رو در نظر بگیرم تا نحوه نمایش تصاویر (افکتهای تصاویر) رو بشه تنظیم کرد و دیگر ویژگی ها ...
حالا من می خوام از شما برای کامل کردن این گالری راهنمایی بگیریم، اگر پیشنهادی دارید بگید تا بتونم از پیشنهاداتتون استفاده کنم ...