PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه كارت ويزيت بسازم؟

Tommy.IR
21-07-2009, 13:09
با سلام به بربكس . من از شما درخواست دارم كه آموزش ساخت كارت ويزيت برايم بذارند و سطحش را مبتدي (خيلي مبتدي ) باشد.

جادوگر جوان
21-07-2009, 13:38
دوست من کارت ویزیت آکوزش خاصی نداره
شما باید با استفاده از فتوشاپ و تنظیمات اولیه طرحی را متناسب با کاری که میخواهید برایش کارت درست کنید را طراحی کنید

اینم تنظیمات اولیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedramh
21-07-2009, 17:19
دوست من کارت ویزیت آکوزش خاصی نداره
شما باید با استفاده از فتوشاپ و تنظیمات اولیه طرحی را متناسب با کاری که میخواهید برایش کارت درست کنید را طراحی کنید

اینم تنظیمات اولیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا تایید میشه :دی
البته به جز
آکوزش :دی

hamed9
21-07-2009, 22:00
دوست گرامی سعید جان کاملا درست میگه یه چیزی هست که باید ابتکارش با خودت باشه اما در کل ما برای طراحی کارت ویزیت 2 نوع سبک داریم البته اسماش یادم نیست:31:
سبک اول یه کار ساده است که با بکگراند سفید شروع میشه و کارش کلاسیک هست که توی ایران کم طرفدار داره البته من یکی از طرفدارای پرا پا قرصشم و سبک دیگه که توی ایران هم خیلی کار میشه این هست که از بک گراند های شکلهای مختلف توی کار استفاده می کنن.
در مرحله اخر بعد از طراحیم که کارت رو میدی برای چاپ 4 مدل نوع مدل کاغذ داری که روتین هستند:
1.کتان
2.گلاسه
3.سلفون مات
4.لمینت
که آخریش از همه بهتره و اصولا قیمتش بالای 60000هزار هستش و مدلش مثل کارت های عابر بانک هستش موفق باشی.
دکتر

mf.designing
21-07-2009, 22:12
البته ميتوني از برنامه هاي مخصوص مثه business card MX استفاده كني كه نمونه هاي آماده زيادي داره و واسه آماتورها خيلي مناسبه

Tommy.IR
23-07-2009, 12:29
دست دستنكاران اين تاپيك كه دستشان خيلي زحمت كشيده درد نكند .
تشكر