PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 4تا سوال از acer aspire 5738 G

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 16:08
سلام دوستان عزیز
من چند روزی است که یک acer aspire 5738 G خریدم و 4تا مشکل دارم
یکی اینکه زیر لپتاپ از مدتی استفاده از باطری داغ میکنه و کم کم خیلی داغ میشه
دوم اینکه سریال روی باطری با سریال لپتاپ فرق داره
سوم اینکه شارژ رو 2 ساعتم نگرنمیداره
چهارم اینکه روش نوشته ظرفبت هارد 320 ولی ظرفیتش 300 هستش
راسی من اینو که خریدم باز کرده بود و پشت ویترین بود ممکنه باز شده باشه و لوازم توش عوض شده باشه ؟

Don Sylar
20-07-2009, 16:27
دوست عزیز ،
داغ شدن لپ تاپ خای ایسر بخواطر فنشه.مشکلی هم نداره.
بخواطر اینه که باتری عوض شده است.
همه لپ تاپ هها ایسر اسپایر حداقل شارژ را برای 3 ساعت نگه می دارند مگر اینکه کاری با آنها انجام شود که برای آن کاملا طراحی نشده اند و مجبور شوند فشار بیشتر به قسمت ها مختلف بیارند.یعنی بازی کردن.
شاید بخواطر اینه که 20 گیگ از آن پارتیشن بندی نشده.شاید بخواطر اینه که 20 گیگ از آن پریده و شاید هم بخواطر اینه که هارد خودش نباشه.
اگر ضمانتش سازگار ارقام یاشه می تونی با شرکت تماس بگیری و آدرس اونجایی رو که خریدی رو بدی ، ببینی که واقعا نمایندگی آنها است یا نه.اگر هم ضمانتش سازگار نیست مطمئن نباش که لپ تاپت بدرد بخور باشه ، چون شرکت ایسر تنها کمپانی معتری که به صورت 100% قانونی باهاش رابطه داره سازگار ارقام است.

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 17:13
دوست عزیز ،
داغ شدن لپ تاپ خای ایسر بخواطر فنشه.مشکلی هم نداره.
بخواطر اینه که باتری عوض شده است.
همه لپ تاپ هها ایسر اسپایر حداقل شارژ را برای 3 ساعت نگه می دارند مگر اینکه کاری با آنها انجام شود که برای آن کاملا طراحی نشده اند و مجبور شوند فشار بیشتر به قسمت ها مختلف بیارند.یعنی بازی کردن.
شاید بخواطر اینه که 20 گیگ از آن پارتیشن بندی نشده.شاید بخواطر اینه که 20 گیگ از آن پریده و شاید هم بخواطر اینه که هارد خودش نباشه.
اگر ضمانتش سازگار ارقام یاشه می تونی با شرکت تماس بگیری و آدرس اونجایی رو که خریدی رو بدی ، ببینی که واقعا نمایندگی آنها است یا نه.اگر هم ضمانتش سازگار نیست مطمئن نباش که لپ تاپت بدرد بخور باشه ، چون شرکت ایسر تنها کمپانی معتری که به صورت 100% قانونی باهاش رابطه داره سازگار ارقام است.

گارانتی سازگار ارقام نیست روی ضمانتش نوشته سازگار خالی و ارقام نداره . جفتشون یکیه ؟؟؟
پس یعنی صدردصد باطری عوض شده ؟؟؟ مطمئن هستید ؟؟:41:

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 17:17
در مورد هاردش هم من امروز یک ویندوز ویستا نصب کردم دیگه فقط 4 گیگ جای اضافی داشت یعنی جمعا 298 گیگ
یعنی هارد و اینا هم عوض شده ؟؟؟؟
چطوری میشه فهمید ؟؟ آخه من دیدم روی پیج های پشتش هم یکمی خیلی کم جای خش وجود داره ممکنه دسکاری شده باشه ؟؟؟ ):

