ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید ---

ali_1372
21-07-2009, 19:50
سلام
من می خواستم یه کارته --- بگیرم که s2 رو پشتیبانی کنه و برام فقط دانلود آفلاین مهمه نه دیدن کانالها.
می خواستم یه کارتی رو معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه و سرعتش تو دانلود خوب باشه و من بعدا مجبور نشم به خاطر بعضی مشکلات نظیر داغ کردن dc, زیاد و.. اونو عوض یا اورکلاک کنم.
در ضمن می خواستم قیمتش مقرون به صرفه باشه حول وحوش 70 تا80 تومن.
با تشکر

mehdi1368
21-07-2009, 22:58
سلام
من می خواستم یه کارته --- بگیرم که s2 رو پشتیبانی کنه و برام فقط دانلود آفلاین مهمه نه دیدن کانالها.
می خواستم یه کارتی رو معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه و سرعتش تو دانلود خوب باشه و من بعدا مجبور نشم به خاطر بعضی مشکلات نظیر داغ کردن dc, زیاد و.. اونو عوض یا اورکلاک کنم.
در ضمن می خواستم قیمتش مقرون به صرفه باشه حول وحوش 70 تا80 تومن.
با تشکر

سلام
--- card Skystar2 PCI=75000toman
Qbox HD ----S2 PCI=110000toman
دوست عزیز من از اولیه استفاده میکنم !24 ساعته کار میکنه داغ هم نمیکنه واسه دانلود هم عالیه!
موفق باشید.

mehrpouya
22-07-2009, 11:36
سلام اینی که گفتین (--- card Skystar2 PCI) اس 2 رو پشتیبانی می کنه؟

mehdi1368
22-07-2009, 12:43
سلام اینی که گفتین (--- card Skystar2 PCI) اس 2 رو پشتیبانی می کنه؟
اون بالا مشخصات رو کامل نوشتم اولی نه ولی دومی S2 رو پشتیبانی میکنه!

ali_mohammad1365
22-07-2009, 15:53
جمیعا سلام.تو تایپیکی که خودم باز کردم جواب آخرمو نگرفتم اومدم اینجا بازم بپرسم.ممنون می شم برام توضیح بدید:
پس از کشمکش های زیاد تصمیم گرفتم qbox یا شااااید sky star hd2 بگیرم.ولی چند چیز دیدم که مرددم کرده:
1-من تو سایت آلمانی (فکر کنم) دیدم که سیستم مورد نیاز اینگونه بود:
p4 cpu 3 GHz
ram 1GB
graphic 64 Mb
اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه چرا تو همه سایت ها و وبلاگ های فارسی غیر واقعیت رو می نویسند.(نظرتون چیه؟؟؟)
دوم اینکه با سیستمم مشکلی ندارم؟؟؟
cpu:E7300 core 2 dou 2.6 GHz
ram:2 GB
graphic:Geforce 8400 GS 512 Mb
در مورد HD2 چی؟چه سیستمی لازمه؟سیستمم جواب می ده؟
ضمنا 1 مشکل دیگه:
تو یه سایتی این دو کارتو باهم مقایسه کرده بودند:
نتیجه این شده بود که qbox بهتره!!ببینید جالبه.
از طرفی جای دیگه دیدم که از معایب qbox به این سه مورد اشاره کرده بود:
-مشکل اساسی در دانلود از پید مادر یعنی 8192
-عدم ساپورت سیمبل ریت 45000 یعنی این کارت تا ریت 3000 بیشتر ساپورت نمیکنه....
-زیاد گرم شدن کارت
و از معایب SS HD2 هم به نداشتن استریم ریدر در دانلود از S2 اشره کرده بود.
ودر کل SS HD2 رو بهتر از qbox معرفی کرده.

