ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم گیگابایت چرا صداش از اسپیکر در میاد؟

aria irani
22-07-2009, 19:54
سلام
یه مودم گیگابایت دایل آپ گرفتم منتها صداس شماره گیر از اسپیکر رو خود بردش در نمیاد بلکه از اسپیکر پی سی در میاد؟

میخام بدونم برای شما هم که گیگا دارید همینه در ضمن مدلشGC-MIPAC5241Z و pN GC-DMICW52 هست
قبلا یادمه جنیوس داشتم صدا از اسپیکرور بردش میمد و با آپدیت داریو اون قطع شد از اسپیکر پی سی شنیده می شد.

حالا میخام اسپیکر رو برد این رو تست کنم. چیپستش conexant هست

ممنون

ArlopA
22-07-2009, 19:58
این چیزی که شما میگی فکر نمیکنم ربطی به مودم داشته باشه بلکه تنظیمات مودم یا سیستم ست آپ رو باید چک کرد...

mehdi1368
22-07-2009, 20:35
سلام
یه مودم گیگابایت دایل آپ گرفتم منتها صداس شماره گیر از اسپیکر رو خود بردش در نمیاد بلکه از اسپیکر پی سی در میاد؟

میخام بدونم برای شما هم که گیگا دارید همینه در ضمن مدلشGC-MIPAC5241Z و pN GC-DMICW52 هست
قبلا یادمه جنیوس داشتم صدا از اسپیکرور بردش میمد و با آپدیت داریو اون قطع شد از اسپیکر پی سی شنیده می شد.

حالا میخام اسپیکر رو برد این رو تست کنم. چیپستش conexant هست

ممنون

سلام
دوست عزیز مودم های جدید دیگه اون بلندگوهای پیزو رو ندارن!اگر دقت کرده باشی نسبت به مودم های قدیمی کوچک تره...در نتیجه صدای کانکت شدن از اسپیکرها به گوش میرسه!
موفق باشید.

ArlopA
22-07-2009, 20:54
دوست من خوب میتونید روش نگاه کنید ببینید اسپیکر میبینید یا نه!
یه چیزه این شکلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aria irani
23-07-2009, 07:17
داره و اسپیکر هم enable هست ولی صدا نیست

Kianoosh
23-07-2009, 07:59
د وست عزیز تیک enable modem speaker ر و از تنظیمات کانکشن بردارید!!

Dark.Lord
23-07-2009, 13:21
من هم مودم گيگا دارم و اين اتفاق براي من هم مي افتد.
اين اتفاق به دليل نبود اسپيكر كوچك ،‌روي خود مودم هست.
در كل اين مشكل به حساب نمب آيد ، اگر با صدا مشكل داري ، اسپيكر كامپيوترت رو قطع كن !!!

aria irani
23-07-2009, 19:02
یه تستی زدم تیکش رو هم برداشتم اتفاقا این مدل گیگا اسپیکر داره ولی کار نمیکنه فکر کنم به داریورش مربوطه چیپستش هم کنکسانت حالا اگر داریور این گیگا رو دارید که صداش از اسپیکر خود بردش در میاد رو برام بزارید

مرسی

aria irani
23-07-2009, 19:05
یه تستی زدم تیکش رو هم برداشتم اتفاقا این مدل گیگا اسپیکر داره ولی کار نمیکنه فکر کنم به داریورش مربوطه چیپستش هم کنکسانت حالا اگر داریور این گیگا رو دارید که صداش از اسپیکر خود بردش در میاد رو برام بزارید

مرسی

DJ POLESTAR
23-07-2009, 21:36
حالا چه زوری واسه صداش که از خود اسپیکر مودم بیاد!؟!
از اسپیکر PC میاد خوب کلاسش هم بیشتر:18:!
اگه کسی هم پرسید بهش بگو مودم مخصوصه و از دوبی واست فرستادن و تو ایران پیدا نمیشه اگر هم بشه گرونه:5:!

aria irani
24-07-2009, 09:45
میخام تست کنم ببینم چرا کار نمیکنه. در ضمن یه موردی مودم دایل آپ اصلو مارک خوب تو بازار کامپیوتر ایران ولیعصر تهران خیلی کم گیر میاد من هم گیگا رو بادردسر گیر آوردم قبلا هم کیرتیو داشتم اصتباه زدم به برق نیم سوز شد

یه مورد دیگه این کالر آی دی چرا کار نمکنه؟

Levian
25-07-2009, 07:54
میخام تست کنم ببینم چرا کار نمیکنه. در ضمن یه موردی مودم دایل آپ اصلو مارک خوب تو بازار کامپیوتر ایران ولیعصر تهران خیلی کم گیر میاد من هم گیگا رو بادردسر گیر آوردم قبلا هم کیرتیو داشتم اصتباه زدم به برق نیم سوز شد

یه مورد دیگه این کالر آی دی چرا کار نمکنه؟

سلام
من قبلاً هم يك پست گذاشته بودم و گفتم كه به من ايميل بزن تا درايور جديد را برايت بفرستم ولي نمي‌دونم چرا پاك شده ...... آدرس ايميل من Sami.Levian@avajang.com هست.... اگر هم دوست نداري به من ايميل بزني مي‌توني به آدرس Support@avajang.com ايميل بزني تا درايور جديد و برايت بفرستن.

با تشكر فراوان