ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پورت (Device is not Recognized)

MITAJOON
22-07-2009, 00:56
سلام دوستان!من بعد از اینکه موبایلمو به پی سی وصل کردم با اینکه قبلا ً درایورشو شناخته بود و پی سی سویییت رو هم نصب کرده بودم!وکلا ً چند دفعه مموریمو چک کرده بودم!الان پیغام (Device is not Recognized) رو وقتی هر نوع فلش و mp3 player ,خود موبالم رو به usb وصل میکنم میده!!یکی از درایورها در Device Manager به صورت unknown Device تبدیل شده و لی بقیه درایورها ی مربوط به usb هستن!وشناخته شدن!چطوری میتونم مشکلمو حل کنم؟؟؟
دلیلش چیه؟؟باید چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه؟
ببخشید اگه سوالم تکراری بوده!من با دیال آپ وصل شدم جستجو اینطوری عذاب جهنمه!:13:

Masоud
22-07-2009, 12:42
سلام

چند تا راه داره واسه حل کردن مشکل :

1- برو تو Run و بنویس devmgmt.msc

روی ایکن My Computer در اون بالا یعنی اولین گزینه کلیک راست کن و Scan for hardware changes رو انتخاب کن.

اگر مشکل حل شد که فبها ولی اگه نشد راه دوم رو امتحان کن :

2- برو تو Run و بنویس devmgmt.msc

گزینه ی آخر یعنی Universal Serial Bus Controller روی علامت مثبت کناری اش کلیک کن تا لیستش باز بشه.

در لیست باز شده برای تمامی USB Root Hub ها کار زیر رو انجام بده :

رویشان کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن.

در پنجره باز شده برو به بخش Power Management و در اونجا تیک گزینه ی Allow the computer to turn off this device to save power رو بردار . نکته : برای تمامی USB Root Hub ها به هر تعداد که وجود داره کار بالا رو انجام بده.

اگر باز هم مشکل حل نشد روش سوم رو انتخاب کن :

3- USB رو خارج کن و سیستم رو Restart کن.

بعد از Load شدن کامل سیستم 5 تا 10 ثانیه صبر کن و بعد USB رو وصل کن.

موفق باشید :40:

MITAJOON
23-07-2009, 01:38
سلام مسعود جان مرسی از جوابت اما هیچکدوم از راهها جواب نداد!حتی من کل درایور USB رو پاک کردم و از نو اینستالش کردم اما فایده نداشت!!!راه دومت رو انجام نداده بودم که اونم انجام شد ولی بازم .....!!!
یکی بهم گفت موبایلت ویروس داشته این بلا رو سرت آورده اما آنتی ویروسم آپدیته و ویروسی رو شناسایی نکرده!!
راه دیگه ای بنظرتون نمیاد!!!میدونم اگه ویندوز رو عوض کنم درست میشه!اما نمیتونم!خیلی کار میبره و کلی از نرم افزارهام هم از دست میره!!
واقعا ً موندم چیکار کنم!

MITAJOON
27-07-2009, 16:18
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چطور حل میشه؟
خواهش میکنم یه راه حلی جلو پام بگذارید!بدجوری کارام عقب افتاده!
اگه مجبور شم ویندوز عوض کنم!کلی ضرر میکنم!

Hossein bandarie
27-07-2009, 17:32
احتمالا پورت USB شما از داخل مادربورد غير فعال شده . كامپيوتر رو Restart كنيد و وارد Setup بشيد ( با Del يا F2 ) . بعد اين مطلب رو چك كنيد . به دليل تفاوت مادربوردها نمي تونم مسير دقيقش رو بهتون بگم . اگه غير فعال بود فعالش كنيد . اگه فعال بود احتمال داره مشكل سخت افزاري داشته باشه . مثلا اتصالش قطع شده باشه .
موفق باشيد .

