مشاهده نسخه کامل
: bootloader , E8 .... Err
perjixen
21-07-2009, 11:11
سلام.
من یه e8 دارم.... چندبار تا حالا bootloader گوشیم رو عوض کردم .... ولی دفعه آخر یه Err داد و مینوسه که Mem_map Blank .!
گوشی در هنگام روشن شودن این پیغام رو میده .... و فقط تا زمانی که دکمه power رو نگه داشتم گوشی روشن میمونه .... و فقط فقط همون پیغام رو نشون میده.
لطفا کمک :31:
naser maldini
21-07-2009, 11:52
داداش فکر کنم pds گوشیت خراب شده. اگه اشتباه نکنم نیاز به تعمیر نرمافزاری داره. معمولا وقتی گوشی احتیاج به تست پوینت پیدا میکنه (به جهت خراب شدن pds) باید mem_map رو پاک کرد و بعد اقدام به تعمیر pds کرد.
johnypersian1656
21-07-2009, 11:59
دوست خوبم اگه ممکنه بگین آخرین بار از چه bootloader و چه فیرمویری استفاده کردین( اگه فیرمویر رو فراموش کردین از rsd lite ببینین) ورژن rsd litet تون رو هم بفرمایین و اینکه الان وقتی فلش میکنین چه پیغامی از rsd lite میگیرین؟. بنده احتمال می دم از فیرمویرهای چینی استفاده کردین که sticky هستن و گوشیتون به اصطلاح lock شده.یعنی فیرمویرهایی که rsa protected cg52 هستن. باید به ورژن فیرمویر و بوت لودر و هماهنگیشون توجه کنین. دقیقا این error رو مشاهده میکنین ؟ :
MEM_MAP blank
service req'd
Battery ok
OK to program
Connect USB DATA cable.
اگر جوابتون مثبت هست به نظر من شما باید no rsa بوت لودر بزنین (متناسب با bootloader فعلی)و بعد cg31فلش کنین(البته با مسئولیت خودتون ).البته من بر اساس احتمالات همه ی جوابها رو گفتم و اگه اطلاعات کامل بدین دوستانی مثل naser maldini و apachi که استاد بنده هستن هم میتونن کمک کنن بهتون و در مورد test point هم من با naser maldini عزیز موافقم من هم شنیدم! در آخر بگم که شما واقعا شخصیت دوست داشتنی این فروم هستین با پست های متمایز !:10:
perjixen
21-07-2009, 12:16
داداش فکر کنم pds گوشیت خراب شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب یعنی چی....!؟! پیلیز زیر دیپلم بفرمایید. ;-)
ز چه bootloader و چه فیرمویری استفاده کردین
فریمور : R6713_G_71.14.1CR_A_LP0034A_GSXELBAMEAIME ؛ میخواستم به این ارتقا بدم : Bestwebs-E8-Combo Mpkg-V1R2-FullFlash.sbf
بوت لودر : همون : no rsd بود میخواستم این رو بزارم : E8_-_06.A3._bootloader
ورژن rsd litet تون رو هم بفرمایین و اینکه الان وقتی فلش میکنین چه پیغامی از rsd lite میگیرین؟
ورژن 3.8 .... و اصولا تا الان نشده RSD بم پیغام PASS بده .... یبار داد اونم وقتی که فریمور خود موتو رو نصب کردم همون (R6713_G_71.14.1CR_A_LP0034A_GSXELBAMEAIME)
بنده احتمال می دم از فیرمویرهای چینی استفاده کردین
بعید میدونم ، چون Bestwebs-E8-Combo Mpkg جز محبوب ترین فریمورهای E8 هست ... که امکانات زیادی هم داره ... !
دقیقا این error رو مشاهده میکنین ؟
آره ، البته یه کد Err هم میده ... که چون گوشی پیشم نیست ... دقیق نمیدونم ... ولی اون کد رو هم میگم.
توجه ! گوشی اصلا روشن نمیشه .... یعنی تا زمانی که دکمه پاور رو ، رو به پایین نگه دارم گوشی روشنه و تا ولش کنم مثل کش تونبون در میره و خاموش میشه .
