مشاهده نسخه کامل
: كلوب براويا
t_tanhayam
19-08-2010, 18:20
آیا ال سی دی w550 قابلیت فریز (ثابت نگهداشتن تصویر) را دارد؟
آخه من تو راهنماش خوندم این امکان هست اما نمیدونم چه جوری عمل میشود؟
ممنون
-فكر نميكنم اين قابليت رو داشته باشه
hassan1234
21-08-2010, 15:26
سلام دوستان میخام یه تلویزیون بخرم ترجیحا46اینچ اگه بخام ledبگیرم خیلی گرون درمیاداگه واقعا فرق زیادی بین ledوlcdنیست همون lcdبگیرم نظرخودم روی ex500سونیه کسی قیمت 46اینچشوداره؟ ازلحاظ کیفیت رنگ ووضوح تصویر درمقابل ال ئی دی های سامسونگ کم نمیاره؟اینکه میگن بزرگترشدن سایزپنل کیفیت تصویرروپایین میار ه چقدردرسته؟اخه خیلیا به همین دلیل میگن 40اینچ بگیردرضمن بعضی ازفروشنده هابهم گفتندسونی هایی که واردایران میشه چینیه یه عده دیگه میگن ساخت شرکت شهاب درایرانه اینهاچقدردرسته؟لطف کنین راهنمائی کنید معذرت میخام اگه زیادسوال پرسیدم
hassan1234
24-08-2010, 17:54
کسی نمیخادماروتحویل بگیره وجواب سوالات منوبده؟
سلام دوستان میخام یه تلویزیون بخرم ترجیحا46اینچ اگه بخام ledبگیرم خیلی گرون درمیاداگه واقعا فرق زیادی بین ledوlcdنیست همون lcdبگیرم نظرخودم روی ex500سونیه کسی قیمت 46اینچشوداره؟ ازلحاظ کیفیت رنگ ووضوح تصویر درمقابل ال ئی دی های سامسونگ کم نمیاره؟اینکه میگن بزرگترشدن سایزپنل کیفیت تصویرروپایین میار ه چقدردرسته؟اخه خیلیا به همین دلیل میگن 40اینچ بگیردرضمن بعضی ازفروشنده هابهم گفتندسونی هایی که واردایران میشه چینیه یه عده دیگه میگن ساخت شرکت شهاب درایرانه اینهاچقدردرسته؟لطف کنین راهنمائی کنید معذرت میخام اگه زیادسوال پرسیدم
دوست من led سامسونگ هم پر فروش بوده و خوب تونسته مشتري جذب كنه.برتري بيشتر سوني مال همون تكنولوژي rgb.ولي من اگه خودم به شخصه جاي شما بودم neo pdp پاناسونيك مي گرفتم و ديگه نگران كيفيت تصوير و كم شدن وضوح تو سايزهاي بالاتر نمي شدم!:11:
کسی نمیخادماروتحویل بگیره وجواب سوالات منوبده؟
دوست عزیز الان دیگه زیاد مطرح نیست که یه وسیله ای کجا مونتاز میشه. اینهمه قطعه کامپیوتر - گوشی موبایل - لپ تاپ و ... روش زده ساخت چین همه هم برند های معتبر هستن و تحت لیسانس ساخته شدن و شاید خود شما هم از این وسیله ها خریده باشی آیا با چینی بودن اونها مشکلی داشتی؟
در مورد سایز همینطوره هر چه بزرگتر بشه کیفیت میاد پایین ولی باید 2 نکته رو در نظر بگیری:
1. فاصله شما از تی وی. اندازه تی وی رو باید بر اساس محل زندگیتون انتخاب کنید اگر فاصله شما زیاد نباشه و سایز بزرگ هم انتخاب کنید اینطوری بگم که شاید کیفیت تصویر تو ذوقتون بخوره.
2.کیفیت اون چیزی که پخش میشه. مثلا" اگه شما فیلمهای اچ دی رو ببینی هر چقدر هم که نزدیک تی وی بشی باز کیفیت بالایی رو مشاهده میکنی تا اینکه شما شبکه های ایران رو ببینی.
البته نکات دیگه ای هم هست که حتما" دوستان دیگر که استاد هستن خواهند گفت.
