PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگام ویروس گرفت

محمد نامدار
21-07-2009, 21:14
سلام
(البته ویروس کشم nod 32 است)
من روز شنبه یک فلش به دستگام وصل کردم که بعد از ویروس یابی و پیدا کردن 14 ویروس وارد فلش شدم
که ناگهان صفحه مونیتور سیاه شد و دوباره برگشت و متوجه شدم که folder option و task manger و تقریباً ویروس کشم پرید
البته از طریق رجیستری برگردوندم و ویروش کشم هم درست شد
ولی هنوز انگار دستگام ویروس داره یکسری ویروس هم پیدا می کنه ولی پیامی برای پاک کردن و ... نمی ده
ایراد از چیه ؟
ضمناً چکار باید کرد که فلش و ... را کاملاً از ویروس پاک کرد ؟
البته یکسری از برنامه هام هم ویروس کرده که هر کاری می کنم اجرا نمی شن برای مثال ارورش اینه:
pes5.exe is not a valid win32 application + آدرس فایل
البته درایوی که این فایل و بازی توش بود اسکن کردم و چند تا ویروس هم پیدا کرد ولی نه از توی این شاخه چیزی پیدا کرد
و نه برنامه اجرا شد
لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.

saeed774
22-07-2009, 11:27
نود بطور اتوماتيك ويروس هاي پيدا شده رو پاك و قرنطينه ميكنه و اينكه پيغامي نميده احتمال داره تنظيمات مربوط به نمايش رو تغيير دادين و اونم بايد به تاپيك نود برين .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فرمت كردن فلش بهترين راه براي پاك كردن ويروسه يا ميتونين به هنگام اسكن كردن فلش رو هم به سيستم وصل كنين تا اونم اسكن بشه يا خودتون از آنتي مسير فلش رو بدين تا اسكن كنه .

ويروسي كه باعث ميشه فايل هاي اجرايي آلوده بشن و همون پيغامي رو كه شما اشاره كردين بده . w32/virut.np هست كه تنها آنتي ويروسي كه اين ويروس رو ميتونه از فايل هاي اجرايي Clean كنه ، كسپرسكي هست و برنامه هايي كه توسط اين ويروس آلوده شدن متاسفانه بايد دوباره نصبيد .

كسپرسكي زماني ميتونه اين ويروس رو خنثي كنه كه قبل از مبتلا شدن به اين ويروس رو سيستم نصب باشه ولي متاسفانه آنتي هاي ديگه هر فايل اجرايي كه اين ويروس اون رو آلوده ميكنه ، فايل رو ويروس ميشناسن و كل فايل رو پاك ميكنن در حاليكه كسپر ويروس رو از داخل فايل اجرايي بيرون ميكشه .