در آخر بگم که شما واقعا شخصیت دوست داشتنی این فروم هستین با پست های متمایز !
یهتمل این جمله رو با ناصر خان بودید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همکاری بچه ها و حومه .... تنکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
johnypersian1656
21-07-2009, 12:29
دوست خوبم ببخشید من چند باری پست قبلی رو ویرایش کردم ! :31:
من مطمئن هستم که گوشی lock شده چون فیرمویر جدیدتون این کار رو می کنه و شما هم که از norsa میخواستین برگردین به یه بوت لودر دیگه! که lock شدین. من فکر میکنم اول باید norsa 06.a3 رو بزنین
(اگه الان بوت لودرتون a3.06 هست) و بعدcg31.کاری که norsa میکنه اینکه این protection قبلی رو بر می داره و cg31 هم که مشکل سازگاری رو مرتفع می کنه.
در مورد دوست داشتنی بودن ناصر جان تردیدی نیست اما شما هم آخرشین!
perjixen
21-07-2009, 12:38
دوست عزیز که اسم شریفتون رو هم نمیدونم ....
گوشی رو برنامه RSD نمیشناسه ... که من بخوام گوشی رو فلش کنم .... بعدشم مسئولیتش با خودت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی گوشی سالم بود هر روز یه فریمور روش تست میکیردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به دایرتالمعارف فریمور E8 تبدیل شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهی بگید که بتونم گوشی رو به rsd بشناسونم یه حدالقل گوشی روشن بمونه.
johnypersian1656
21-07-2009, 13:18
فیرمویرتونو که گفتین من دیدم که مشکل شما را کسای دیگه هم داشتن یه نگاه به لینک زیر بکنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد روشن نموندن من چیزی به ذهنم نمی رسه. من فکر کرده بودم شارژ نداره گوشی! شما خودتون مختارین بین فلش (
اگه مشکل روشن بودن برطرف بشه ) و TEST POINT که ناصر عزیز فرمودن انتخاب کنین یا حتی هیچ کدوم رو انتخاب نکنین! اگه ببینین کسایی که فیرمویرو ایجاد می کنن هم مسئولیت چیزی رو قبول نمی کنن برسه به من! ان شا الله که موفق باشین. در ضمن بیشتر به توضیحات فیرمویرها توجه کنین این که تعداد زیادی فلش کردین دلیل بر چیز خاصی!!! نیست.
perjixen
21-07-2009, 14:02
میشه درباره test poni که گفتید یه توضیحی بدید.
naser maldini
22-07-2009, 00:34
در مورد دوست داشتنی بودن ناصر جان تردیدی نیست اما شما هم آخرشین!
این نظر لطف شماست. چون خودتون دوست داشتنی هستید این احساس بهتون دست داده.
اطلاعات دوست عزیزمون زیاده. شما میتونید پیشنهادات این دوست خوبمون رو انجام بدید. اینکه rsdlite گوشیتون رو نمیشناسه یه بار هم از روش پاور بوت استفاده کنید تا شاید rsdlite گوشیتون رو شناخت. روش پاور بوت هم این شکلی هست. باتری رو از گوشیتون در بیارید و اون رو به کامپیوتر وصل کنید. حالا برنامه rsdlite رو باز کنید و دکمه های # و * رو نگه دارید و از یکی کمک بگیرید تا باتری رو در حالی که این دو دکمه رو نگه داشتید سر جاش بندازه. اگه گوشی شناخته شد اون رو فلش بزنید. ولی با تمام توضیحاتی که شنیدم این طور به نظر میرسه که شما نیاز به تست پوینت دارید. تست پوینت کار ساده ای نیست و نمیتونید تو خونه انجام بدید مگه اینکه خیلی حرفه ای باشید. برای تست پوینت کردن شما نیاز دارید که گوشیتون رو باز کنید و نکته تست پوینت رو شناسایی کنید و بعد با اصول خاصی گوشی رو به برنامه هایی مثل rsdlite بشناسونید. یه خورده هم تو اینترنت دنبال مشکلتون بگردید شاید جوابی پیدا کردید. اگه موفق به انجام این کار نشدید پیشنهاد میکنم گوشیتون رو ببرید بدید بیرون واستون تست پوینت بزنن.
perjixen
22-07-2009, 07:31
حالا برنامه rsdlite رو باز کنید و دکمه های # و * رو نگه دارید و از یکی کمک بگیرید تا باتری رو در حالی که این دو دکمه رو نگه داشتید سر جاش بندازه
ناصر جان ، از شما و بچه ها تشکر میکنم.
