مشاهده نسخه کامل
: این تایپیک ادامه دارد!!!
با سلام و تشکر ار آقایان موسر،راکت و بقیه...
آقا ما فعلا یه کیس می خوایم تهش دیگه 600 تموم شه واسمون،فقط چیزی که هست می خوام رو مادربوردش سنگ تموم بزارم، یعنی تا دویست یا دویست و پنجاه خرج مادربورد کنم باقیشم که بقیه ماجرا.
فقط اگه میشه مادربورد رو چندین مدل مختلف پیشنهاد بدین...
بازم تشکر.
Ultra_Black
19-07-2009, 19:39
کاربردتون چی بود؟
خانگی، عمومی ولی طبق چیزی که گفتم!
Ultra_Black
20-07-2009, 11:41
CPU:Intel E7400=115
M.B:Gigabyte EP45-UD3R=140
RAM:OCZ Gold 4Gb 800=55
VGA:Sapphire 4830 512Mb=140
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=55
DVD RW:Liteon 22X=25
Power:Green GP 485A=45
Case:Green Magnum Plus=30
All:605
CPU:Intel E7400=115
M.B:Gigabyte EP45-UD3R=140
RAM:OCZ Gold 4Gb 800=55
VGA:Sapphire 4830 512Mb=140
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=55
DVD RW:Liteon 22X=25
Power:Green GP 485A=45
Case:Green Magnum Plus=30
All:605
خوبه.
البته کارت گرافیک رو میشه کم کرد 4670 برداری و مادربرد رو بهتر
ولی به نظرم همین خوب هستش
اگه بخوام همین کارو کنم یعنی از گرافیک بزنم بزارم رو مادربورد غیر این مادربورد چه مدل های دیگه ای میتونم بگیرم؟ راستش میخوام تا چند سال هر رقم خواستم ارتقا بدم دیگه با مادربورد کاری نداشته باشم.خلاصه یه مادر بورد همه کاره دیگه از قبیل ساپورت کراس فایر،تریپل کانال و....!!!
البته اهل اورکلاک نیستم!
در ضمن نظرتون در مورد رم corsair 1333 یا geil چیه بهتره یا نه؟!
Ultra_Black
20-07-2009, 19:18
اگه بخوام همین کارو کنم یعنی از گرافیک بزنم بزارم رو مادربورد غیر این مادربورد چه مدل های دیگه ای میتونم بگیرم؟ راستش میخوام تا چند سال هر رقم خواستم ارتقا بدم دیگه با مادربورد کاری نداشته باشم.خلاصه یه مادر بورد همه کاره دیگه از قبیل ساپورت کراس فایر،تریپل کانال و....!!!
البته اهل اورکلاک نیستم!
با این بودجه چنین کاری نمیشه کرد!
البته اهل اورکلاک نیستم!
اگه گرافیک رو 4670 برداری حدودا 90 تومن
مادربرد :
ASUS - P5Q Deluxe==>190T
ASUS - Maximus II Formula==>240T
اگه دومی رو بخوای برداری باید از قطعات دیگه یه خورده کم کنی
برای رم هم همون OCZ رو بردار
با سلام و تشکر ار آقایان موسر،راکت و بقیه...
آقا ما فعلا یه کیس می خوایم تهش دیگه 600 تموم شه واسمون،فقط چیزی که هست می خوام رو مادربوردش سنگ تموم بزارم، یعنی تا دویست یا دویست و پنجاه خرج مادربورد کنم باقیشم که بقیه ماجرا.
فقط اگه میشه مادربورد رو چندین مدل مختلف پیشنهاد بدین...
بازم تشکر.
ببخشید ، میتونم بپرسم چرا؟
فقط برای اطلاعتون ، مادربردها با چیپ های مشابه ، در شرایط غیر اورکلاک عملا فقط در امکانات با هم متفاوت هستن به این معنی که شما پول برای چیزی بدی که استفاده ای ازش نداری ، کار اشتباهی انجام دادی. Stream یک نمونه از درخواست مشاوره برای سیستم داره که به نظرم یک نگاهی بهش بندازین بد نیست.
