مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد اکسترنال !
V A H í D
24-07-2009, 15:39
سلام !
ویندوز نمی شناسش ! یعنی اسمش رو اون گوشه پایین ریمور سیفلی می زنه ! ولی درایوش ظاهر نمی شه !
maxtor هست ! توش پر اطلاعات مهمه ! لطفا سریع کمک کنید ! مرسی !
سلامم.. برو از داخل Device Manager رووی آیکونش کلیک راست و Uninstall کنش.. دوباره Update Driver یا Scan for new hardware بزن تا شناساسییی شده.. دیدی نمیشه یکار دیگه کن.. قابش را باز کن و هاردش را دربیار مستقیمن بزن به کابل ساتا یا Ide سیستم..
Saeed_askari
24-07-2009, 15:53
از پورت یو اس بی یا کابلت هست
امتحان کنن ببین کدوم خرابه
masood hashemy
24-07-2009, 20:24
ببین این میتواند از چند چیز باشد اول اینکه بر روی my computer کلیک راست کن و بزن manage و سپس برو در Disk Management از قسمت سمت راست تمام هاردهای موجود نشان داداه میشوند اونی که مربوط به هارد اکسترنالت هست ( از روی حجم و یا اسمش میتوانی تشخیص بدهی) رو کلیک کن سپس یک راست کلیک کن و change drive letter رو بزن در صفحه ظاهر شده add بزن و یک حرف رو از کادر انتخاب و ok کن این طوری در my computer ظاهر میشود (این فقط مرحله اول است ) اگر در my computer ظاهر شد نتونستی بازش کنی و پیغام فرمت را آورد یعنی هاردت RAW شده اول این چیزی که گفتم تست کنم اگر پیغام فرمت را آورد همین جا بگو تا توضیح بدهم.
قابلی نداشت :)
V A H í D
24-07-2009, 20:25
مرسی ! ولی هیچ کودومشون جواب ندادن ! اخر سر به نحوه ی جالبی فرمتشکردم درست شد !
اطلاعاتمم ریکاور کردم !
masood hashemy
25-07-2009, 09:30
پس برای هاردت مشکلی بوجود اومده بوده که باید ریکاورش میکردی اما قبل از ریکاور هیچ وقت فرمت نکن ! کسی که اطلاعات با ارزشی در هاردش دارد ریسک نمیکند! در ضمن شما میبایست یک بار با acronis disk director suite پارتیشن ها را ریکاور میکردی اگر جواب نمیداد با get data back یا ... ریکاورش میکردی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.