ولی یه مشکلی هست ... اینکه این گوشی مدیا شیت داره و وقتی گوشی روشن میکنی چندتا دکمش بیشتر روشن نمیشه .... اینی که شما میگی رو هم تست کردم .... ولی باز افاقه نکرد. یعنی هیچ تغییری صورت نگرفت.
پس با این اوصاف تعمیر گوشی کار خودم نیست ... علاقه یی هم ندارم بدمش بیرون درستش کنن.
آپدیت : این مشکلی که من دارم چیزه جدیدی نیست .... ولی تازگیه این سری اینه ... که گوشیه همه وقتی اینجوری میشه روی همون پیغام میمونه ... ولی گوشی من تا وقتی دکمه پاور رو نگه داری این پیغام رو میده ... و هر چمد ثانیه که دکمه رو نگه داری .... گوشی اصلا روشن نمیشه.
johnypersian1656
24-07-2009, 01:42
دوست خوبم من از حرفه ای ترین موتو بازه دنیا پرسیدم:18: . مطمئنا باتری شما شارژ تموم کرده شما باتری رو با یه گوشی دیگه یا با شارژر دیواری (حداقل 2 ساعت ) یا از یه باتری فول استفاده کنین و بعد از شارژ دیگه با usb وصل کنین به rsdlite بشناسونین تا جایی که من شنیدم pds این گوشی های لینوکس اصلا خراب نمیشه و test point هم ندارن یعنی وقتی گوشی بمیره میره به حالت testpoint . اما بعد از اینکه rsdlite گوشی رو شناخت اول بوت لودر 06.ac رو بزنین و بعد هم R6713_G_71.14.1CR همه چیز OK میشه.
چون شما بوت لودر رو بالای 06.A3 بردین این مشکل پیش اومده .(ببخشید من هرکاری کردم این ورژن بوت لودر ها چپکی میاد )
perjixen
25-07-2009, 08:45
سلام.
دوست خوبم من از حرفه ای ترین موتو بازه دنیا پرسیدم . مطمئنا باتری شما شارژ تموم کرده
خوشم مياد مشلكي كه من دارم كمتر مشنگي بش برخورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ به نظرم آدم به مشكل بر نخوره يا وقتي ميخوره ... به چيزي بر بخوره كه ملت باش حال كنن.
والا فعلا كه گوشي رو دادم دسته يه تعميركار .... كه ميگه اينكارم ... ولي بعيد ميدونم ... ولي خودم يبار گوشي رو حدود 3 ساعت زدم به شارژ و بعد اينكارو كردم ... مشكل حل نشد ... حالا شايد باطري ملخوط شده باشه ... كه به نظرم اين احتمال كمه.
با تشكر بابت راهنمايي هاتون ؛ ولي الان كه نيستش .... نبودش رو با جونو دل درك ميكنم.
johnypersian1656
25-07-2009, 14:22
سلام.
خوشم مياد مشلكي كه من دارم كمتر مشنگي بش برخورده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ به نظرم آدم به مشكل بر نخوره يا وقتي ميخوره ... به چيزي بر بخوره كه ملت باش حال كنن.
منظورتونو از این قسمت نفهمیدم اما من فقط خواستم مشکلتونو پیگیری کنم .این هم میگفت کلی مشکل اینجوری بوده که خودش برطرف کرده و مشکل شما حاد نیست.
perjixen
26-07-2009, 08:11
سلام.
هيچي دوست عزيز .... منظورم اينه كه من هميشه چون گوشيام رو انگولك ميكنم به يه مشكلات حاد و جالب بر ميخوره .... اين مشنگ رو با خودم بودم.
