PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در ايجاد شبكه

mbsh
20-07-2009, 14:46
سلام
با اين كه بازم پرسيدم چون كسي جواب نداده و برام خيلي مهمه دوباره مي پرسم:
من مي خوام بين دو تا كامپيوتر اول شبكه برقرار كنم. و بعد كلاينت يه درخواست به سرور بفرسته كه يه فايل ويديو براش پخش كنه و سرور هم اين كارو براش انجام بده. و من بايد برنامه ي سمت كلاينت رو به هر زباني بنويسم.
اولا هنوز تو شبكه كردن گير كردم. رو يكي از كامپيوترا كاراشو انجام دادم ولي اون يكي اصلا local area conection رو نداره. چي كار كنم؟
يكي ديگه هم خواهش مي كنم هر كي حتي اگه خيلي كم هم مي شه كمكم كنه اين برنامه رو ببنويسم.
ممنونم پيش پيش.

hashem_wolf
20-07-2009, 15:34
درایور کارت شبکه اون کامپیوتر نصب نیست!!!!

ابتدا کارت شبکه ها رو به درستی (سخت+نرم افزاری) نصب کنید!

اتصالات کابل رو برقرار کنید

تنظیمات ای پی رو اعمال کنید

mbsh
21-07-2009, 11:05
ولي خودم هم سخت افزاري و هم نرم افزاري نصبش كردم.
دوباره هم چك كردم.
ولي بازم كار نمي كنه.

undertaker_ss
21-07-2009, 21:01
ولي خودم هم سخت افزاري و هم نرم افزاري نصبش كردم.
دوباره هم چك كردم.
ولي بازم كار نمي كنه.

اگه درست نصب شده باشه باید توی network connection بیاد
مطمئنید درست نصب شده؟

mbsh
21-07-2009, 22:14
آره. چون پيام اتمام نصب رو هم ميده.
بعد يه چيزي اصلا چرا بعضي از كامپيوترها قبل اين كه كارت شبكه داشته باشن اين local area conection رو دارن؟ ولي برخي نه؟
و يه چيز ديگه از كجا بدونم كارت شبكه داشته؟ چون من برا هر دوي اين پي سي ها كارت شبكه خريدم. امكان داره بعضي پي سي ها ممانعت كنن از ايجاد شبكه؟
و ببخشيد ها يه چيز ديگه كارت شبكه ديگه كجاها به درد مي خوره؟ چون نمي خوام 17 تومن ضرر كرده باشم فقط برا يه پروژه.

hashem_wolf
22-07-2009, 01:14
کارت شبکه سالمه؟؟
با یک سیستم عامل دیگه چک کن

mbsh
22-07-2009, 17:42
از سازماني كه خريديم زنگ زدم پرسيدم گفتن چون اصولا افرادمون نياز به شبكه ندارن تو تنظيمات پيش فرض پي سي ها شبكه رو غير فعال كرديم. ولي من هر چي تو setup اول ويندوز نگاه كردم desable network رو پيدا نكردم.
كمك: (

mbsh
22-07-2009, 18:57
رفتم پيدا كردم و فعالش كردم. ولي حالا چون از ابتداي نصب ويندوز فعال نبوده هنوزم local area conection رو نداره. كسي مي دونه چه جوري بايد بيارمش؟
در ضمن چون پي سي خودم نيست و فقط برا يه پروژه از يكي امانت گرفتم و طرف هم رو درايو ويندوزش كلي مطلب داره نمي تون ويندوز عوض كنما(پس نصب ويندوز رو پيشنهاد نيديد لطفا)
بازم ممنون كه كمكم مي كنيد.

undertaker_ss
23-07-2009, 09:34
رفتم پيدا كردم و فعالش كردم. ولي حالا چون از ابتداي نصب ويندوز فعال نبوده هنوزم local area conection رو نداره. كسي مي دونه چه جوري بايد بيارمش؟
در ضمن چون پي سي خودم نيست و فقط برا يه پروژه از يكي امانت گرفتم و طرف هم رو درايو ويندوزش كلي مطلب داره نمي تون ويندوز عوض كنما(پس نصب ويندوز رو پيشنهاد نيديد لطفا)
بازم ممنون كه كمكم مي كنيد.

بعد از اینکه فعالش کردید دوباره درایورش رو نصب کردید؟

mbsh
23-07-2009, 17:47
نه. بايد نصب كنم؟

undertaker_ss
24-07-2009, 09:29
نه. بايد نصب كنم؟

آره فکر کنم
نصب کنید خبرش رو بدید

mbsh
25-07-2009, 05:59
درست شد آقا. ممنونم. مشكلش تو نصب بود كه حل شد.