اول اینکه خارج از تعصب بگید که کدام مقایسه درست و واقعی هست؟نظرتون در مورد این مقایسه ها چیه؟بالاخره کدام بهتره؟حرف کدومو باور کنم؟؟!!!
دوم اینکه این معایبی که گفتند یعنی چه؟!!؟یه خرده توضیح بدید لطفا.
سوم اینکه میشه با گذاشتن یک فن مشکل گرمای Qbox رو حل کرد؟
در مورد hd2 هنوز این مشکل حل نشده؟؟(نداشتن استریم ریدر در دانلود از S2)
ممنون میشم اگر تمام سوالاتم جواب داده بشه.هرکس هر نظری داره بگه.

mehdi1368
23-07-2009, 01:21
جمیعا سلام.تو تایپیکی که خودم باز کردم جواب آخرمو نگرفتم اومدم اینجا بازم بپرسم.ممنون می شم برام توضیح بدید:
پس از کشمکش های زیاد تصمیم گرفتم qbox یا شااااید sky star hd2 بگیرم.ولی چند چیز دیدم که مرددم کرده:
1-من تو سایت آلمانی (فکر کنم) دیدم که سیستم مورد نیاز اینگونه بود:
p4 cpu 3 GHz
ram 1GB
graphic 64 Mb
اینم سایتش:
اول اینکه چرا تو همه سایت ها و وبلاگ های فارسی غیر واقعیت رو می نویسند.(نظرتون چیه؟؟؟)
دوم اینکه با سیستمم مشکلی ندارم؟؟؟
cpu:E7300 core 2 dou 2.6 GHz
ram:2 GB
graphic:Geforce 8400 GS 512 Mb
در مورد HD2 چی؟چه سیستمی لازمه؟سیستمم جواب می ده؟
ضمنا 1 مشکل دیگه:
تو یه سایتی این دو کارتو باهم مقایسه کرده بودند:
نتیجه این شده بود که qbox بهتره!!ببینید جالبه.
از طرفی جای دیگه دیدم که از معایب qbox به این سه مورد اشاره کرده بود:
-مشکل اساسی در دانلود از پید مادر یعنی 8192
-عدم ساپورت سیمبل ریت 45000 یعنی این کارت تا ریت 3000 بیشتر ساپورت نمیکنه....
-زیاد گرم شدن کارت
و از معایب SS HD2 هم به نداشتن استریم ریدر در دانلود از S2 اشره کرده بود.
ودر کل SS HD2 رو بهتر از qbox معرفی کرده.

اول اینکه خارج از تعصب بگید که کدام مقایسه درست و واقعی هست؟نظرتون در مورد این مقایسه ها چیه؟بالاخره کدام بهتره؟حرف کدومو باور کنم؟؟!!!
دوم اینکه این معایبی که گفتند یعنی چه؟!!؟یه خرده توضیح بدید لطفا.
سوم اینکه میشه با گذاشتن یک فن مشکل گرمای Qbox رو حل کرد؟
در مورد hd2 هنوز این مشکل حل نشده؟؟(نداشتن استریم ریدر در دانلود از S2)
ممنون میشم اگر تمام سوالاتم جواب داده بشه.هرکس هر نظری داره بگه.

سلام
دوست عزیز قبل از اینکه به سوالهات جواب بدم بگو میخوای از --- چه استفاده ای بکنی؟میخوای فیلم نگاه کنی میخوای دانلود کنی.....؟

ali_mohammad1365
23-07-2009, 11:17
عزیز من هم می خوام فیلم نگاه کنم.هم می خوام ضبط کنم و هم می خوام دانلود کنم.در واقع می خوام از چیزی که داره استفاده کنم.ولی باید بدونم که چی میخرم.بدونم مثلا میگن فلان کارت این قابلیت رو بدون هیچ مشکلی داره واقعا همین جوره یا نه؟به نظرتون بد میگم؟!!!
برا همین دست به دامنتون شدم...
حالا لطفا هر چی میدونی منو هم بی نصیب نذار...دمت گرم.

golpaman
23-07-2009, 13:10
عزیز من هم می خوام فیلم نگاه کنم.هم می خوام ضبط کنم و هم می خوام دانلود کنم.در واقع می خوام از چیزی که داره استفاده کنم.ولی باید بدونم که چی میخرم.بدونم مثلا میگن فلان کارت این قابلیت رو بدون هیچ مشکلی داره واقعا همین جوره یا نه؟به نظرتون بد میگم؟!!!
برا همین دست به دامنتون شدم...
حالا لطفا هر چی میدونی منو هم بی نصیب نذار...دمت گرم.