راستي ، ديروز تعميركاره بم گفت گوشيم بايد test point بشه ..... من آخر منظور اين كلمه رو نفهميدم.
johnypersian1656
26-07-2009, 12:55
امیدوارم که مشکلتون زودترحل بشه. اکثرا موتوبازها گوشی ها رو انگولک! میکنن.توضیح ساده ای که میتوان از تست پوینت داد:
وقتی که قسمت سکیوریتی گوشی آسیب ببیند وبا توجه به این که دستیابی به این بخش مشکل بوده برای ترمیم این بخش گوشی را به اصطلاح بیهوش میکنیم تا بخش مورد نظر را ترمیم کنیم این کار با تست پوینت زدن انجام میگیرد همان طور که از نامش مشخص است به نقطه ای اطلاق میشود که به بدنه بدنه باید اتصال داده شود
از باکس های دریم و setool میتوان برای تست پوینت استفاده کرد.
از لینک زیر نحوه ی تست پوینت زدن l7 رو میتونین ببینین که با اسمارت انجام شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Definitions of test point on the Web:
a specific point in a circuit board used for specific testing for functional adjustment or quality test in the circuit-based device
.
Point at which a pressure tap is located on the unit to feed the signal.
anti_girl
27-07-2009, 23:55
تست پينت ساده هستش.....اموزشش هم هست كه دوست عزيزمون زحمتش رو كشيدن...!
perjixen
28-07-2009, 08:04
آقا دسته همه درد نكنه ... فعلا كه دارم گوشي رو بين تعميركارا ميچرخونم ... همه متحير نگاهش ميكنن.
درباره تست پوينت هم .... والا جيگر اين يه كار رو ندارم ... :-) ؛ همينجوريش گوشي رفته اون دنيا ... قرار بشه بازش كنم ... نصفش رو نميبندم.
perjixen
30-07-2009, 18:01
آقا خراب شده که شده ..... هیچکس از پسش بر نمیاد .... پیشنهادتون چیه.....!؟؟ :-))))
rozysara
30-07-2009, 20:10
من اطلاعاتم در مورد سخت افزار گوشی زیاد نیست ولی شاد ایسی فلشش صدمه دیده ؟
perjixen
01-08-2009, 07:32
سلام.
شايد .... از كجا ميشه فهميد آسيب ديده يا نه.....؟!؟!
rozysara
04-08-2009, 12:31
got error
Bootloader
06.a9
Err:A5,70,27,00,1F
MEM_MAP Blank
Service Req`d
always same error after flash with moto rocker
answer
new firmware have CG52 RSA protected. Try CG31
rozysara
04-08-2009, 12:37
یه چیزی هم که در این مورد توصیه شده بود این بود که از ورژن های مختلف rsdlite استفاده و تست کنی مخصوصا ورژن 3.6
rozysara
04-08-2009, 12:41
اینجا رو هم حتما نگا کن یک مشکل شما رو داشت و گوشیش درست شد
perjixen
04-08-2009, 13:20
داداش دمت هات
ولي يه مشكلي هست ... اين يارو گفته ...:
BootLoader
06.A9
Err:A5,70,27,00.1f
MEM_MAP Blank
Service Req'd
Battery Ok
Ok to program
Connect USB
DATA Cable
اين قسمن كه بولد كردم ... رو براي من نشون نميده ... و گوشي اصلا روشن نميمونه ....!!!
rozysara
04-08-2009, 13:44
به نظرر من بهتره مشکلات رو یه بار دیگه مرور کنیم
گوشی شما روشن نمیشه البته تا وقتی که پاور رو نگه نداری طبق گفته شما هم مشکل از باطری نیست پس میریم سر مرحله دومشما میتونید با دکمه پاور گوشی رو روشن نگه داری اما rsd lite شما گوشی رو نمیشناسه اولین کاری که میشه کرد اینه که جدیدترین درایو رو پیدا و نصب کنی بعد ورژن های مختلف rsd lite رو یکی یکی نصب و اجرا کنی سپس گوشی رو در حالی که روشن نگه داشتی به کامپیوتر وصل کنی امیدوارم که تو این مرحله به نتیجه برسی و کامپیوتر گوشیتو بشناسه که اگه شناخت کلاتو بنداز هوا احتمال 90 در صد مشکلت حل شه
اگه شناخت که باید ببنیم موقع نصب بوتلودر گوشیت خراب شد یا موقع نصب فایل فلش
perjixen
04-08-2009, 13:52
خوب همه ي مراحل رو انجاميدم .... قبلا
نميشناسه ... ورژن 3.6 به بالا تا 4.5 رو تستيدم
موقع نصب فلش !