ببخشید ، میتونم بپرسم چرا؟
فقط برای اطلاعتون ، مادربردها با چیپ های مشابه ، در شرایط غیر اورکلاک عملا فقط در امکانات با هم متفاوت هستن به این معنی که شما پول برای چیزی بدی که استفاده ای ازش نداری ، کار اشتباهی انجام دادی. Stream یک نمونه از درخواست مشاوره برای سیستم داره که به نظرم یک نگاهی بهش بندازین بد نیست.
ok.ممنون از راهنماییت ما که زیاد وارد نییستیم.باید سوتی بدیم تا یاد بگیریم دیگه!میشه لطف کنی آدرس اون پست stream رو بزاری...
در ضمن اگه اساتید تایید کنند میتونم پول بیشتری بزارم تا مادربورد بهتر باشه،چون قصدم اینه که خورد خورد مثلا یه ماه یه بار قطعه اضافه کنم تا یواش یواش یه سیستم خفنی بشه بعد 5_4 ماه! واسه همین احساس کردم شرطش اینه که فعلا اول از همه یه مادربورد تمام عیار بگیرم.
بازم تشکر!
Ultra_Black
21-07-2009, 19:42
در ضمن اگه اساتید تایید کنند میتونم پول بیشتری بزارم تا مادربورد بهتر باشه،چون قصدم اینه که خورد خورد مثلا یه ماه یه بار قطعه اضافه کنم تا یواش یواش یه سیستم خفنی بشه بعد 5_4 ماه! واسه همین احساس کردم شرطش اینه که فعلا اول از همه یه مادربورد تمام عیار بگیرم.
دوست من برای ارتقا قطعات باید شما سیستمتون رو یا بر اساس AMD Phenom II یا Intel Core i7 ببندین تا بتونین سیستمتون رو مرتب آپدیت کنید!
ok.ممنون از راهنماییت ما که زیاد وارد نییستیم.باید سوتی بدیم تا یاد بگیریم دیگه!میشه لطف کنی آدرس اون پست stream رو بزاری...
بازم تشکر!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد من اینکه به نیازت دقت کنی ، تبلیغات به طرز فجیعی هزینه های سنگین به آدم تحمیل میکنه ، مواظب باش دچارش نشی:46: مادربرد هم الان گزینه های بسیار مطلوبی مثل PQ5 Pro هستند که از هر لحاظ بگیری P/P فوق العاده دارند ، شما به نیاز توجه کن.
پس مطابق دستورالعمل پیش میریم:
سلام
من قصد خرید یک سیستم جدید دارم.
قطعات قبلی که اینقدر قدیمیه باید بریزم دور،روم هم نمیشه بگم فکنم پنتیوم هم نباشه :38:
موارد استفاده:
1.استفاده های عمومی از قبیل رایت کردن و مدیاو...
2.اینترنت
3.در آخرین اولویت که شاید وقت هم نکنم بازی(زیاد مهم نیست)!
انتظار دارم سیستم جدید من در برنامه ها و کارهای زیر عملکرد مناسبی داشته باشد:
1.مطلب(البته فعلا در حد مقدماتی کار میکنم،نه محاسبات پیشرفته
2.برنامه های مختلف جهت convertor
میزان بودجه بنده برای کیس 600 میباشد!
فقط همونطور که گفتم می خوام یه جوری باشه که بعدا بشه ارتقا بدم مثلا رم یا VGA بالا فعلا مهم نیست بعدا هم میشه ردیف کرد ولی نمیخوام مثلا مادربورد یا پاورم کم بیاره!
با تشکر مجدد!:46:
ممنون از جواب ها!!
فقط میشه لطف کنید قیمت این قطعات رو هم بگین:
cpu:giga p43ds3l
cpu:e7300
ram:2g kingstone & 1g kingstone 800
hdd:320 maxtor
dvd rw:suzuki
vga:geforce 9400 1g giga & geforce 9400 1g xfx
power :elegance 900watt
speaker:563w microlab
اگه نیاز به اصلاح هم داره با قیمتش اگه لطف کنید بگین ممنون میشم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.