مشاهده نسخه کامل
: اگه میشه بهم بگین این خطا را چه جوری برطرف کنم؟
afsaneh2009
24-07-2009, 16:30
سلام
اگه میشه بهم بگین این خطا چی میگه؟
من برنامه هام تا حالا اجرا می شد و مشکلی نداشت اما نمی دونم یه دفعه این خطا چرا بوجود اومده
Error 101 It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. D:\Documents and Settings\Afsaneh\Desktop\New Folder\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\web.config 26
سلام خسته نباشید.
احتمالاً IIS روس سیستم شما نصب نیست یا مشکل داره.
منوی استارت را باز کنید... در قسمت Control Panel گزینه Add Or Remove Program و روی دکمه Add/Remove Windows Components کلیک کنید از پنجره باز شده گزینه (Internet Information Service (IIS را تیک بزنید و سی دی ویندوز را در داخل سی دی رام قرار داده و Next بزنید تا نصب بشه..
موفق باشید و سر بلند.
afsaneh2009
25-07-2009, 15:51
سلام
ممنون از جوابتون
ولی مشکل اینه که IIS را به همین روشی که شما گفتید قبلا نصب کردم
سلام.
قبلاً هم این مشکل رو داشتین؟
اگه نداشتین:
من به جای شما بودم ترجیح میدادم ویندوز عوض کنم.
موفق باشید.
Deathworm
27-07-2009, 13:53
سلام
اگه میشه بهم بگین این خطا چی میگه؟
من برنامه هام تا حالا اجرا می شد و مشکلی نداشت اما نمی دونم یه دفعه این خطا چرا بوجود اومده
Error 101 It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. D:\Documents and Settings\Afsaneh\Desktop\New Folder\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\web.config 26
شما به IIS Manager برو، روی Vistual directory که برای برنامه شما ساخته شده right click کن و به Properties برو، پایینش در application setting دکمه create رو بزن
در ضمن ورژن دات نت روی IIS هم چک کن که ورژن پایینتر نباشه
در همون IIS روی وبسایت مورد نظر right click کن بعدش به قسمت ASP.NET برو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.