rozysara
04-08-2009, 15:35
من این مشکل رو تو چند انجمن مطرح کردم که معمولا اولین جوابشون تست پوینت هستش ایا این مورد رو هم امتحان کردی
این سایت هم عکسهای مفیدی در مورد تست پویت موتورلا داره ولی e8 توش نبود
johnypersian1656
05-08-2009, 14:00
مرسی rozysara جان به خاطر پیگیریهات . اما واسه e8 تست پوینت نیست.
naser maldini
05-08-2009, 16:41
جانی جان اگه واسه این گوشی تست پوینتی وجود نداشته باشه پس اصولا نباید این گوشی به قول معروف dead بشه. چون اگه این طور باشه که گوشی با یه مشکل نرمافزاری باید دور انداخته بشه. نرم افزاری به اسم motorocker و یا همون FREE_UBLهست که برای فلش استفاده میشه احتمالا با این برنامه بتونید گوشیتون رو فلش بزنید. در ضمن من هم یه نگاهی به اینترنت انداختم و متوجه شدم که برای مدل های دیگه موتورولا تو این مورد مشکل از نرمافزار p2keasytool استفاده شده. اگه بتونید جدیدترین ورژن این برنامه رو پیدا کنید شاید تو لیست مدل هاش E8 هم باشه. در ضمن شما از روش پاور بوت برای اتصال گوشیتون به کامپیوتر استفاده کردید؟ به این صورت که باتری رو از گوشیتون خارج کنید و گوشیتون رو به کامپیوتر متصل کنید. حالا برنامه فلش رو باز کنید و در حالی که دکمه های # و * رو نگه داشتید باتری گوشی رو سر جاش بندازید. اگه گوشیتون توسط کامپیوتر شناسایی شد گوشیتون رو فلش کنید.
johnypersian1656
05-08-2009, 17:10
سلام به ناصر جان گل. آقا شما استاد بنده این من اگه اینو میگم نه از سر مخالفت باشه. اما فقط توی لینوکسی ها واسه a1200 test point هست این گوشی ها اگه به حالت dead برن خودشون خودشونو recover میکنن. در مورد power boot انگار رضا میگفت امتحان کرده .
perjixen
06-08-2009, 08:18
بلاخره چي هست يا نه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!؟!؟
در ضمن شما از روش پاور بوت برای اتصال گوشیتون به کامپیوتر استفاده کردید؟ به این صورت که باتری رو از گوشیتون خارج کنید و گوشیتون رو به کامپیوتر متصل کنید. حالا برنامه فلش رو باز کنید و در حالی که دکمه های # و * رو نگه داشتید باتری گوشی رو سر جاش بندازید. اگه گوشیتون توسط کامپیوتر شناسایی شد گوشیتون رو فلش کنید.
در مورد power boot انگار رضا میگفت امتحان کرده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزاری به اسم motorocker و یا همون FREE_UBLهست که برای فلش استفاده میشه احتمالا با این برنامه بتونید گوشیتون رو فلش بزنید. در ضمن من هم یه نگاهی به اینترنت انداختم و متوجه شدم که برای مدل های دیگه موتورولا تو این مورد مشکل از نرمافزار p2keasytool استفاده شده. اگه بتونید جدیدترین ورژن این برنامه رو پیدا کنید شاید تو لیست مدل هاش E8 هم باشه.
والا اين هفته كه ديگه گوشي رو ميدم به جاني و حومه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قراره جاني با دوستاش روش كار كنن.
ولي دنبال اين چيزي كه ناصرخان گفتم هم ميرم.