Hossein bandarie
27-07-2009, 17:33
احتمالا پورت USB شما از داخل مادربورد غير فعال شده . كامپيوتر رو Restart كنيد و وارد Setup بشيد ( با Del يا F2 ) . بعد اين مطلب رو چك كنيد . به دليل تفاوت مادربوردها نمي تونم مسير دقيقش رو بهتون بگم . اگه غير فعال بود فعالش كنيد . اگه فعال بود احتمال داره مشكل سخت افزاري داشته باشه . مثلا اتصالش قطع شده باشه .
موفق باشيد .

saeed.izadi1989
28-07-2009, 00:28
خب دوستان کلی راه پیشنهاد کردند بد نیست منم یک راه پیشنهاد بکنم
اول چند تا سوال دارم
1-اون درایوری که disable شده زیر شاخه چی هست؟ منظورم اینه که زیر شاخه usb devices هست؟
2-مدل گوشیتون چیه؟
3-ارکدام ورژن pc suit استفاده می کنید؟
4-ایا pc suit خوتون رو reinstall کردید؟
5-جدیدا تغییر نرم افزاری یا سخت افزاری خاصی در سیستم انجام ندادید؟
6-زمانی که از پورت های پشت هم استفاده می کنید باز هماین مشکل وجود دار؟
این سوالات را پاسخ دهید امیدوارم بتونم کمکتون کنم

MITAJOON
28-07-2009, 02:32
خب دوستان کلی راه پیشنهاد کردند بد نیست منم یک راه پیشنهاد بکنم
اول چند تا سوال دارم
1-اون درایوری که disable شده زیر شاخه چی هست؟ منظورم اینه که زیر شاخه usb devices هست؟
2-مدل گوشیتون چیه؟
3-ارکدام ورژن pc suit استفاده می کنید؟
4-ایا pc suit خوتون رو reinstall کردید؟
5-جدیدا تغییر نرم افزاری یا سخت افزاری خاصی در سیستم انجام ندادید؟
6-زمانی که از پورت های پشت هم استفاده می کنید باز هماین مشکل وجود دار؟
این سوالات را پاسخ دهید امیدوارم بتونم کمکتون کنم

حسین جان مرسی از توجهت ولی تو set up مادربورد همه چی میزونه!هر دو گزینش فعاله.
آقا سعید از شما هم ممنون.
1-درایو غیر فعال بله از زیر شاخه ی usb devices هست(usb root hub)
2-نوکیا5220 موزیک کسپرس.
3-ورژن6.86.9.3 pc suit
4-نخیر reinstal نکردمش!واسه چی؟مشکل از اون پیش اومد ولی الان که دیگه موبایل بهش وصل نیست!!الان با ام پی تری پلیر و فلش مموری هم مشکل داره.
5-هیچ تغییری در این چند روزه به سیستم ندادم.
6-بله پورتهای پشت هم مشکل داره.
یکی بهم گفته باید ویندوز عوض کنی!
خب معلومه اگه مشکل نرم افزاری باشه اونطوری حل میشه!من خیلی ضرر میکنم در اینصورت!!
اگرم مشکل سخت افزاریه!چرا فقط یه زیر شاخه ارور میده؟؟چرا همه ی پورتهای جلو و عقب؟؟
یک کم سخت شده!خاصه اینکه یککی دیگه از اعضا هم گویا این مشکل رو پیدا کرده؟
من میگم شاید یه ویروسه مثل Auto run عمل میکنه با اینکه detect شده!!! ولی باید کاری رو هم دستی انجام داد؟؟؟؟؟البته من آنتی ویروسم آپدیته!nod32 و چیزی رو هم نشناخته بعنوان ویروس.
تا شما چی بگید.

saeed.izadi1989
28-07-2009, 23:25
سلام دوست عزیز
این روشرا امتحان کن و نتیجه رو بهم بگو
سی دی مادربورد را در سی دی رام بذار و روی device manager رو باز کن
روی گزینه ای که عامت سوال زرد راده راست کلیک کن و properties رو بزن
در پنجره باز شده گزینه update driver رو بزن و در wizard fund کزینه اول یعنی automatic رو امتحان کن
اگر راه حل بالا عملی نشد همینمراحل رو انجام بده فقط در /wizard ظاهر شده search online رو انتخاب کن
موفق باشی

FAKHRED
29-07-2009, 07:40
بهترین راه این که تو Task manger همه Svchost.exe ها رو ببندی...

mehdi1368
29-07-2009, 12:08
بهترین راه این که تو Task manger همه Svchost.exe ها رو ببندی...

