محمد نامدار
21-07-2009, 21:14
سلام
(البته ویروس کشم nod 32 است)
من روز شنبه یک فلش به دستگام وصل کردم که بعد از ویروس یابی و پیدا کردن 14 ویروس وارد فلش شدم
که ناگهان صفحه مونیتور سیاه شد و دوباره برگشت و متوجه شدم که folder option و task manger و تقریباً ویروس کشم پرید
البته از طریق رجیستری برگردوندم و ویروش کشم هم درست شد
ولی هنوز انگار دستگام ویروس داره یکسری ویروس هم پیدا می کنه ولی پیامی برای پاک کردن و ... نمی ده
ایراد از چیه ؟
ضمناً چکار باید کرد که فلش و ... را کاملاً از ویروس پاک کرد ؟
البته یکسری از برنامه هام هم ویروس کرده که هر کاری می کنم اجرا نمی شن برای مثال ارورش اینه:
pes5.exe is not a valid win32 application + آدرس فایل
البته درایوی که این فایل و بازی توش بود اسکن کردم و چند تا ویروس هم پیدا کرد ولی نه از توی این شاخه چیزی پیدا کرد
و نه برنامه اجرا شد
لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.
(البته ویروس کشم nod 32 است)
من روز شنبه یک فلش به دستگام وصل کردم که بعد از ویروس یابی و پیدا کردن 14 ویروس وارد فلش شدم
که ناگهان صفحه مونیتور سیاه شد و دوباره برگشت و متوجه شدم که folder option و task manger و تقریباً ویروس کشم پرید
البته از طریق رجیستری برگردوندم و ویروش کشم هم درست شد
ولی هنوز انگار دستگام ویروس داره یکسری ویروس هم پیدا می کنه ولی پیامی برای پاک کردن و ... نمی ده
ایراد از چیه ؟
ضمناً چکار باید کرد که فلش و ... را کاملاً از ویروس پاک کرد ؟
البته یکسری از برنامه هام هم ویروس کرده که هر کاری می کنم اجرا نمی شن برای مثال ارورش اینه:
pes5.exe is not a valid win32 application + آدرس فایل
البته درایوی که این فایل و بازی توش بود اسکن کردم و چند تا ویروس هم پیدا کرد ولی نه از توی این شاخه چیزی پیدا کرد
و نه برنامه اجرا شد
لطفا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.