سلام به همه هموطنان
به این آدرسم یه سر بزن امیدوارم کمکت کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_mohammad1365
23-07-2009, 13:29
بازم سلام.دوست عزیز قبلا اینو دیده بودم.گفتم که هر کس از رو تعصبش حرفی میزنه (امیدوارم به کسی بر نخوره).
برا همین من این سایت ها رو دادم که شما هم نگاه کنید و نظر بدید که کدامش راسته و کدام دروغ.مخصوصا اونی که گفته بود qbox بهتره.شما نظر بدید که تا چه حد با واقعیت و تجربیات شما جور در میاد.
ضمنا سوالات دیگه ای هم کردم که ممنون میشم هر کس میدونه راهنماییم کنه.
بازم تشکر از golpaman و mehdi1368 و بقیه...

mehdi1368
23-07-2009, 18:53
بازم سلام.دوست عزیز قبلا اینو دیده بودم.گفتم که هر کس از رو تعصبش حرفی میزنه (امیدوارم به کسی بر نخوره).
برا همین من این سایت ها رو دادم که شما هم نگاه کنید و نظر بدید که کدامش راسته و کدام دروغ.مخصوصا اونی که گفته بود qbox بهتره.شما نظر بدید که تا چه حد با واقعیت و تجربیات شما جور در میاد.
ضمنا سوالات دیگه ای هم کردم که ممنون میشم هر کس میدونه راهنماییم کنه.
بازم تشکر از golpaman و mehdi1368 و بقیه...

سلام
دوست عزیز من العان حدود 1 ساله --- card Skystar2 PCI دارم.خیلی هم از کارکردش راضی هستم!
من هم قبل از خربد حساسیتی که العان شما دارید رو داشتم ولی به توصیه یکی از دوستانم که چندین ساله در کار --- است گوش دادم و رفتم اینو خریدم!
دوست عزیز ما نمیتونیم تصمیم بگیریم که کدوم سایت دروغ میگه کدوم راست!(هیچ بغالی نمیگه ماست من ترشه)
فقط چیزی که این وسط واقعیت داره تجربه است!
من --- های شرکت TECHNISAT رو به شما پیشنهاد میکنم!
SkyStar HD 2 with RC-Set IR USB
یا
--- card Skystar2 PCI
موفق باشید.

zahedy2006
23-07-2009, 19:05
سيستم مورد نياز براي SkyStar HD2 CI
به نقل از سايت تكني ست

System requirements

Intel Pentium 4 (1.8 GHz or higher)
512 MB RAM (min.)

64 MB free space on hard drive
Min. 10 GB free space on hard drive for PVR function

1 available PCI slot

3D graphics card recommended
Sound card that supports DirectX

DirectX 9.0 or higher

سيستم مورد نياز براي QBox 8920 به نقل از سايت tbsdtv

System Requirements:
Windows 2000 / XP / Vista
DirectX9.0C or later
Pentium 2.0 GHz CPU or above
256MB RAM or above
VGA card with at least 32MB memory
Sound card or on board sound chip
Digital Satellite Dish & LNB

ali_mohammad1365
24-07-2009, 13:16
دستت درد نکنه آقا مهدی.همین مهمه.تجربه و تجربه.اگر تجربه شما و بقیه میگه ss hd2 منم حرفی ندارم.فقط باید یه خورده پول جور کنم!!!!!!!!!!!!
بازم ممنون.ایشالله باز مزاحمتون میشم.چون زیاد سوال دارم!!

mortiner
28-07-2009, 10:34
سلام میشه از کارت --- دانلود معمولی کرد یهنی هرچی خودت بخوای دانلود کنی

zahedy2006
28-07-2009, 22:43
سلام میشه از کارت --- دانلود معمولی کرد یهنی هرچی خودت بخوای دانلود کنی

سلام
بله ميشه ولي بايد اكانت بخري كه گران هست و سرعت بالا و مقرون به صرفه نيست (ميشه همون اينترنت آنلاين)

چون مقرون به صرفه نيست گروه تشكيل مي دهيم

مثلا من و 20 نفر ديگر نفري 5000 تومان مي گذاريم و اكانت مي خريم و هر كدوم از اعضاي گروه مثلا 5 گيگ درخواست فايل مي دهند كه ميشه 105 گيگ
و همه اعضا اين 105 گيگ را دانلود مي كنند

اساس دانلود آفلاين نيز همين هست
يه سري جمع مي شوند و گروه مي شوند و دانلود گروهي مي كنند. شما هم از كنار اونها استفاده مفتي مي كنيد و اطلاعاتي كه اونها مي گيرند را شما مي گيريد

در نهايت براي دانلود شخصي روي اون حساب باز نكنيد چون اكانت ها نسبتا گران هست (شايد براي قشري مثل من)

123list
28-07-2009, 23:57
با سلام
من یک ماه پیش یک کارت ----- کیو باکس را از یک از سایتی که در انجا عضو هستم و سایت انصافا خوبی هم هست گرفتم با گارنتی 120 هزار تومان که متاسفانه از خریدنش بسیار پشیمان شدم
اولش کارت به خوبی کار میکرد تا حدود یک هفته بعد اولین مشکل پیدا شد قفل کردن سیگنال روی 60 درصد که متاسفانه تمام فرکانسها روی 60 درصد بدون تغییری مانده بود من ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد درایور جدید را نصب کردم مشکل حل نشد
جای اسلات را عوض کردم مشکل حل و سیگنال فرکانسها حل شد و چند روز را هم به خوبی کار کرد تا اینکه بعد از چند روز دوباره همان مشکل 60 درصد سیگنالها برگشت چشمتون روز بد نبینه فروشنده گفت شاید با سیتمت مچ نمی شه.من یک سیتم تری دارم گفتم با ان تست کنم ببینم چی میشه تست کردم دیدم کار می کنه گفتم حتما مشکل از سیستم من است پاور را عوض کردم 150 هزار تومان برای یک پاور گرین 885 واتی مشکل حل نشد مادر برد را عوض کردم 195 هزار توان برای برد گیگا خلاصه 180 هزار تومان خرج اضافه و بی خود . با یکی از سیستمهای دوستم چک کردم دیدم کار می کنه ولی متوجه نکته ای شدم دیدم اولش کار میکنه اما بعد ازخاموش کردن سیستم و یا ریستارت مشکل 60 درصد سیگنالها بر می گرده و سیگنال فرکانسها روی 60 می مانه من خازن را هم نصب کرده بودم ولی فایده ای نداشت به هرحال روی 4 تا سیتم تست کردم کردم مشکل حل نشد اکانت شرینگ هم گرفته بودم که ان هم رفت مطمئن شدم کارت ایراد دارد ایمیل زدم به فروشنده گفتم کارت این مشکل را دارد کارت را برای به اصطلاح گارنتی فرستادم بعد از تست به من میگوید کارت مشکلی ندارد سیستم شما مشکل دارد واقعا مسخره است از 4 تا سیستم یکی با این کارت درست حسابی کار نکرد گفتم من از خیر 120 هزار تومان گذشتم ولی دیگه از اینترنت خرید بکنم نه جنس مسخر های چینی بگیرم حالا کارت ----- خودم را قرار شده به خودم بفرسته من ناراحت پول و کارت معیوب نیستم ولی من به خاطر این کارت انقدر ناراحت و فشار عصبی کشیدم که نگو از عوض کردن پاور و مادر برد تا علاف شدن بی خودی و اخرش هم جواب اینطوری

فقط موقع خرید درست حسابی تحقیق کنید تا بعدا دچار مشکلات من نشوید گول گارانتی و دلسوزی بعضی از این فروشنده را هم نخورید

zahedy2006
29-07-2009, 00:24
با سلام
من یک ماه پیش یک کارت ----- کیو باکس را از یک از سایتی که در انجا عضو هستم و سایت انصافا خوبی هم هست گرفتم با گارنتی 120 هزار تومان که متاسفانه از خریدنش بسیار پشیمان شدم
اولش کارت به خوبی کار میکرد تا حدود یک هفته بعد اولین مشکل پیدا شد قفل کردن سیگنال روی 60 درصد که متاسفانه تمام فرکانسها روی 60 درصد بدون تغییری مانده بود من ویندوز را عوض کردم مشکل حل نشد درایور جدید را نصب کردم مشکل حل نشد
جای اسلات را عوض کردم مشکل حل و سیگنال فرکانسها حل شد و چند روز را هم به خوبی کار کرد تا اینکه بعد از چند روز دوباره همان مشکل 60 درصد سیگنالها برگشت چشمتون روز بد نبینه فروشنده گفت شاید با سیتمت مچ نمی شه.من یک سیتم تری دارم گفتم با ان تست کنم ببینم چی میشه تست کردم دیدم کار می کنه گفتم حتما مشکل از سیستم من است پاور را عوض کردم 150 هزار تومان برای یک پاور گرین 885 واتی مشکل حل نشد مادر برد را عوض کردم 195 هزار توان برای برد گیگا خلاصه 180 هزار تومان خرج اضافه و بی خود . با یکی از سیستمهای دوستم چک کردم دیدم کار می کنه ولی متوجه نکته ای شدم دیدم اولش کار میکنه اما بعد ازخاموش کردن سیستم و یا ریستارت مشکل 60 درصد سیگنالها بر می گرده و سیگنال فرکانسها روی 60 می مانه من خازن را هم نصب کرده بودم ولی فایده ای نداشت به هرحال روی 4 تا سیتم تست کردم کردم مشکل حل نشد اکانت شرینگ هم گرفته بودم که ان هم رفت مطمئن شدم کارت ایراد دارد ایمیل زدم به فروشنده گفتم کارت این مشکل را دارد کارت را برای به اصطلاح گارنتی فرستادم بعد از تست به من میگوید کارت مشکلی ندارد سیستم شما مشکل دارد واقعا مسخره است از 4 تا سیستم یکی با این کارت درست حسابی کار نکرد گفتم من از خیر 120 هزار تومان گذشتم ولی دیگه از اینترنت خرید بکنم نه جنس مسخر های چینی بگیرم حالا کارت ----- خودم را قرار شده به خودم بفرسته من ناراحت پول و کارت معیوب نیستم ولی من به خاطر این کارت انقدر ناراحت و فشار عصبی کشیدم که نگو از عوض کردن پاور و مادر برد تا علاف شدن بی خودی و اخرش هم جواب اینطوری

فقط موقع خرید درست حسابی تحقیق کنید تا بعدا دچار مشکلات من نشوید گول گارانتی و دلسوزی بعضی از این فروشنده را هم نخورید

سلام
واقعا اين طرز برخورد گارانتي خيلي بد است

به هر صورت اگر امكان دارد چند عكس از بسته بندي كارت - به خصوص پشتش - بگيريد و قرار دهيد.
با تشكر

123list
29-07-2009, 09:26
باشه باید صبر کنید فردا فکر می کنم کارت به دستم برسه رسید اسکن می کنم میگذارم

golpaman
29-07-2009, 10:51
با سلام
اولش کارت به خوبی کار میکرد تا حدود یک هفته بعد اولین مشکل پیدا ................