بچه ها ، واقعا ازتون تشكر ميكنم ... گوشي درست نشه مهم نيست ... مهمه اينه كه دوستاي خوبي مثل شما پيدا كردم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرچه خوبي از خودمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
naser maldini
07-08-2009, 10:57
سلام به ناصر جان گل. آقا شما استاد بنده این من اگه اینو میگم نه از سر مخالفت باشه. اما فقط توی لینوکسی ها واسه a1200 test point هست این گوشی ها اگه به حالت dead برن خودشون خودشونو recover میکنن. در مورد power boot انگار رضا میگفت امتحان کرده .
چه جالب. پس با این حساب این گوشی باید خودش ریکاور میشد ولی نشده. پس احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه هم هست.
naser maldini
07-08-2009, 10:58
بچه ها ، واقعا ازتون تشكر ميكنم ... گوشي درست نشه مهم نيست ... مهمه اينه كه دوستاي خوبي مثل شما پيدا كردم ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرچه خوبي از خودمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسلما خوبی از خودتونه، خنده نداره. :-)
johnypersian1656
07-08-2009, 13:18
اینکه الان گوشی ریکاور نشده به علت این هست که رضا جان بوت لودر اشتباهی زدن نه اینکه مشکل نرم افزاری دیگه ای. واسه همین الانم روی صفحه مونده. دلیل دیگه واسه نبود تست پوینت اینه که هیچ چیز توی نت نیست! در حالیکه مثلا واسه a1200 هست
اینم من از gsm unlock نقل می کنم :
How do i unlock the motorola E8 and were are the test points?
Open Motorocker and see if you have any
option for Unlock this phone.
و
v8 only unlock with logos
به هر حال با این وجود ممکنه منم اشتباه کنم!
maniiiiiiiiii
03-10-2009, 22:25
سلام من این مشکل رو 3 بار رفع کردم . گوشی شما رو بوت نمیمونه و چراغ سبز (شارژ) کنارش نارنجی روشن میشه
سیستم هم نمیشناستش.
09179098781
perjixen
04-10-2009, 09:15
سلام ماني جان.
خوب ممنون ميشم راه حل رو بفرمائيد.!!!
perjixen
15-12-2009, 09:27
رضا ، اند .... ئي 8 ... ريلودد ..... !!! :-)
johnypersian1656
15-12-2009, 12:24
یعنی e8 درست شد؟ خوابم یا بیدارم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه به جای تو بودم حد اقل به بچه های موتو یه شیرینی میدادم
perjixen
15-12-2009, 13:41
سلام
باز كه از توي اتاقت اومدي بيرونننننننننننننننن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درست شده، وقتي سپهري گوشي رو بم داد روشنش كردم ... فكر كردم با ميلستون طرف شدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، براش HSA هم گذاشته بود ... فريمور Nik_Black_Diamond_Final هم نصب بيده بود ... با يكلي برنامه و بازي و ...
mplyaer , bockbox
خلاصه چيزي شده بود ... ولي سرعتش بد اومده پايين ... منم كه حساسسسسسسسس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با يه فريمور موتو فلش زدم.
گوشي الان كار ميكنه ،ولي تنها مشكلش اينكه كه موقع خاموش شدن از فايل سيستم بخواي استفاده كني براي روشن كردنش به پج فريمور نصب شده روي گوشي نياز داري.
دستت هم خودم ،هم خودت ، هم خودش (سپهري) درد نكنه. !
johnypersian1656
15-12-2009, 13:53
سلام . مبارکه. من با سپهری تماس گرفتم گفت 4 روزه داده گوشی رو. خوشحال شدم دیگه نشد توی اتاق بمونم.من که کاری نکردم رضا جان. نوکرتم
رضا جان فیرمویرهای مد شده همشون یکمی کندن . شما یه فیرمویر stock بزن بعد واسه اجرای اسکریپت ها pinkmod رو نصب کن و میتونی mpkgbox هم بذاری. من خودمم همین کارو کردم. در ضمن تم اصلی گوشی هم بذار.hsa هم سرعتو پایین میاره ( رم رو قبل و بعد از نصب hsa ببین) الان با چه فیرمویری فلش کردی؟modded یا stock?
بیچاره اون چقدر زحمت کشیده واسه hsa و این فیرمویر همه رو فلش کردی رفت؟
گوشي الان كار ميكنه ،ولي تنها مشكلش اينكه كه موقع خاموش شدن از فايل سيستم بخواي استفاده كني براي روشن كردنش به پج فريمور نصب شده روي گوشي نياز داري.
اینو نفهمیدم بیشتر توضیح بده
perjixen
15-12-2009, 14:12
الان با چه فیرمویری فلش کردی؟modded یا stock?
R6713_G_71.14.1CR_A_LP0034A
بیچاره اون چقدر زحمت کشیده واسه hsa و این فیرمویر همه رو فلش کردی رفت؟
خيلي سرعت گوشي پايين اومده بود ... افتزاحححححححححححححححححححح ححححح .... اينقدر تصميم به فروشش گرفتم :-)
اینو نفهمیدم بیشتر توضیح بده
پيچيدس ... ولي اينو بدون گوشي خاموش بشه و باطريش رو در بياري ... ديگه روش نميشه تا با patch همون فريموري كه نصب بالا بياريش.
johnypersian1656
15-12-2009, 14:36
اگه خواستی بفروشی یه خبری بده :) ( منم آماده!!!)
pinkmod رو بزن تا بتونی script ها رو اجرا کنی . اگه یه فیرمویر مد شده هم بزنی swap و 532mhz رو فعال کن.
perjixen
15-12-2009, 14:50
اگه خواستی بفروشی یه خبری بده ( منم آماده!!!)
pinkmod رو بزن تا بتونی script ها رو اجرا کنی . اگه یه فیرمویر مد شده هم بزنی swap و 532mhz رو فعال کن.
كلا گوشي رو clean كردم .. فول !!!!
تازه الان ميتونم باش كار كنم ، حالا خودمونيم ها ... اين mpkg ها همچين آش دهن سوزي هم نيستنا !!!!
johnypersian1656
15-12-2009, 18:48
نتیجه گیری اخلاقی از این بحث:
خیلی مهم :
همیشه اول بوت لودر اورجینال رو بریزین بعد
no rsa اون رو تا به سرنوشت رضای قصه ی ما دچار نشین!!!
perjixen
16-12-2009, 08:47
پيليز توضيح !! : )
johnypersian1656
16-12-2009, 10:39
پيليز توضيح !! : )
Pinkmod رو حواسم به zn بود!!
گفتم یه فیرمویری بزن که بتونی script ها رو اجرا کنی! اگه بازم سرعتت پایینه که cpu speed و swap رو فعال کن(اما اگه swap میخوای فعال کنی رضا جان حتما روی پارتیشن سوم بذار تا مموریت خراب نشه) توضیحات بیشترو تو قسمت بازیهای zn5 و u9 وe8 میدم. راستی اون که سرعت رو گفتی با فیرمویر نیک !!! پایین بوده به خاطر اینه که transparency منو ها رو فعال کرده بوده .نمیدونم متوجهش شده بودی یا نه؟ به جای hsa هم میتونی از dock bar استفاده کنی که سرعتو پایین نیاره رم رو هم اشغال نکنه . dock bar به شکلی هست که هر وقت بخوای دکمه ی سبز رو نگه میداری میاد و با قرمز هم میره. اینجوریه :
رضا جان راستی اگه موبایلستان عضوی من توی قسمت فیرمویرهای zn5 که symbiosis رو معرفی کردن دیدم که همه میگین این فیرمویره binned raw و raw توی عکسبرداری نداره. اگه اونجاها رفتی بگو که برنامش هست که روی هر فیرمویری اینو فعال کرد. بعضی ها نیاز دارن اگه خواستن من میدم بذاریش. شرمنده ها من خودم عضو نبودم.حوصله ی عضو شدن نداشتم اما میدونم تو عضوی. راستی اینم بگو که 7fr , 05r هم با magicbox اومده. تنکس!
