ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خلاص شدن از دست پس مانده های چربی زیر پوست.

علیرضا
20-07-2009, 00:20
با سلام

من طی رژیم غذایی و یک مدت ورزش و تمرین بدنسازی تونستم در مدت کوتاهی حدود 30 کیلو وزن کم کنم.
ولی هنوز یک لایه چربی زیر پوست در اطراف شکم ، ران و سینه دارم که به اصطلاح با سماجت تمام سر جاشون باقی مونده اند.
همچنین پوست بدنم در نواحی ذکر شده، هنوز بعد از لاغر شدنم، کوچیک نشده و ظاهر بدی به بدنم داده.

می خواستم بپرسم آیا راهی هست که بدون اعمال جراحی و با صرف هزینه ی کم از شر این چربی های سمج خلاص شد ؟

کمربند لاغری، ژل موضعی، ورزش ، دارو... کدام موثرتر است ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

magy28
20-07-2009, 08:54
[QUOTE]کمربند لاغری، ژل موضعی، ورزش ، دارو... کدام موثرتر است ؟[/QUOTE

خوب مطمئنا بهترین گزینه ورزش است ! رژیم غذایی تنها هیچ وقت راه حل خوبی نیست حتما باید در کنار رعایت رژیم غذایی یک برنامه مرتب روزانه ورزش هم داشته باشید

ALIAK28
21-07-2009, 12:16
درمیان چربی هیا مناطق مختلف بدن، چربی ناحیه شکمی مقاوم ترین نوع در برابر رژیم هست که البته این مقاومت بد هم نیست !
حتی ثابت شده داشتن یک لایه چربی ناحیه شکمی ( نه بیش از حد) در افراد سالمند باعث کاهش آلزایمر میشه !
------
شما اول ببینید واقعا وزنتون نرمال شده یا نه ..
اگر نرمال هست دیگه گرفتن رژیم غذایی برای کاهش حجم توده چربی شکمی توجیهی نداره ..و فقط باید با ورزش کار رو ادامه بدید ...و البته منتظر سریع آّب شدنش نباشید...طول می کشه

علیرضا
21-07-2009, 17:42
درمیان چربی هیا مناطق مختلف بدن، چربی ناحیه شکمی مقاوم ترین نوع در برابر رژیم هست که البته این مقاومت بد هم نیست !
حتی ثابت شده داشتن یک لایه چربی ناحیه شکمی ( نه بیش از حد) در افراد سالمند باعث کاهش آلزایمر میشه !
------
شما اول ببینید واقعا وزنتون نرمال شده یا نه ..
اگر نرمال هست دیگه گرفتن رژیم غذایی برای کاهش حجم توده چربی شکمی توجیهی نداره ..و فقط باید با ورزش کار رو ادامه بدید ...و البته منتظر سریع آّب شدنش نباشید...طول می کشه

ممنون ALIAK جان از اطلاعات مفیدت :11:
بر اساس شاخص BMI ، بله نرمال شده ولی خوب باز هم جا داره :20:
صرفاً به خاطر ظاهر ناخوشایندش و اینکه تو ورزش حرکات بیشتری می تونم انجام بدم ، می خوام از شرشون خلاص شم. عجله ای نیست :20:
باز هم ممنون علی جان :11: