ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش انواع ریست کلی گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (مستر، عادی، هارد)

Legend
20-07-2009, 16:14
سلام
ممکنه خیلی از شما بعد از خرید گوشیتون کلی برنامه و بازی خوب و بد رو گوشیتون نصب کنید که بعدا" پشیمون شید و به مشکل بر بخورید که چرا گاهی پاک نمیشند و با پیغام خطا مواجه میشید!
اینجاست که ریست و انواع آن به داد ما میرسند!

سافت ریست (ریست عادی) :

با انجام این ریست گوشی به تنظیمات کارخانه ای (روز اول) برمیگرده ولی هیچ کدام از برنامه ها و بازی ها و ... که نصب شدند پاک نمیشه...
برای انجام این ریست کد #7780#* رو بزنید.

مستر ریست (ریست اصلی) :

بیشترین نوع ریستی که تو گوشی ها انجام میشه این نوع هست! با انجامش کلیه ایراد ها و خطاهای گوشی و همچنین برنامه و بازی هایی که نصب شدند پاک میشه...
برای انجام این ریست کد #7370#* رو بزنید.

هارد ریست (ریست عمیق) :

موقعی که به صفحه اصلی گوشی (Home Screen) دسترسی ندارید و نمیتونید کد های مذکور رو وارد کنید باید این نوع ریست رو انجام بدید که به 3 صورت برای گوشی های مختلف انجام میشه:

-کلیه سیمبین سری 60 ویرایش سوم :‌

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : سبز (Call) ، * و 3 رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.

-5800

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : سبز (Call) ،قرمز (End) و دکمه ی عکاسی (کنار گوشی) رو نگه دارید و گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.

-N97

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : Space، هر 2 دکمه Shift و دکمه BackShift رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.

هشدار : بعد از انجام Hard Reset کلیه اطلاعات گوشی پاک میشه پس اگه میخواید تست کنید حتما" بک آپ بگیرید!

گوشی های دیگه به مرور زمان اضافه میشوند!

شاد باشید:40:

mf.designing
20-07-2009, 16:19
legend جان يه سوالي پيش مياد ! من در كوشي هاي قبليم مثه N70 اين هارد ريست كار ميكرد ولي رو N85 و N78 هرچه تست ميكنم ، نميشه !!! هرچه قدر هم كه نگه ميدارم ، ولي بازم ميره داخل گوشي و ريست انجام نميشه !!!
نحوه انجام دقيقش ر وهم بگيد . ممنون

Legend
20-07-2009, 22:07
legend جان يه سوالي پيش مياد ! من در كوشي هاي قبليم مثه N70 اين هارد ريست كار ميكرد ولي رو N85 و N78 هرچه تست ميكنم ، نميشه !!! هرچه قدر هم كه نگه ميدارم ، ولي بازم ميره داخل گوشي و ريست انجام نميشه !!!
نحوه انجام دقيقش ر وهم بگيد . ممنون
به جای دکمه 3 شما اون دکمه مولتی مدیا رو بگیر ببین جواب میده؟
شاد باشی:40:

superior
28-07-2009, 04:44
به نام او

سلام. من مستر ریست رو انجام میدم ولی فقط مموری فون رو پاک میکنه!

من N95 8GB دارم . چطور میتونم برنامه های هارد 8 گیگ رو باهم مستر ریست کنم؟

Nomad
31-07-2009, 10:31
legend جان يه سوال;
اگه بخوايم مثل كامپيوتر بدون هيچ تغييري در تنظيمات كارخانه و ... گوشي رو ريست كنيم چي رو بايد بزنيم.
يه جا يه پچي ديدم واسه اين كار ولي با استفاده از كد چي ميشه يا نه؟

Legend
31-07-2009, 20:31
به نام او

سلام. من مستر ریست رو انجام میدم ولی فقط مموری فون رو پاک میکنه!

من N95 8GB دارم . چطور میتونم برنامه های هارد 8 گیگ رو باهم مستر ریست کنم؟

شما هارد ریست رو یه تست بکن...

legend جان يه سوال;
اگه بخوايم مثل كامپيوتر بدون هيچ تغييري در تنظيمات كارخانه و ... گوشي رو ريست كنيم چي رو بايد بزنيم.
يه جا يه پچي ديدم واسه اين كار ولي با استفاده از كد چي ميشه يا نه؟

اون میشه همون خاموش روشن کردن معمولی...:20:

شاد باشی:40:

pooya1366
23-08-2009, 00:32
سلام
ممکنه خیلی از شما بعد از خرید گوشیتون کلی برنامه و بازی خوب و بد رو گوشیتون نصب کنید که بعدا" پشیمون شید و به مشکل بر بخورید که چرا گاهی پاک نمیشند و با پیغام خطا مواجه میشید!
اینجاست که ریست و انواع آن به داد ما میرسند!