32 kdv توی بازار یا بانه هست
32 kdv توی بازار یا بانه هست
من که منظور شما رو نفهمیدم:13:
MaLaS_shz
26-08-2010, 14:00
کنتراست تصویر چند هست ؟
سلام
قیمت ال ای دیسونی براویا ایکس 450 رو میخواستم
توی بانه چقدر با تهران قیمت ها چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
یکی از ال ای دی های سونی که هم از نظر تصویر و کیفت بالا هست رو معرفی کنید ممنون میشم همچنین قیمت
متشکرم
t_tanhayam
08-10-2010, 19:45
سلام
قیمت ال ای دیسونی براویا ایکس 450 رو میخواستم
توی بانه چقدر با تهران قیمت ها چقدر تفاوت دارن ؟؟؟
یکی از ال ای دی های سونی که هم از نظر تصویر و کیفت بالا هست رو معرفی کنید ممنون میشم همچنین قیمت
متشکرم
-مدل گران قيمتي هست مخصوصا در اينچ هاي بالاي 40 كه led rgb هستند و كار ژاپن
-بايد ببينيد كدام نمايندگي داره قيمت ها هم 3به بالا در اينچ هاي متفاوت
-در مورد تفاوت قيمت خوب هر چه اينچ بالاتر تفاوت ها در قيمت بيشتر
-بستگي به بودجتون داره هم سري هاي nx و هم سري ex700 ال اي دي هاي موجود بازار هستند
كه در موردشون تاپيك هم هست ميتونيد مطالعه كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکرم قیمت 40 اینچ هر دو مدل رو اگه بگید ممنون میشم
t_tanhayam
09-10-2010, 20:32
متشکرم قیمت 40 اینچ هر دو مدل رو اگه بگید ممنون میشم
40ex700 2000
40nx700 2350
البته قيمت ها حدوديه ميتونيد تاپيك قيمت ها رو هم نگاهي بندازين:
2 میلیون منظورتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کل بازار رو که گشتم از 1 تومن بیشتر نتونستم lcd پیدا کنم
علت چیه اونا چینین یا ؟؟؟؟
t_tanhayam
10-10-2010, 15:00
2 میلیون منظورتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کل بازار رو که گشتم از 1 تومن بیشتر نتونستم lcd پیدا کنم
علت چیه اونا چینین یا ؟؟؟؟
بله 2 ميليون
-منظورتون رو نفهميدم عزيز
بله 2 ميليون
-منظورتون رو نفهميدم عزيز
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ های سریع و خوب شما
منظور من این بود که توی شهری که من در حال حاضر زندگی میکنم قیمت ال سی دی اینقدر گران نیست
دروغ چرا زیاد پی جو نشدم اما اونجایی که خبر دارم و پرسیدم و اکثر سری های براویا رو قیمت کردم حدود قیمت از 800 هزار تومن تا یک ملیون و دویست یا سیصد تومن بوده بیشترم نیست
حالا این قیمتی که شما میدین مربوط به ال سی دی های اصلین ؟؟؟
شاید این های که تو بازار من قیمت کردم چینی هستن !!!!! اما فروشنده ها دم از مالزی و ژاپن میزنن باور کنید خودمم موندم
t_tanhayam
10-10-2010, 21:19
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ های سریع و خوب شما
منظور من این بود که توی شهری که من در حال حاضر زندگی میکنم قیمت ال سی دی اینقدر گران نیست
دروغ چرا زیاد پی جو نشدم اما اونجایی که خبر دارم و پرسیدم و اکثر سری های براویا رو قیمت کردم حدود قیمت از 800 هزار تومن تا یک ملیون و دویست یا سیصد تومن بوده بیشترم نیست
حالا این قیمتی که شما میدین مربوط به ال سی دی های اصلین ؟؟؟
شاید این های که تو بازار من قیمت کردم چینی هستن !!!!! اما فروشنده ها دم از مالزی و ژاپن میزنن باور کنید خودمم موندم
-خواهش ميكنم
اها متوجه شدم اگه منظورتون شهر هاي مرزي و مناطقي هست كه بدون گارانتي ميفروشن بله قيمت ها همينطوره وهمونطور كه ميگن هم هست مالزيايي
-خواهش ميكنم
اها متوجه شدم اگه منظورتون شهر هاي مرزي و مناطقي هست كه بدون گارانتي ميفروشن بله قيمت ها همينطوره وهمونطور كه ميگن هم هست مالزيايي
ممنون دوست عزیز بله شهر مرزی
پس از نظر اصل یعنی چینی نبودن مشکل نداره ؟
در ضمن یعنی حدود یک و دویست برای گارانتی میکشن رو قیمت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
t_tanhayam
10-10-2010, 21:54
ممنون دوست عزیز بله شهر مرزی
پس از نظر اصل یعنی چینی نبودن مشکل نداره ؟
در ضمن یعنی حدود یک و دویست برای گارانتی میکشن رو قیمت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!
