ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این مودم دیوونم کرده

ali_mohammad1365
23-07-2009, 13:20
سلام.
به تازگي مودم porsche 3 chips نصب کردم.ولي بعد از هر بار connet شدن بايد براي دفعه بعد اتصال مودم رو در قسمت سخت افزار موقتا disable کنم ودوباره آن را enable کنم تا بتونم باز کانکت شم.اين حالت وقتي خط شرکت ارائه دهنده اينترنت مشغول است و بايد دوباره شماره گيري کنم يا کلا وقتي خودم بخوام connection را عوض کنم نيز بوجود مياد.از اين ها گذشته حتي اگر بخوام با تلفن زنگ بزنم تلفن بوق نمي خوره(آزاد نيست) مثل اينکه هنوز به اينترنت متصل باشم.بايد حتما يا مودم را قطع کنم يا رايانه را خاموش کنم وگرنه پيام زير را ميدهد:
error680:There was no dial tone
لطفا کمکم کنيد.
ممنون...

aria irani
24-07-2009, 10:22
داریورش رو آپدیت کن یا ممکنه کانفلیت با قطعات دیگه داشته باشه نهایش ببر عوض کن یه چیز دیگه بگیر کریتیو هم بد نیست

aria irani
24-07-2009, 10:24
البته من کریتیو که گیر نیاوردم یه گیگا بایت گرفتم بد نیست ولی شک دارم که اصل باشه چون تو سایت خود گیگا هم چنین چیزی نیت وای آوازنگ گارنتیش کرده . خنده دار بازار کاموپیوتر مون. یه مورد هم داشت صدا شماره گیرش از اسپشکر خود رو برد مودم در نمیاد از اسپیکر پی سی در میاد !

Kianoosh
24-07-2009, 10:40
البته من کریتیو که گیر نیاوردم یه گیگا بایت گرفتم بد نیست ولی شک دارم که اصل باشه چون تو سایت خود گیگا هم چنین چیزی نیت وای آوازنگ گارنتیش کرده . خنده دار بازار کاموپیوتر مون. یه مورد هم داشت صدا شماره گیرش از اسپشکر خود رو برد مودم در نمیاد از اسپیکر پی سی در میاد !

زولتریکس هم بدک نیست...اونم با درایور جدید مشکلی نداره

DrXoX
24-07-2009, 12:12
سلام.
به تازگي مودم porsche 3 chips نصب کردم.ولي بعد از هر بار connet شدن بايد براي دفعه بعد اتصال مودم رو در قسمت سخت افزار موقتا disable کنم ودوباره آن را enable کنم تا بتونم باز کانکت شم.اين حالت وقتي خط شرکت ارائه دهنده اينترنت مشغول است و بايد دوباره شماره گيري کنم يا کلا وقتي خودم بخوام connection را عوض کنم نيز بوجود مياد.از اين ها گذشته حتي اگر بخوام با تلفن زنگ بزنم تلفن بوق نمي خوره(آزاد نيست) مثل اينکه هنوز به اينترنت متصل باشم.بايد حتما يا مودم را قطع کنم يا رايانه را خاموش کنم وگرنه پيام زير را ميدهد:
error680:There was no dial tone
لطفا کمکم کنيد.
ممنون...

سلام

به کنترل پنل بروید و تنظیمات را مطابق شکل های زیر انجام بدین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد روی کانکشنی که با اون به اینترنت وصل میشید دوبار کلیک کنید و بعد:

موفق باشید

ali_mohammad1365
24-07-2009, 14:00
آقا دمتون گرم.من گفتم مشکل چیه شما بحث خرید مودم و اینکه کدوم بهتره میکنید!!!شاید مودمم خراب نباشه؟!!
ویندوز رو عوض کردم و درایو مودم هم تازه عوض کردم.نشد که نشد.اگر باز چیزی به زهنتون رسید بگید لطفا
در ضمن از شما DrXoX هم تشکر میکنم میرم انجامشون بدم ببینم چی میشه.امیوارم حل بشه.
راستی maximum speed رو میارم پایین تو سرعت تاثیری نداره؟من همینطورم سرعتم داغونه!!
بازم ممنون از همتون...

Kianoosh
24-07-2009, 15:09
فضولی نکن

وسوسه می کنی

خب دوست عزیز تو این ضمینه دکتر خوب ر اهنمایی کردن باید با اینا حل بشه اونم تاثیری نداره زیادش کنی ...

شما یه کار دیگه هم بکن

تو ران بزن cmd

بعدش ping 127.0.0.1
ببین 100 % کامل میاد!؟

بعدش IP رو بیاب

دوباره همون cmd

ipconfig

بعد ایندفعه ping ip address

نباید لوز داشته باشی...

DrXoX
24-07-2009, 15:18
آقا دمتون گرم.من گفتم مشکل چیه شما بحث خرید مودم و اینکه کدوم بهتره میکنید!!!شاید مودمم خراب نباشه؟!!
ویندوز رو عوض کردم و درایو مودم هم تازه عوض کردم.نشد که نشد.اگر باز چیزی به زهنتون رسید بگید لطفا
در ضمن از شما DrXoX هم تشکر میکنم میرم انجامشون بدم ببینم چی میشه.امیوارم حل بشه.
راستی maximum speed رو میارم پایین تو سرعت تاثیری نداره؟من همینطورم سرعتم داغونه!!
بازم ممنون از همتون...

سلام

سیمی که یه سرش به مودم و یه سرش به خط تلفن هست رو هم عوض کن.
در نهایت اگر نشد، مودم رو از تو SLot PCI که الان هستش در بیار بزن تو یه PCI دیگه و دوباره نصبش کن

موفق باشید

ali_mohammad1365
24-07-2009, 20:59
آقا تو cmd کاری که گفتی کردم نتیجه این شد:
packets:send =4,recived =4 ,lost=0 (0% loss)
minimum=0ms, maximum=0ms ,avrage=0ms

دستور آخری رو که دادم نوشت:
ping request could not find host ip.please check the name and try again.
نظرت چیه؟