مشاهده نسخه کامل
: فلاپی درایو نو هم خریدم کار نمیکنه!
aria irani
22-07-2009, 19:59
درود
فلاپی درایوم ا2 روز ی هست از کار افتاد امروزط رفتم یکی دیگه گرفتم منتها اینم کار نمیکنه چراغش همش سبزه و وقتی فلاپی توش میزارم همش موتورش می چرخه برا هردوتا همینه!!!!:5:
در ضمن مشکل از ماردبرم شروع شد که خازناش باد کرده بود از 4 تا خازن 1 رو وقت کردم عوض کنم.:5:
حالا چی ؟
ببینید من فکر میکنم این مشکل از یک ویروسه توی سیستم شما.....
بهترین راه حل برای چک کردن اینه»
از داخل Device Manager غیر فعال کنید فلاپی کنترلر رو معلوم میشه که مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری !
درب کیس رو باز کن ببین کابل دیتای فلاپی رو برعکس نزده باشی ( باعث میشه که چراغ فلاپی دائم روشن بمونه )
جای جامپر رو عوض کن :46:
درب کیس رو باز کن ببین کابل دیتای فلاپی رو برعکس نزده باشی ( باعث میشه که چراغ فلاپی دائم روشن بمونه )
دوست عزیز کابل دیتا برعکس جا نمیره:18:
جای جامپر رو عوض کن :46:
دوست عزیز کابل دیتا برعکس جا نمیره:18:
اتفاقا یکی از ضعف های کابل های فلاپی اینه که برعکس هم جا میره و چراغ درایو دائم روشن میمونه:19:
aria irani
23-07-2009, 07:34
زائده بالای روی کابل بالا قرار می گیره درسته ؟
Kianoosh
23-07-2009, 07:43
دوست عزیز کابل برقش رو برعکس جا زدید احتمال فراوان...
aria irani
23-07-2009, 18:52
کابل برقش از یه طرف که بیشتر جا نمی ره زردش به شمت لبه بیرون هستش و قرمز هم به سمت داخل!!!!!
یکی دیگه گرفتم بازم کار نمیکنه جالبه!!! مادربردم فکر کنم مشکل داره
aria irani
23-07-2009, 18:53
کابل برقش از یه طرف که بیشتر جا نمی ره زردش به شمت لبه بیرون هستش و قرمز هم به سمت داخل!!!!!
یکی دیگه گرفتم بازم کار نمیکنه جالبه!!! مادربردم فکر کنم مشکل داره
aria irani
23-07-2009, 18:57
حالا اگر من برعکس هم کابل دیتا رو جا زده باشم مادربرد آسیب دیده؟
چون این یکی که گرفتم فقط کابلش از یه طرف جا می ره .وزائده رو کابل فلاپی پایین می افته Teac هست این درسته؟
حالا اگر من برعکس هم کابل دیتا رو جا زده باشم مادربرد آسیب دیده؟
چون این یکی که گرفتم فقط کابلش از یه طرف جا می ره .وزائده رو کابل فلاپی پایین می افته Teac هست این درسته؟
اگه کابل برعکس جاخورده باشه فقط فلاپی درایو کار نمی کنه، به مادربرد آسیبی وارد نمیشه
مشکل احتمال داره از خود مادربرد باشه ... گارانتی داره ؟
aria irani
25-07-2009, 10:44
درست شد راستش مادبردم قدیمی هست و مشکل پاور و مادبرد دارم. خازن مادبرده باد کرده بود خودم عوض کردم ولی باید پاور رو هم عوض کنم. حالا نمیدونم احتمالا کابل رو هم برعکس زده بودم این دفعه زائدش کابل رو به پایین زدم و تمام برق رایتر و دی وی دی رایترم هم جدا کردم و کابل فلاپی رو که 3 تا کانکتور داره رو از 2تا کانکتوری که نزدیکتر بهم بود استفاده کردم یه سرش به مادربرد و یکی دیگه به فلاپی داریو . به هر حال کرد و دستتون هم درد نکنه بچه ها .ممنون فقط میخام پاور بخرم نمیدونم با سیستمی که دارماور چند وات بگیرم
PIII 1.2 ghz
hdd 40 gb
1 modem
1 nvidia 5200
1 --- card
2 ram sd 256mb
1cd writer
1dvd writer
motehr board gigabyte go6xt
مرسی
درست شد راستش مادبردم قدیمی هست و مشکل پاور و مادبرد دارم. خازن مادبرده باد کرده بود خودم عوض کردم ولی باید پاور رو هم عوض کنم. حالا نمیدونم احتمالا کابل رو هم برعکس زده بودم این دفعه زائدش کابل رو به پایین زدم و تمام برق رایتر و دی وی دی رایترم هم جدا کردم و کابل فلاپی رو که 3 تا کانکتور داره رو از 2تا کانکتوری که نزدیکتر بهم بود استفاده کردم یه سرش به مادربرد و یکی دیگه به فلاپی داریو . به هر حال کرد و دستتون هم درد نکنه بچه ها .ممنون فقط میخام پاور بخرم نمیدونم با سیستمی که دارماور چند وات بگیرم
PIII 1.2 ghz
hdd 40 gb
1 modem
1 nvidia 5200
1 --- card
2 ram sd 256mb
1cd writer
1dvd writer
motehr board gigabyte go6xt
مرسی
برای این سیستم یه پاور 250 وات هم جواب می ده
ولی من که میگم این سیستم رو بازنشسته کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.