-نه به نظر من كه اشكال نداره
-اتفاقا اون ها اصلي تر هستند :46:
-در بعضي مدلها در بعضي برندها مخصوصا در اينچ هاي بالا بيشتر از اين هم ميبينيد :41:
amzamdeli
14-11-2010, 13:08
با سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید تلویزیون 32 اینچ را دارم ! میخواستم اگه کسی میتونه برام یه توضیحی از تفاوت دو مدل KLV-32EX500 و KLD-32EX700 برام بده ! البته غیر از تفاوت در LCD و LED بودنش !
1,300,000 = KLD-32EX700
800,000 = KLV-32EX500
آیا EX700 به 500 هزار تومن گرونتر بودنش ، می ارزه یا نه ؟ چیش بیشتره ؟ از هر نظری !!!
بسیار ممنون و متشکر
با سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید تلویزیون 32 اینچ را دارم ! میخواستم اگه کسی میتونه برام یه توضیحی از تفاوت دو مدل KLV-32EX500 و KLD-32EX700 برام بده ! البته غیر از تفاوت در LCD و LED بودنش !
سلام.
دوست عزیز بیشتر اون تفاوت قیمت به همون دلیل ال ای دی بودن هست و بعلاوه سری EX-700 داخلش تیونر دیجیتال هم داره و شما میتونی کانالهای دیجیتال رو براحتی بگیری.
amzamdeli
15-11-2010, 14:11
خیلی ممنون بابت راهنماییتون .
سلام ال سی دی یه خط رنگی عمودی درست وسط ال سی دی افتاده می دونین چند خرجشه؟
t_tanhayam
03-01-2011, 00:15
سلام ال سی دی یه خط رنگی عمودی درست وسط ال سی دی افتاده می دونین چند خرجشه؟
-اول بايد ببينيد در چه حدي هست ؟ چه مواقعي ؟
kaivanika
14-06-2011, 23:04
دوستان این مدل sony 40 S550A
از درگاه usb فایل های ویدیویی رو با چه فرمتهایی پخش میکنه ؟
دوستان این مدل sony 40 S550A
از درگاه usb فایل های ویدیویی رو با چه فرمتهایی پخش میکنه ؟
MPEG1 و MPEG2
روش استفاده ازDLNA در سری x LCD سونی رو می خواستم می خوام با DLNA گوشی به تلویزیون وصل بشم
kaivanika
15-06-2011, 20:15
MPEG1 و MPEG2
دوستان میشه این تلویزیون رو آپدیت کرد که فرمت های بیشتر رو بخونه ؟ :31:
دوستان میشه این تلویزیون رو آپدیت کرد که فرمت های بیشتر رو بخونه ؟ :31:
هنوز آپدیتی نیومده
فعلا تنها راهش تبدیل فرمتهای دیگه به فرمت امپگ 2 و 1 هست
روش استفاده ازDLNA در سری x LCD سونی رو می خواستم می خوام با DLNA گوشی به تلویزیون وصل بشم
کسی نیست کمک کنه
سلام
cx520 چه جوره ؟
قیمت اصفهان با 2 سال گارانتی اصل 1830 فاکتور نقدش هم 1785
اصفهان بدون گارانتی 1260
بانه ؟
به نظرتون چه جوره خریدش درسته؟
اولش میخواستم c6960 سامسونگ بخرم بعد نظرم عوض شد ex520 سونی حالا هم به این cx520 رسیدم نظر شما چیه؟
Nikonian
01-07-2011, 18:53
دوستان تلویزیون من EX500 هستش و بعضی وقتا کانال های تلویزیون رو که میبینیم صدا انگار از باند پاره شده میاد و هم آنالوگ اینطوره و هم دیجیتال ولی موقع دیدن از ورودی های HDMI اینجوری نیستش ! داستان چیه ؟میزان باس صدا رو هم در تنظیمات صفر کردم ولی بازم این مشکل وجود داره !
آیا با آپدیت درست میشه یا مشکل سخت افزاریه ؟
Nikonian
03-07-2011, 16:44
دوستان تلویزیون من EX500 هستش و بعضی وقتا کانال های تلویزیون رو که میبینیم صدا انگار از باند پاره شده میاد و هم آنالوگ اینطوره و هم دیجیتال ولی موقع دیدن از ورودی های HDMI اینجوری نیستش ! داستان چیه ؟میزان باس صدا رو هم در تنظیمات صفر کردم ولی بازم این مشکل وجود داره !
آیا با آپدیت درست میشه یا مشکل سخت افزاریه ؟
دوستان خواهشا جواب بدید !
jesus11077
05-07-2011, 01:42
سلام
من یک ex710 led خریدم.