حسين 1966
20-07-2009, 17:18
سلام
دوستمون Don Sylar برای 3 تا سوال اول شما جواب خوبی دادن در مورد سوال چهارمتون قبلاً این موضوع بحث شده در انجمن فقط باید یه سرچ بکنی .جوابی که من فهمیدم این بوده که مبنای محاسبه یک بایت در بعضی شرکت ها 8 بیت و در بعضی دیگه 10 بیت است لذا توی ویندوزهای مایکروسافت این حجم کمتر نمایش داده می شه البته بقیه ویندوزها رو نمی دونم
در مورد سوال پنجمت .فکر نمی کنم چون معمولاً همه جنس ها از مرز که وارد می شن یه دور تست می شن تا اگه سالم نبودن پس فرستاده بشن ولی در عین حال مشخصات ای که ویندوز بهت نشون میده رو با اونچیزی که موقع خرید بهت گفتن چک بکن اگه مغایرتی داشت بهشو مراجعه کن .در مورد باتری هم بهتره بهشون این موضوع رو بگی

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 17:21
الآن توی سایتش دیدم که مغازه ای که ازش خریدم توی لیست نمایندگی ها هستش البته اسم فروشنده فرق داره با اون که من ازش خریدم
لطفا یکی بگه چیکار کنم خیلی ناراحتم
من تاحالا هرچیزی رفتم خریدم یه مشکلی داشته دیگه داره گریم میگیره

حسين 1966
20-07-2009, 17:32
الآن توی سایتش دیدم که مغازه ای که ازش خریدم توی لیست نمایندگی ها هستش البته اسم فروشنده فرق داره با اون که من ازش خریدم

این جوری فکر نکن
بیشتر فروشگاهای لپ تاپ جنسشون رو تو ویترین می زارن و همونو به مشتری می دن این دلیل بر دست دوم بودن نیست تازه گارانتی بابت همینه دیگه برو و در مورد باتری با هاشون صحبت کن
ان شائ الله مشکلت حل میشه

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 18:02
این جوری فکر نکن
بیشتر فروشگاهای لپ تاپ جنسشون رو تو ویترین می زارن و همونو به مشتری می دن این دلیل بر دست دوم بودن نیست تازه گارانتی بابت همینه دیگه برو و در مورد باتری با هاشون صحبت کن
ان شائ الله مشکلت حل میشه

دست دوم که نه نو بود گفتم شاید وسایلش دستکاری شده باشه
کسی نمیدونه سریالها باید یکی باشه یا نه ؟؟؟؟
آخه سریال آداپتورشم فرق داره با اون دوتا
:41::41::41:

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 19:22
:41::41:
یکی کمکم کنه خوب اعصاب معصاب نمونده واسم :31:

Pami
20-07-2009, 19:48
سلام دوستان عزیز
راسی من اینو که خریدم باز کرده بود و پشت ویترین بود ممکنه باز شده باشه و لوازم توش عوض شده باشه ؟

دوست عزيز شرمنده دير پاسخ داده ميشه ! :46:

اولا لپ تاپ شما اگر پشت ويترين بوده پس استوك محسوب ميشه .
دوم اينكه زير همه لپ تاپ ها داغ ميكنه ، كلا لپ تاپ حرارت توليد ميكنه ، حالا يكي بسته به طراحي و سخت افزار مورد استفاده بيشتر و يكي كمتر
در مورد سريال باتري و لپ تاپ هم خوب معلومه مطابقت نداره ،‌اون سريال باتري هست و سريال لپ تاپ جداست از باتري
شارژ هم 2 ساعت نگه ميداره كاملا نرمال و عادي هست :20:
ظرفيت هارد ديسك هم هميشه مقداري از رقم گفته شده و اعلام شده پايينتر هست ( دليلش رو باز نميكنم بحثش طولاني ميشه ) فقط خيالت راحت باشه كه عادي هست و مشكل نيست

در مورد لوازم هم لپ تاپ پشت ويتريني چون استوك هست بايد خودتون هنگام خريد مراقب باشيد ، در ضمن لپ تاپ استوك هميشه قيمت پايينتري از آكبند داره

