مشاهده نسخه کامل
: یک سیستم برای مک
سلام دوستان
اگه بخوام یک سیستم (بدون مانیتور-کیبورد-ماوس-اسپیکر) که با مک سازگار باشه بگیرم چقدر میشه؟؟
رم 2 گیگ باشه
گرافیک 256 یا 512
هارد هم 120 یا 320
:20:
Neoonline
23-07-2009, 09:25
آقا منظور شما از سیستم برای مک چی هست؟ یعنی می خوای هکینتاش ببندی؟ ( به PC که به صورت دستی بسته بشه و با هک کردنش روش سیستم عامل OS X اجرا بشه میگن هکینتاش.) اگر آره هزینه اش بالا میشه و دردسرش هم زیاد، من تا حالا دو تا مقاله راجع به بستن اینجور سیستم ها خوندم که دیدم خیلی هزینه بر هست .
اخه من چند جا خوندم که بعضی از همین سخت افزار هایی که تو بازارن با مک سازگارن.
Neoonline
23-07-2009, 10:59
سابق بر این که اپل محصولاتش رو بر مبنای پردازنده های IBM عرضه میکرد خوب عملا اینکار امکانش نبود، ولی الان که مدتیه پردازنده های اینتل پاشون به محصولات اپل باز شده اینکار شدنیه ولی یه مقداری دشواری داره و البته باید ببینی واقعا نیاز به مک داری یا فقط میخوای تجربه کنی چون تجربه ی گرون قیمتی هست و اگر یه مک بوک بخری مطمئن تره.
این یکی از کامل ترین مطالب به فارسی در زمینه هکینتاش هستش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توش قطعه هم پیشنهاد داده ولی قطعات بعضی هاشون یه کم قدیمی شدن و میشه جاش قطعات جدیدتری بست ولی هر قطعه ای هم نمیشه چون باید یک سری استانداردهای خاص داشته باشن، اون مطلب رو بخون اگر باز هم تصمیمت برای بستنش صد در صد بود میشه راهنمائیت کرد. فکر میکنم هزینه اش هم یه چیزی بین 900 تا 1100 اینا بشه (فقط کیس).
Hessam_7800gtx
23-07-2009, 11:08
شما بهتره که کیس های بسته شده توسط خود کارخونه اپل رو خریداری کنید البته باید بگم که انتظار قیمت زیر 1.5 رو نداشته باشید!!
من یک g5 رو حدود 4 سال پیش(شایدم g4 بود درست یادم نیست) 5 تومن قیمت کردم :دی
نه عزیز.واسه تجربه نمیخوام
واسه برنامه نویسی می خواستم.
نه. کیس های خود اپل گرون میشه.من میخوام اگه شد با سخت افزار هایی که تو بازار هست بشه یکی بست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.