perjixen
17-12-2009, 08:54
جاني ، ديگه اين بحثها رو توي تاپيك خود e8 كنيم كه نظمشون بهم نريزه
يه توضيحي هم درباره dock bar بده ... پ ل ز :-)
johnypersian1656
17-12-2009, 13:01
دوستان از اونجایی که افراد زیادی رو دیدم که با مشکل اینچنینی مواجه شدند ( که این به خاطر فیرمویرهای جدید هست که نیاز به فلش کردن cg31 دارن ) یک روش تست پوینت واسه e8 هست (که البته همه ی ریسک اون برعهده ی خودتون هست و روی 3 عدد e8 تا الان تست شده ولی نتیجه نداده اما میتونین شما هم امتحان کنین.)که در اینجا معرفی میشه البته فعلا فقط تصویر نقطه ای که باید تست پوینت بشه و برنامه ی tools مرتبط رو قرار میدم(توی سایت های خارجی هم همه مشکلاتشون با تعویض برد حل شده اما روس ها ادعا میکنن این روش جواب میده!!!!!)
نرم افزار مورد نیاز :
نقاط تست پوینت به صورت قرمز در شکل نشان داده شده اند :
دوستان با توجه به طولانی بودن این روش اگر کسی نیاز داشت بفرمایین تا توضیح کامل اون رو بذارم.
perjixen
17-12-2009, 13:15
در ادامه پست بالا بايد گفت كه :
البته همه ی ریسک اون برعهده ی خودتون هست و روی 3 عدد e8 تا الان تست شده ولی نتیجه نداده اما میتونین شما هم امتحان کنین.
ميبينيد كه جاني ما ، چقدر شوخ طبعه !!!
آخه داداشه من ، روشي كه فقط ادعا شده ... و خود شما هم ميگي تا حالا جواب نداده ... بنظرت كمي عجيب نيست.؟! و نميشه گفت بهتر كه تست هم نشه.؟!
جاني ، برادر من ... بزگوار ... تا كي ميخواي گول اين روسيها رو بخوري.؟! اينا دارن e8 اندازي نرم انجام ميدن ... ميخوان اينجوري به تو بفهمون كه اين روش هم ميشه ... در عين حالي كه نميشه !
قربانه اون u9ت ؛ رضا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايان ذكر است ، اين عكس گوشي بيچاره منه كه توسط جاني و دوستان >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اغفال شده.
johnypersian1656
17-12-2009, 13:22
والا من گفتم شاید من جایی رو اشتباه متوجه شدم! خوب حتما میشه دیگه :) البته آخر همه ی کامنت ها این بوده که :
i took my e8 to a service centre and they changed the board for me ,now it works like a charm
حالا یه موقع یه نفر خواست امتحان کنه حداقل یه روشی باشه! دل خوش باشه.
یادآوری میشه که این تصویر هیچ ربطی به e8 رضا داره!!!
راستی u9 من چرا اون حمیدشو نداشت؟
perjixen
17-12-2009, 13:29
والا من گفتم شاید من جایی رو اشتباه متوجه شدم! خوب حتما میشه دیگه البته آخر همه ی کامنت ها این بوده که :
i took my e8 to a service centre and they changed the board for me ,now it works like a charm
حالا یه موقع یه نفر خواست امتحان کنه حداقل یه روشی باشه! دل خوش باشه.
از اون حرفا بودااااااااااااا ... تو خودت نتونستي كاري كني ، بعد ميگي شايد بقيه بتونن !!!
یادآوری میشه که این تصویر هیچ ربطی به e8 رضا داره!!!
تكذيب ميكنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی u9 من چرا اون حمیدشو نداشت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_90
05-04-2010, 08:08
سلام
منم گوشیم همین مشکل رو داره میشه بگید چه کار کردید که درست شد؟
perjixen
05-04-2010, 11:57
سلام محسن جان
لطفا توضيح بده ... اين مشكل من خيلي كلي بود ... شما دقيق بگو ... خيالت هم راحت كه حل ميشه ;)
mohsen_90
08-04-2010, 05:48
فایل اشتباه ریختم رو گوشیم این error رو میده
bootloader
06.AC
Err:A5,69,35,00,1F
MEP_MAP Blank
Service Req'd
Battery OK
OK to Program
Connect USB
Data Cable
به هیچ نوع پروگرامی جواب نمیده !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.