مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مدلهای کارت گرافیک
سلام
من می خواستم لپ تاپی بگیرم می خواستم در مورد مدل کارت گرافیکش سوال کنم 3 تا مدل کارت گرافیک بین کانفیگا هست nvidia و ATI و INTEL بنظر شما چه فرقی بین اینا هست و کدومشون بهتره اگه میشه در مورد اینا یه مقدار اطلاعاتی بم بدین
با تشکر
Kianoosh
24-07-2009, 03:49
سلام
من می خواستم لپ تاپی بگیرم می خواستم در مورد مدل کارت گرافیکش سوال کنم 3 تا مدل کارت گرافیک بین کانفیگا هست nvidia و ATI و INTEL بنظر شما چه فرقی بین اینا هست و کدومشون بهتره اگه میشه در مورد اینا یه مقدار اطلاعاتی بم بدین
با تشکر
سلام دو ست عزیز مدلهای لپ تاپ که مدنظرت هست بگو گرافیکهاش با هم مقایسه بشه
مدلی که مد نظرم هست sony vaio SR
CONFELECT
03-08-2009, 20:41
لب تاپ ها به سه دسته عمده تقسیم میشن اول دسته آفیس دوم مولتی میدیا وسوم گیم. شما اگه طالب دو دسته اول هستید کارت گرافیک خیلی موثر در اهدافتون نیست اما اگه طالب گیم هستید ومیخاید بازی کنید بهتره دنبال لب تاپ های سری گیم با گرافیک جی فورس باشید .یه نیگا به لیست ASUS و DELL بندازید بد نیست.مدل های لب تاپ ها با گرافیک های سری 9300 جی فورس جدیدا زیاد شده.
لپ تاپ خیلی به درد بازی نمیخوره چون گرونه و قدرت زیادی نداره (لپ تاپ گیمینگ هم زیاد هست ولی گرونه)
شما اگه کارای معمولی با سیستمت انجام میدی یه گرافیک intel کارتو راه میندازه ولی اگه در کنارش کمی بازی هم میکنی یه لپ تاپ بگیر که کارت سری 8 انویدیا داشته باشه مثلا 8600 GT
Kianoosh
14-08-2009, 04:08
برای بازی حرفه ای اصل الپ تاپ توصیه نمیشه!اکثرا گرافیکهای کلاس 3 هستند رنج متوسط که تو بازی نباید زیاد انتظار داشته باشی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.