سافت ریست (ریست عادی) :

با انجام این ریست گوشی به تنظیمات کارخانه ای (روز اول) برمیگرده ولی هیچ کدام از برنامه ها و بازی ها و ... که نصب شدند پاک نمیشه...
برای انجام این ریست کد #7780#* رو بزنید.مستر ریست (ریست اصلی) :

بیشترین نوع ریستی که تو گوشی ها انجام میشه این نوع هست! با انجامش کلیه ایراد ها و خطاهای گوشی و همچنین برنامه و بازی هایی که نصب شدند پاک میشه...
برای انجام این ریست کد #7370#* رو بزنید.هارد ریست (ریست عمیق) :

موقعی که به صفحه اصلی گوشی (Home Screen) دسترسی ندارید و نمیتونید کد های مذکور رو وارد کنید باید این نوع ریست رو انجام بدید که به 3 صورت برای گوشی های مختلف انجام میشه:

-کلیه سیمبین سری 60 ویرایش سوم :‌

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : سبز (Call) ، * و 3 رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.

-5800

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : سبز (Call) ،قرمز (End) و دکمه ی عکاسی (کنار گوشی) رو نگه دارید و گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.

-N97

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : Space، هر 2 دکمه Shift و دکمه BackShift رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.هشدار : بعد از انجام Hard Reset کلیه اطلاعات گوشی پاک میشه پس اگه میخواید تست کنید حتما" بک آپ بگیرید!

گوشی های دیگه به مرور زمان اضافه میشوند!

شاد باشید:40:
سلام.
میشه بگید توی n97 منظورتون از هر 2 دکمه shift و backshift چیه؟
ممنون

hamid 
03-11-2009, 22:08
من هارد ریست میکنم n97 رو ولی بازم عکس هایی که گرفتم توش هست و همینطور پیام هایی که توی mass memory ذخیره شده! فقط فون مموری پاک شده!

deldare_ashegh30
08-11-2009, 16:14
سلام
یه روز که دیدم گوشیم واقعا قاط زده مجبور شدم گوشیم و (n73) مستر ریست کنم اما با یه مشکلی مواجه شدم اونم اینکه هر بار گوشیمو روشن میکنم مموری کارتم میخواد برنامه های رو که قبلا روش نصب بوده و الن نیست و دوباره نصب کنه که یه ربع طول میکشه , آخرشم یه ارور میده که آقا ببخشید وقتتونو گرفتیم نصب نشد!!!
من این و چیکارش کنم؟ شما بگیین؟اعصابم و واقعا بهم ریخته

ss.esteghlal12
12-11-2009, 21:21
من می خوام رسیت عمیق کنم اون کلید ها یی که گفتید زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد ؟
حالا چکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید

ss.esteghlal12
13-11-2009, 13:41
من می خوام رسیت عمیق کنم اون کلید ها یی که گفتید زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد ؟
حالا چکار کنم ؟ لطفا کمکم کنید
:41::19::19::41::40:

newhamedpc
04-12-2009, 23:30
سلام
من يه سري برنامه رو مموري ريخته بودم بعدش يه بار مموريم فرمت شد . بازي ها و برنامه ها نيست ولي موقعي كه بخوام برنامه اي نصب كنم ميگه هست . حالا به نظرتون چه نوع رستي كنم كه sms و دفترچه فقط بمونه + بازي هاي و هرچي كه فابريك گوشي بود
5800MX

Hadi King
11-12-2009, 11:37
سلام
من يه سري برنامه رو مموري ريخته بودم بعدش يه بار مموريم فرمت شد . بازي ها و برنامه ها نيست ولي موقعي كه بخوام برنامه اي نصب كنم ميگه هست . حالا به نظرتون چه نوع رستي كنم كه sms و دفترچه فقط بمونه + بازي هاي و هرچي كه فابريك گوشي بود
5800MX
دوست عزیز Sms و دفترچه رو میتونی بک آپ بگیـــری توی گوشـــی ...