با تشكر

AmiRreZA_RAcEr
20-07-2009, 20:06

دوم اينكه زير همه لپ تاپ ها داغ ميكنه ، كلا لپ تاپ حرارت توليد ميكنه ، حالا يكي بسته به طراحي و سخت افزار مورد استفاده بيشتر و يكي كمتر
در مورد سريال باتري و لپ تاپ هم خوب معلومه مطابقت نداره ،‌اون سريال باتري هست و سريال لپ تاپ جداست از باتري
ظرفيت هارد ديسك هم هميشه مقداري از رقم گفته شده و اعلام شده پايينتر هست ( دليلش رو باز نميكنم بحثش طولاني ميشه ) فقط خيالت راحت باشه كه عادي هست و مشكل نيست

در مورد لوازم هم لپ تاپ پشت ويتريني چون استوك هست بايد خودتون هنگام خريد مراقب باشيد ، در ضمن لپ تاپ استوك هميشه قيمت پايينتري از آكبند داره

با تشكر
واقعا مرسییییییی دوست عزیز الآنم با یکی تلفنی صحبت کردم و با حرفای شما هم که حسابی خیالم راحت شد
میخواستم برم مغازه رو رو سرش خراب کنم :31:
راسی بچه ها یه سوالی دارم همه جا گشتم کلی هم مطلب یاد گرفتم ولی آخرش نتونستم
میخوام با کابل lan لپتاپ رو به کامپیوترم وصل کنم
کابل رو به دو طرف وصل میکنم
بعد طبق آموزش ها که میرم آخرش معلوم نمیشه چیکار باید بکنم
فروم رو زیر و رو کردم هیچکدوم تا آخر نگفته بود
یکی میتونه بگه چیکار کنم ؟!!!؟:11::11:

Don Sylar
20-07-2009, 20:51
دوست عزیز در مورد باتری مطمئن نیستم که تعویض شده باشه ، نمی خواهم تهمت بزنم . ولی چون سریال ها یکی نیستن باید عوض شده باشند.
اگر می تونی آدرس فروشگاهشو به من بده، من به فروشگاه های لپ تاپ سازگار خیلی می رم ، می خواهم بدونم از کدومش گرفتی.تا جایی که من می دونم هیچ کجای دنیا لپ تاپو از پشت ویترین برنمدارند و حتما باید جلوی مشتری از جعبه بازشه و تست شه.
در مورد اینم که گفتی مثل اینکه هاردش باز شده بود ، ببین اول کامپیوترت ویندوز داشت یا نه؟لپ تاپ های ایسر هیچکدومشون روش ویندوز نداره.شاید لینوکس داشته باشه.بیشتر مغازه ها با اجازه مشتری روی لپ تاپ ها ایسر با باز کردن هارد و ریختن ئیمیج ویندوز ، یک سیستم عامل روی آن نصب می کنند.این احتمال هست که روی لپ تاپ شما ویندوز ریختن و بخواطر همین هاردش جای باز شدن پیچش مونده.ولی نگران نباش، در مورد باتری زنگ بزن به سازگار ارقام.
راستی روی گارانتی منم فقط سازگار چاپ شده . ولی اسم اصلی شرکت سازگار ارقام است.
موفق باشید

Pami
20-07-2009, 23:37
دوست عزیز در مورد باتری مطمئن نیستم که تعویض شده باشه ، نمی خواهم تهمت بزنم . ولی چون سریال ها یکی نیستن باید عوض شده باشند.

عزيز من شماره سريال لپ تاپ ربطي به باتري نداره اصلا ، سريال باتري براي وقتي هست كه باتري جزو گارانتي باشه و نياز به شناسايي داشته باشه وگرنه كلا جدا از لپ تاپ هست ، معمولا شما زير لپ تاپ چندين شماره سريال پيدا ميكنيد كه هركدام مربوط به يك بخش هست و ربطي نداره و لزومي نيست يكسان باشه .

اگر می تونی آدرس فروشگاهشو به من بده، من به فروشگاه های لپ تاپ سازگار خیلی می رم ، می خواهم بدونم از کدومش گرفتی.تا جایی که من می دونم هیچ کجای دنیا لپ تاپو از پشت ویترین برنمدارند و حتما باید جلوی مشتری از جعبه بازشه و تست شه.