کسی از دوستان هست که این مدل رو داشته باشه و مزایا و معایبش رو بگه؟
ممنون میشم چون وقت دارم که ببرم و تعویضش کنم ....
farhoudr
11-07-2011, 11:54
چرا اين تاپيك ديگه فعال نيست؟؟؟؟؟
سونی از نظی پشتیبانی خیلی ضعیفه
چه وسایل الکترونیک چه گوشی چه تلوزیون
مثلا همین تلوزیون های براویا تا حالا هیچ آپدیتی براشون بیرون نداده (البته 1یا2بار منتشرکرد اونم برای چند کشور خاص)
حیف این برند با این همه فن آوری که دستگاهاشو بروز نمیکند
سونی فقط در فکر ایده های جدید است و محصولات قدیمی خود را بدست بایگانی میسپارد
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و کاربران سایت پی سی ورد
من یک سوال در مورد ال سی دی سونی مدل KLV-40w400A داشتم
من مدتی قبل این lcd را برای پدرم خریداری کردم و از اونجایی که تمامی این تلوزیون ها با آنتن معمولی تصویری با کیفیت زیر پایین پخش میکنن مجبورا باید یک ----- هم برای هر کدام گذاشت راستیتش من تازگیها فهمیدم می توان کانالهای تلوزیون ایران را با کیفیت خوب و بدون خش خش با گیرندهای دیجیتال یا ----t گرفت از اونجایی که من تا به حالا با این گیرنده ها کار نکردم و قیمت یک گیرنده دیجیال خوب، بالا است و با همان قیمت می توان ----- خوبی گرفت و پدرم هم با ----- شدیدا مخافت میکنه و خرید گیرنده دیجیتال هم به صرفه نیست
من شنیدم که lcd و led های جدید همگی سرچ دیجیتال داره حال سوال من اینه این تلوزیون سرچ دیجیتال داره اگه داره من که بلد نیستم خواهش میکنم کاملا به روش ابتدایی و بی سوادی به من توضیح بدهید بعد این ال سی دی های جدید که همگی سرچ دیجیتال داره چطوری باید کانالهای دیجیتال را بیاریم فقط به جای آنالوگ دیجیتال را انتخاب میکنیم بعد سرچ میکنیم یعنی در مرحله سرچ باید کاری بکنیم من نمی دونم و بلد نیستم تا حالا هم باهاشون کار نکردم اصلا باید سرچ هم بکنیم مثلا زیر نویس کانال های ایران می نویسه در کانال 12 کانال iFILM را مشاهده کنید قضیه این چیه.راه دیگری هم هست مثلا تیونر داخلیش رو عوض کنیم اگه راه ارزون دیگه ای داره بگید خیلی عالی و ممنون میشم
بازم معذرت می خوام که یک سوال ابتدایی رو اینطوری پیچیده و طولانی مطرح کردم ممنون میشم جوابم رو بدید.
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و کاربران سایت پی سی ورد
من یک سوال در مورد ال سی دی سونی مدل KLV-40w400A داشتم
من مدتی قبل این lcd را برای پدرم خریداری کردم و از اونجایی که تمامی این تلوزیون ها با آنتن معمولی تصویری با کیفیت زیر پایین پخش میکنن مجبورا باید یک ----- هم برای هر کدام گذاشت راستیتش من تازگیها فهمیدم می توان کانالهای تلوزیون ایران را با کیفیت خوب و بدون خش خش با گیرندهای دیجیتال یا ----t گرفت از اونجایی که من تا به حالا با این گیرنده ها کار نکردم و قیمت یک گیرنده دیجیال خوب، بالا است و با همان قیمت می توان ----- خوبی گرفت و پدرم هم با ----- شدیدا مخافت میکنه و خرید گیرنده دیجیتال هم به صرفه نیست
jesus11077
29-08-2011, 01:32
با سلام خدمت اساتید
1- من EX710 خریدم اما هر منوشو که گشتم نتونستم کشور رو عوض کنم( فقط زبان رو میشه عوض کرد ) چکار کنم؟
2- اگه کابل انتن بزنم و جستجو رو بزنم کانالهای دیجیتال رو میاره؟
ممنونم
hero2011
06-09-2011, 00:13
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
دوستان از کجا می تونم اپدیت برای تلویزیونم بگیرم.
مدل: KLV 40S550A
hamedcarbon
11-04-2013, 23:42
با سلام می خواستم بپرسم sony KLV-46x450A پخش دیجیتال داره آیا لطفا راهنمایی کنید .:n13:plz
mohammadsony
26-06-2013, 18:29
با سلام خیر این مدل گیرنده دیجیتال ندارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.