saeedadash
14-12-2009, 21:04
با سلام

من گوشی نوکیا 6500 اسلاید دارم مشکل اینجاست که وقتی 1 دقیقه حرف میزنم تماس قطع میشه میخوام ریست کنم و کد حفاظتی میخواد این کد ها رو هم دادم 1234 یا 0000 یا 123456 یا 000000 یا 12345 یا 00000 چه میدونم هرچی عدد بوده دادم ولی قبول نمی کنه چیکار کنم

kiarash3500
31-12-2009, 14:42
من 6220 دارم
گوشیم با نصب یه بد افزار مشکل دار شده
با چه کدی میتونم ریستش کنم؟

Hadi King
31-12-2009, 15:15
من 6220 دارم
گوشیم با نصب یه بد افزار مشکل دار شده
با چه کدی میتونم ریستش کنم؟
نحوه ی فرمت گوشی های سری 60 :
می توان از کد #7370#*استفاده نمود پس از ارسال کد رمز ايمنی گوشی از شما درخواست می شود ...
موفق باشید!:40:

sosssmar
11-05-2010, 21:50
بچه ها من گوشیم E52 ه مشکل پیدا کرده بود مستر ریستش کردم اون مشکلش حل شده اما الان مموریم رو نمیخونه و میگه پسورد بزن ولی من هیچوقت پسورد رو مموریم نگذاشته بودم!!!
چیکار کنم؟!

MOHAMAD 12345
08-06-2010, 10:59
سلام خسته نباسید

گوشی من نوکیا6720 است میخوام ریست کلی کنم نمیشه
از وقتی GPRS نصب کردم نرم افزارش بهم ریخته
اگه میشه کمکم کنید

MOHAMAD 12345
09-06-2010, 23:00
:41:عزیزم من همه این کارهارو کردم درست نشود
گوشیم سیستمش بهم ریخته تو منو که میری کلید جو استیک و که میگیری به سمت راست گیر میکنه کلید cکار میکنه ولی نشون نمیده چکار کنم:41::41::41:

danielo
30-06-2010, 00:09
گام دوم : ( فقط N82 به این گام نیاز داره )

فایل 20001079.txt رو از ضمیمه دانلود كنيد:

به گوشي انتقال بديد... سپس گوشی رو از طریق rompatcher در حالت -- قرار بدید و این فایل رو با برنامه modo به آدرس

c:\private\10202be9

منتقل کنید و گوشی رو ریست کنید.

شما گفتید که گوشی را باید ریست کنیم.
یعنی چی.سافت ریست یا مستر ریست؟؟؟؟

Hadi King
30-06-2010, 15:45
گام دوم : ( فقط N82 به این گام نیاز داره )

فایل 20001079.txt رو از ضمیمه دانلود كنيد:

به گوشي انتقال بديد... سپس گوشی رو از طریق rompatcher در حالت -- قرار بدید و این فایل رو با برنامه modo به آدرس

c:\private\10202be9

منتقل کنید و گوشی رو ریست کنید.

شما گفتید که گوشی را باید ریست کنیم.
یعنی چی.سافت ریست یا مستر ریست؟؟؟؟
دوست عزیز سوال شما ربطی به این قسمت نداره !
فکر کنم مربوط به انگیج باشه درستـــه ؟
منظور دوستمون از ریســت اینه که گوشیتون رو یکبار ( خاموش . روشن ) کنیــد :46:

cao-cao
23-10-2010, 15:01
تاپیک خاک خورده رو اوردم بالا
اقا من 5530 دارم بخوام هارد ریست کن چیکار کنم؟

Magical Girl
10-11-2010, 18:49
سلام تو رو به جان هركس كه دوستش داريد ! اين نوكياي من قاطي كرده !!!!:18:
يه دفعه رفتم قسمت Content كه Media player رو بيارم رو صفحه ! دستم اشتباه خورد به يه جيز ديكه
ساعت و حالت كوشي و تاريخ اومد رو صفحه ! ديكه هم نرفت !:13:
خواهشا به من بكيد اين جه جوري ميره !!!!:41:
اعصابم رو خرد كرده!!!! هركي به من بكه يه جايزه داره !!!!!!:10:

مدل : n97 :5:

Magical Girl
10-11-2010, 21:40
سلام كمكم كنيد خواهش ميكنم !!!! من نميتونم دكمه هايي كه كفتيد بيدا كنم !!!! كوشيم n97 هستش لطفا بكيد كدوم دكمه ست !!!! خواهش ميكنم اكه ريست نكنم واقعا كوشيم خراب ميشه !!!!!!! هارد ريست رو بكيد كدوم دكمه هاست!!!

خواهش ميكنم!!!!

Magical Girl

cao-cao
11-11-2010, 10:45
سلام كمكم كنيد خواهش ميكنم !!!! من نميتونم دكمه هايي كه كفتيد بيدا كنم !!!! كوشيم n97 هستش لطفا بكيد كدوم دكمه ست !!!! خواهش ميكنم اكه ريست نكنم واقعا كوشيم خراب ميشه !!!!!!! هارد ريست رو بكيد كدوم دكمه هاست!!!

خواهش ميكنم!!!!

Magical Girl

دکمه سبز و قزمز و دوذبین رو با هم نگه دار گوشی رو روشن کن

Hadi King
11-11-2010, 14:48
سلام تو رو به جان هركس كه دوستش داريد ! اين نوكياي من قاطي كرده !!!!:18:
يه دفعه رفتم قسمت Content كه Media player رو بيارم رو صفحه ! دستم اشتباه خورد به يه جيز ديكه
ساعت و حالت كوشي و تاريخ اومد رو صفحه ! ديكه هم نرفت !:13:
خواهشا به من بكيد اين جه جوري ميره !!!!:41:
اعصابم رو خرد كرده!!!! هركي به من بكه يه جايزه داره !!!!!!:10:

مدل : n97 :5:
سلام دوست عزیز و ست نخست نوشته کــه برای مدل گوشیتون :

بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : Space، هر 2 دکمه Shift و دکمه BackShift رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.

mohsenbandi
02-04-2012, 22:20
:20::20::20::20::43:سلام من گوشیه نوکیا n97دارم هر کاری که می خوام باهاش انجام بدم error میده و نمیذاره انجام بشه حتی شارژ باطری لطفا راهنماییی کنید با تشکر

samane.
26-04-2012, 10:53
سلام من sony ericson vivaz دارم میدونم که از تو لپ تاپم ویروس auto run وارد گوشی ام شده به نظرتون با ریست مشکل حل میشه؟اگه آره کدوم ریست و انتخاب کنم؟
ممنون

safar3
11-05-2012, 10:21
سلام .گوشی من نوکیا n79 ,وقتی گوشی روشن میشه وبالا میاد بعد از زدن چند دکمه ویا اصلا یک دقیقه تمام دکمه های گوشی از کار می افتن بغیر از دکمه پاور ,هم ریست سخت افزاری کردم وهم نرم افزاری ولی هیچ تغیری نمیکنه به نظر شما مشکلش چیه ؟ممنون میشم بهم بگین.ایمیل:sabkhiz.safarabkhiz@gmail.com

MON3M
07-11-2012, 17:57
شرمنده بچه ها
اما من ۵۸۰۰ رو هم مستر رسیت و هم هارد ریست رو زدم ولی فرقی نداشت و هنوز هم کلی برنامه تو حافظه نصب داره!!!
تازه اون ترفند کلید قرمز و سبز و دوربین و خاموش هم جواب نداد!

C9010
09-02-2013, 19:55
سلام بچه ها چطوری گوشی رو ریست کنم که شماره هام پاک نشه ! برنامه ها و ... پاک شد شد مهم نیست شماره هام پاک نشه چطوری کپی کنم تو مموری ؟ تو سیم کارت خوب نمیرزه !

masssiii
23-02-2013, 14:22
سلام بچه های عزیز
گوشیNokia 6220 به اینترنت وصل نمی شه چکار کنم که وصل بشه؟؟؟

sajjadpakseresht
12-12-2015, 18:19
سلام دوستان
خسته نباشید
مشتری یه گوشی نوکیا n95 آورده 8گیگ نیستش ساده هست . کدش رو یادش رفته کد قفل تلفن..و میخوام کدش رو از بین ببرم
حالا هارد ریست رو من انجام میدم و هیچگونه عکس العملی از گوشی دیده نمیشه
و به صفحه اصلی گوشی هم دسترسی ندارم که کد *#7370# رو بزنم تا فکتوری ریست بشه

ممنون میشم از دوستان و اساتید محترم راهنماییم کنن