سلام به هم وطنان
واسه مال دنیا چه کارا که نمیکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر از دوستانی که به بقیه کمک میکنند تا به سرنوشت خودشون دچار نشن.

zahedy2006
29-07-2009, 10:56
سلام به هم وطنان
واسه مال دنیا چه کارا که نمیکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر از دوستانی که به بقیه کمک میکنند تا به سرنوشت خودشون دچار نشن.

سلام
زود نتيجه گيري نكنيد. --- جزء اقلامي هست كه به دليل ممنوعيتش انواع تقلبي زياد داره. (البته اينجا چي نداره؟!)
من عكس ها را براي مقايسه مي خواستم

hadi totti
04-08-2009, 18:39
من ميخوام --- بخرم. كسي هست كه فرق تقلبي و اصلش رو بدونه كه ما موقع خريد دچار مشكل نشيم؟ لطفا يكي راهنمايي كنه.

pid8192
05-07-2010, 15:29
تمامی کارت های موجود در بازار چینی هستند.
پروف 8000 کارت بسیار مناسبی است بنده خودم به شخصه در تمامی فرکانس ها تست کردم بدون دی سی دانلود دارم
برای دیدن مشخصات فنی به لینک زیر مراجعه کنید
پروف 8000

s.v3
10-09-2010, 15:22
با سلام

:44:i'm so sorry but god is big.

jomong666
12-09-2010, 00:02
پروف 8700 اسلات pci express می خواد .
من روی مادربوردم این اسلات رو ندارم .

رمم هم 128+128+256 یعنی 512 هست . تازه رم کارت گرافیک هم روش حساب کردم .
به درد سیستم های تازه نفس می خوره

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

راستی اینم آدرس سایت سازنده ... 9700 pcie رو هم زده .

zandieh2003
05-05-2012, 22:07
با سلام

سلام
با عرض پوزش از تاخیر چند ساله .آقا من همین مشکل رو دارم .آقا گل گفتی قربون دهنت کاملا همینطوره که نوشتید .
من چند سال پیش از یک سایت توشیراز که اسم سایتش یادم نیست ولی فکر کنم پول رو بحساب شخصی بنام آقای قنبری جهرمی واریز کردم qbox 8920 خریدم . چند روز که کار کردم دیدم فرکانس پایتخت 11555 رو نمیگیره .پست زدم گفتند کارت رو بفرست خازن اضافه کنیم
درست میشه من هم بررسی بیشتر کردم دیدم صلاح نیست کارت رو نفرستادم گفتم یک فرکانس جهنم تو سرش بخوره که متوجه شدم که وقتی سیستم رو خاموش میکنی روی سیگنال 60% قفل سه پیچ میکنه چند بار روی سیستم های دیگه تست کردم دیدم همانطوره . چند بار باید پلیر و آنیستال کنی و یا اسلات کارت رو عوض کنی تا کار کنه . این بنده خدای فروشنده هم فکر نکنم مقصر باشه . کارت اساسا مشکل داره و چیپستش هم داغ میکنه . بنظر من کارت هم تقلبی نیست ولی معماری اش مشکل داره . بعد رفتم یک کارت sky star 2 pci tv از پاساژ ایران خریدم . تمام فرکانس ها رو میگیره داغ هم نمیکنه . لعنت کائنات بر اون کسانی که کالای نا مرغوب وارد این کشور میکنن تا جیبشون زودتر لبریز شه . بهتره دوستانی که این امر رو تجربه کردن تجربیات خودشون رو با اجازه آقای مدیر بنویسن شاید مشکل همه حل بشه . با تشکر از همه .

dvb-expert
22-06-2012, 13:08
کارتهای tevii امسال 2012 اومده بازار خیلی عالی هستند
این هم لینک فیلم آموزشی انها