مشاهده نسخه کامل
: دوتا سوال پایگاه داده
Mrs.Elham
20-07-2009, 16:11
با سلام خدمت دوستان.میتونید در مورد سوالات پایگاه داده کمکم کنید.
1-پایگاه داده یک فروشگاه خریدو فروش کالا را تجیزیه و تحلیل کنید.
2-تجیزیه و تحلیل یک سیستم مدیریت پایگاه داده تاکسی تلفنی.(برای هر کدام از سوالها جدول مربوطه را بنویسید)
با تشکر از شما دوستان.:11:
درس جدیده و هنوز متوجه مطلب نشدم:41::43::43:
اینجا فروم C هست نه پایگاه داده.
Mrs.Elham
21-07-2009, 00:21
اگه امکان داره راهنمایی کنید به کدام قسمت مراجعه کنم.تو گوگل جوابها فروشی هست .در p30 قسمتی هست که کمکم کنه!
ظاهرا نیست. ببخشید. نمیدونستم. برای سوال اول، پایگاه داده ای به شما داده شده که تجزیه تحلیل کنید یا باید یکی از scratch بنویسید؟ اگر باید خودتون بنویسید، پایگاه داده شما میتونه relational باشه؟ یعنی بین جدولها ارتباط برقرار باشه؟ من فرض میکنم میشه.
در قدم اول، اطلاعاتی که باید در پایگاه داده ذخیره بشه رو به دقت مشخص کنید. بعد جدولهای کلی رو مشخص کنید. بعضی از جدولها حالت مرجع دارند، مثل لیست کالاها که معمولا به ندرت عوض میشن و بعضی دیگه که اینطور نیستند، مثل لیست مشتری که مدام در حال به روز شدن هستند.
بعد از اون فیلدهای هر جدول رو مشخص کنید که مثلا در جدول مشتری، چه اطلاعاتی از مشتریهای باید نگهداری بشه. یک primary key هم برای هر مشتری که شناسه unique اون مشتری هست هم در نظر بگیرید که هر پایگاه داده با دستور خاصی معمولا به صورت اتوماتیک اون رو تولید میکنه. دقت کنید که باید تا اونجا که میشه سایز جدولها رو مینیمم کرد. مثلا اگر 4 نوع خرید برای هر مشتری ممکن هست، فرض کنید، نقدی، چک، حواله و اعتباری، به جای قرار داده اینها در جدول مشتری جدول جدید به نام مثلا جدول خرید بسازید و به هریک از این 4 نوع یک کد بدید و اون کد رو در جدول مشتری قرار بدید. البته با قرار دادن ستون کد خرید در جدول مشتری اتوماتیک یک relation بین دو جدول مشتری و خرید انجام میشه. البته باید توجه داشت که بیهوده تعداد جدولها هم نباید زیاد بشن. معمولا در پایگاهای داده مدرن و امروزی این طراحی ها به صورت گرافیکی انجام میشه.
همینطور هم برای سیستم تاکسی تلفنی.
به نظر من هم بهترین پایگاه داده MySQL است که رایگان و یکی از بهترین دیتابیس های دنیاست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.