ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز نشدن سیدی آموزشی

masood hashemy
24-07-2009, 11:19
من میخواهم از یک سیدی ایمیج بگیرم اما نمیتوان از آن ایمیج گرفت با isobuster آن سیدی را باز کردم و عکس های زیر را گرفتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس سوم مریوط به زمانی است که بر روی Track 01 بر روی مستطیل قرمز رنگ کلیک میکنم.

jims band
24-07-2009, 11:46
عکسات خیلی کوچیکن دیده نمیشن که . شاید مشک از آنتی ویروست باشه آخه منم یه با همچین مشکلی داشتم که وقتی آنتی ویروس غیر فعال کردم درست شد .

masood hashemy
28-07-2009, 20:21
چرا کسی جواب نمی دهد؟!

gonbad city
29-07-2009, 03:17
من میخواهم از یک سیدی ایمیج بگیرم اما نمیتوان از آن ایمیج گرفت با isobuster آن سیدی را باز کردم و عکس های زیر را گرفتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس سوم مریوط به زمانی است که بر روی Track 01 بر روی مستطیل قرمز رنگ کلیک میکنم.

احتمالا مربوط به خش سی دیته اول سی دی تو با خمیر دندان بشور بعد تمیز خشکش کن و ultra iso رو نصب کن تا سی دی ایمیج گرفته شود

mahramasrar2
29-07-2009, 09:20
بهتره تصاويرت رو روي يك سايت مربوط به آپلود عكس آپلود كني تا كسي نخواد داونلودشون كنه
ضمنا حجم يادت نره سعي كن هر كدوم بيش از 30 كيلوبايت نشه jpeg compressor

FAKHRED
22-08-2009, 10:31
باC lone DVD همه ی مشکلات حل میشه