مشاهده نسخه کامل
: وینوز ویستا 32 بیت اریجینال home تو ایران...
hesamkowsar
20-07-2009, 21:36
سلام دوستان...وینوز ویستا اریجینال home تو ایران گیر میاد...چنده؟
siavash66
20-07-2009, 23:50
من تو خیابان ولی عصر کنار مجتمع ایران دیدم فکر کنم زده بود 55 هزار تومن
xp هم داشت 30 تومن میفروخت
saeed.izadi1989
21-07-2009, 00:11
آقای سیاوش جان استباه می فرمایید
قیمت نسخه اصلی ویستا 139$ هستش البته basic حتما اونی که شما دیدین خیلی اورجینال نبوده
و اما حسام جان معمولا برای نرم افزار اورجینال خریدن به بازار رضا یه کم بالاتر از چهارراه ولیعصر میروند و یا اینکه به پاساژ پایتخت در خیابان میرداماد روبروی برج های اسکان
این دو بزرگترین مرکز رایانه ایران هست
حالا چرا اورجینال تا وقتی کرک هست(البته من خودم موافق copy right هستما ولی ایرانه دیگه چی مشه کرد؟؟؟)
hesamkowsar
21-07-2009, 00:15
واسه لپ تاپ اخه غیر اریجینال همش مشکل پیش میاد...ولی رو pc که مشکلی نداره
behnam_mobile
21-07-2009, 00:31
واسه لپ تاپ اخه غیر اریجینال همش مشکل پیش میاد...ولی رو pc که مشکلی نداره
چون اون لپ تاپي که بايد ويستا داشته باشه خودش هم حتما روش ويستا اورجينال داره.لپ تاپ شما احتمالا XP ساپورت مي کنه.
به خاطر همين هم تو نصب درايور مشکل خواهي داشت هم چون ويندوز کرکي استفاده مي کني مشکل خواهي داشت.
از رو تجربه چندين ساله پيشنهاد مي کنم يه لپ تاپ بگيري که رو خودش ويستا نصب باشه . سي دي اورجينالم همراهش باشه.
ضمنا نسخه هاي خوب ويستا هم وجود داره که مي توني از مجتمع پايتخت طبقه اول(نه همکف) فروشگاه پاکچ** خريداري کني.
اسم فروشگاه رو کامل نگفتم تا خلاف قوانين نباشه!از اوله اسمش تابلو ديگه!
saeed.izadi1989
22-07-2009, 00:40
بهنام جان لازم به ذکر هست که هر لپتاپی الزاما ویندوز روش نصب نیست
بسیاری از لپتاپ های با اپشن بالاهستن که داس روشون نصبه به خاطر همین هم ارزونتره ولی خریدار می تونه بعد از خرید ویندوز ویستا 64 بیتی آلتیمیت هم روس بریزه
behnam_mobile
23-07-2009, 12:16
بهنام جان لازم به ذکر هست که هر لپتاپی الزاما ویندوز روش نصب نیست
بسیاری از لپتاپ های با اپشن بالاهستن که داس روشون نصبه به خاطر همین هم ارزونتره ولی خریدار می تونه بعد از خرید ویندوز ویستا 64 بیتی آلتیمیت هم روس بریزه
ممنون از ياد آوري دوست عزيز!
بحث بنده سر قضيه ويندوز اورجينال هست نت لپ تاپ!هر جاي دنيا غير از ايران لپ تاپ Dos Base زماني که هر ويندوزي روش نصب کني مشکلي پيش نخواهد آورد/اما اين جا به دليل کرک بودن ويندوز ها اکثرا مشکل خواهند داشت و اشکالات عجيب غريب پيش مياد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.