PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پورت اترنت (لن)

H051n
24-07-2009, 11:17
سلام من کامپیونرم پورت لن داره اما وقتی مودمم رو با این پورت وصل می کنم هیچ اتفاقی نمیفته، مشکل از مودم نیست چون رو یه labtop امتحانش کردم درست بود. نمیدونم درایور خاصی باید نصب کنم تا پورت فعال بشه؟ اصلن از کجا بفهمم کامپیوترم پورت لن رو میشناسه یا نه ؟آخه تو device manager هم رفتم اصلن چیزی پیدا نکردم

ghanari_ghermez
24-07-2009, 13:36
شايد از ويندوز باشه و شايد هم از خود كارت شبكه

undertaker_ss
24-07-2009, 21:56
سلام من کامپیونرم پورت لن داره اما وقتی مودمم رو با این پورت وصل می کنم هیچ اتفاقی نمیفته، مشکل از مودم نیست چون رو یه labtop امتحانش کردم درست بود. نمیدونم درایور خاصی باید نصب کنم تا پورت فعال بشه؟ اصلن از کجا بفهمم کامپیوترم پورت لن رو میشناسه یا نه ؟آخه تو device manager هم رفتم اصلن چیزی پیدا نکردم

شما کارت شبکه سیستم تون احنمالا نصب نیست
واسه اینکار باید cd مربوط به motherboard رو بگذارید و کارت شبکه تون رو نصب کنید وقتی نصب شد در قسمت network connections یه چیزی میاد به اسم local area connection

از اونجا می شه فهمید که نصب هست یا نه

H051n
26-07-2009, 16:46
مشکلم حل شد واسه این بود پورت لن من onboard هست و در قسمت تنظیمات motherboard در حالت disable بود.اونو فعالش کردم همه چی حل شد

hamed33
10-10-2010, 19:32
دوست من میشه بیشتر توضیح بدی چکار کردی آخه مشکل من دیقیقا همینه ..لپ تاپ وصل میشه ولی pc نه
حاله میشه دقیقا بگی چکار کردی

joe_satriani
10-10-2010, 19:58
دوست من میشه بیشتر توضیح بدی چکار کردی آخه مشکل من دیقیقا همینه ..لپ تاپ وصل میشه ولی pc نه
حاله میشه دقیقا بگی چکار کردی

با سلام
دوست عزیزم، در پست بالا گفتن که چیکار کردن
و اینکه تاپیک قدیمی هست و شاید نتونن دوباره سر بزنن و کمکتون کنن

موفق باشید.

alil1369
10-10-2010, 22:37
بعضی اوقات هم ممکنه Local Area Connection تون Disable باشه !!
یعنی رنگش تیره هست و اگه روش دوبار کلیک کنید وصل شه و Enable شه