دوست عزیز این که نشد راه حل یعنی چی همه Svchost.exe رو ببند؟؟؟؟
با این کار ویندوز بهم میریزه!!!!
موفق باشید.

MITAJOON
30-07-2009, 00:25
سلام!
آقا من اینکار هارو هم انجام دادم!یعنی هم Update کردن به هر دو طریق و هم حذف کردن Svchost.exe
اما هیچکدوم جواب نداد!
فکر کنم بیخیال شم و یه بار دیگه ویندوز عوض کنم سنگین ترم!شاید این از اون مشکلاتیه که درمون نداره!
بازم از همه ی دوستان تشکر میکنم.

gonbad city
31-07-2009, 00:21
منم بعضی وقتا این مشکل رو پیدا می کنم و این کارا رو که انجام می دم درست می شه
نمی دونم کدومش تو حل مشکل تاثیر داره
pc suite رو پاک می کنم
پوشه temp رو پاک می کنم
سیستم رو با tuneup چک دیسک می کنم و رجیستری رو هم با اون تمیزکاری می کنم و ریست می کنم و دوباره pcsuite رو نصب می کنم

MITAJOON
01-08-2009, 01:14
پیرو فرمایش آقای مهدی1368 باید عرض کنم که با End Task کردن Svchost.exe در Task Manager سیستم Shut Down شد و هیچ نتیجه ای نداشت!

sajadali
05-08-2009, 22:53
برای من دو بار این اتفاق افتاد یه بار رم ریدر یه بارم برای کابل usb رفیقم هر راهی که موجود بود امتحان کردم ویندوزم عوض کردم توی کامپیوترای دیگه هم امتحان کردم وقتی دیگه تو کامپیوترای دیگه هم همین مشکل وجود داره یعنی مشکل سخت افزاریه توی کامپیوترای دیگه امتحان کردی؟ شرمنده که سوال پرسیدم آخه خودم بدم میاد یه سوال میپرسم هزار تا از ادم سوال می پرسن.

MITAJOON
11-08-2009, 02:48
برای من دو بار این اتفاق افتاد یه بار رم ریدر یه بارم برای کابل usb رفیقم هر راهی که موجود بود امتحان کردم ویندوزم عوض کردم توی کامپیوترای دیگه هم امتحان کردم وقتی دیگه تو کامپیوترای دیگه هم همین مشکل وجود داره یعنی مشکل سخت افزاریه توی کامپیوترای دیگه امتحان کردی؟ شرمنده که سوال پرسیدم آخه خودم بدم میاد یه سوال میپرسم هزار تا از ادم سوال می پرسن.

فلش من در سیستمهای دیگه خونده یشه!!!فقط تو پی سی من این پیغام رو میده!اگه گشتی تو نت بزنید میبینید که خیلیها این مشکل رو پیدا کردن!منتهی گویا کسی راه حلشو بلد نیست!:11:

MITAJOON
12-08-2009, 02:19
دوستان یه خبر خوش و کمی عجیب!!!پورت USB من درست شد!!!!!!!
امروز صبح برق خونمون به مدت 2 ساعت رفت!بعد از ظهر وقتی کامپیوتر رو روشن کردم خیلی اتفاقی تصمیم گرفتم فلش رو امتحان کنم!و دیدم که .............
ای دل غافل فلش رو خوند!!!و اون Eror رو دیگه نداد!!!!نمیدونم چه اتفاقی افتاده!!چون قبلا ً هم پی سی رو از برق کشیده بودم!هنوزم موندم چی شده!فقط خواستم بگم خدا خیلی دوستم داشت!