در ايران ميشه !! من خودم با چشم خودم ديدم كه لپ تاپ استوك ( پشت ويترين ) رو جاي لپ تاپ آكبند ميفروشن .
شما بايد ديگه اينقدر زرنگ باشيد كه سرتون كلاه نره ، اينجا ايران برادر من !!
ولي در مورد لپ تاپ دوستمون غير از استوك بودن مشكل ديگري اصلا وجود ندارد .

Don Sylar
21-07-2009, 08:11
عزيز من شماره سريال لپ تاپ ربطي به باتري نداره اصلا ، سريال باتري براي وقتي هست كه باتري جزو گارانتي باشه و نياز به شناسايي داشته باشه وگرنه كلا جدا از لپ تاپ هست ، معمولا شما زير لپ تاپ چندين شماره سريال پيدا ميكنيد كه هركدام مربوط به يك بخش هست و ربطي نداره و لزومي نيست يكسان باشه .
عزیز ، بسیاری از شرکت های گارانتی ، برای اینکه همه مشخصات دستگاهشون یکی باشه روی تمامی قطعات یک سریال مخصوص می زنن.بارها شده که لپ تاپ هایی که من برای تعمیر به شرکت های گارانتی بردم ، بخواطر عوض شدن قطعه توسط افراد غیر متخصص رد شده اند.

Don Sylar
21-07-2009, 08:13
در ايران ميشه !! من خودم با چشم خودم ديدم كه لپ تاپ استوك ( پشت ويترين ) رو جاي لپ تاپ آكبند ميفروشن .
شما بايد ديگه اينقدر زرنگ باشيد كه سرتون كلاه نره ، اينجا ايران برادر من !!
ولي در مورد لپ تاپ دوستمون غير از استوك بودن مشكل ديگري اصلا وجود ندارد .
برادر من ، من عمری در پاساژ های ولیعصر کار کرده ام.تا جایی که یادمه ، همونطور که گفتم ، لپ تاپ ها را جلوی مشتری از جعبه باز می کردیم . حتی زمانی که محصولی ضمانتی داشته باشد ، حتما باید جلوی مشتری باز شود.

AmiRreZA_RAcEr
22-07-2009, 23:51
فردا با گارانتی تماس میگیرم ببینم چی میگن

H@mid-Vista
24-07-2009, 17:21
سلام دوستان عزیز

گارانتی سازگار ارقام نیست روی ضمانتش نوشته سازگار خالی و ارقام نداره . جفتشون یکیه ؟؟؟
پس یعنی صدردصد باطری عوض شده ؟؟؟ مطمئن هستید ؟؟:41:

در مورد هاردش هم من امروز یک ویندوز ویستا نصب کردم دیگه فقط 4 گیگ جای اضافی داشت یعنی جمعا 298 گیگ
یعنی هارد و اینا هم عوض شده ؟؟؟؟
چطوری میشه فهمید ؟؟ آخه من دیدم روی پیج های پشتش هم یکمی خیلی کم جای خش وجود داره ممکنه دسکاری شده باشه ؟؟؟ ):

دست دوم که نه نو بود گفتم شاید وسایلش دستکاری شده باشه
کسی نمیدونه سریالها باید یکی باشه یا نه ؟؟؟؟
آخه سریال آداپتورشم فرق داره با اون دوتا
:41::41::41:

:41::41:
یکی کمکم کنه خوب اعصاب معصاب نمونده واسم :31:

با تشكر

تاييد ميشه صحبتهاي پامي وگا
بخشي از هارد براي درايو ريكاوري هست
بخشي مخصوص ويندوز هست و پارتيشن بندي هم نميشه
بخشي هم شامل فهرست هست
پس عملا" 320 گيگ نميشه
حدود چند درصد هميشه رزرو ميشه واسه كاراهيي كه گفتم

سريال قطعات مختلف نوت بوك با هم فرق داره و نگراني هم نداره آخه ربطي به هم ندارن

شما نگران نباش
بهتره كه با نرم افزارهايي كه واسه تست سخت افزار هست چك كني كه مشكلي نداشته باشه
بعيده ايرادي باشه
خوش باشي:11::20: