مشاهده نسخه کامل
: کارت ---
بهترین کارت --- در بازار چیست لطفا طریقه اصل یا تقلبی بودنش را هم به بنده بگویید
هیچکس نیست به من جواب بدهد
amir_rahmani
19-07-2009, 15:24
دوست عزیز یه خورده باید صبر کنید.
شما 3 ساعت پیش تاپیک زدی الان جواب می خوای؟؟؟
دوست عزیز یه خورده باید صبر کنید.
شما 3 ساعت پیش تاپیک زدی الان جواب می خوای؟؟؟ ببخشید ولی یک چورایی دارم از کنجکاوی می ترکم
persian_test
19-07-2009, 15:55
بهترین کارت --- در بازار چیست لطفا طریقه اصل یا تقلبی بودنش را هم به بنده بگویید
برای چه کاری می خواهید؟ تماشای کانالهای ماهوارهایی یا دانلود آفلاین؟
یه مارک تقریبا متعادل و رایج در بازار SKY STAR هست که مدلهای مختلفی داره که بهترینش HD هست.
Hessam_7800gtx
19-07-2009, 16:14
مثل اینکه اصلهاش روش سه فلفل قرمز یا یه همچین چیزی داره :دی
برای چه کاری می خواهید؟ تماشای کانالهای ماهوارهایی یا دانلود آفلاین؟
یه مارک تقریبا متعادل و رایج در بازار SKY STAR هست که مدلهای مختلفی داره که بهترینش HD هست.
برای هردو و بیشتر برای دانلود آفلاین در مورد sky starهم می خواهم بدانم بالاتر از 2.6 یا 2.8 چیزی هست یا نه و ضمنا یک جورایی می خواهم همه چیز تموم باشه
مثل اینکه اصلهاش روش سه فلفل قرمز یا یه همچین چیزی داره :دی
اصل بودن از این نظر که ساخت آلمان و کره است یا که تقلبی و چینی است که فقط با یک نرم افزار می شمود فهمید و متاسفانه بنده اسم نرم افزار را نمی دانم
راستی تا یادم نرفته آموزش کامل دانلود آفلاین هم می خواهم
یا ایها المسلمین به من جواب بدهید
از همه دوستان که سر رشته دارند خواهش می کنم در این بحث شرکت نمایند
mehdi1368
21-07-2009, 23:02
سلام
--- card Skystar2 PCI=75000toman
Qbox HD ----S2 PCI=110000toman
دوست عزیز من از اولیه استفاده میکنم !24 ساعته کار میکنه داغ هم نمیکنه واسه دانلود هم عالیه!
روی جعبه عکس سه فلفل قرمز وجود داره!
موفق باشید.
سلام
--- card Skystar2 PCI=75000toman
Qbox HD ----S2 PCI=110000toman
دوست عزیز من از اولیه استفاده میکنم !24 ساعته کار میکنه داغ هم نمیکنه واسه دانلود هم عالیه!
روی جعبه عکس سه فلفل قرمز وجود داره!
موفق باشید.
ای ول دست درد نکنه
حالا لطفا اگر می تونی طریقه دانلود آفلاین را هم به این بنده سر تا پا تقصیر بگویید را ستی دیش افست برای دانلود خوب هست انشاء الله
mehdi1368
22-07-2009, 18:10
[QUOTE]ای ول دست درد نکنه
روی تشکر کلیک میکردی کافی بود
حالا لطفا اگر می تونی طریقه دانلود آفلاین را هم به این بنده سر تا پا تقصیر بگویید را ستی دیش افست برای دانلود خوب هست انشاء الله
تو نت بگردی اموزش به اندازه کافی هست!
موفق باشید.
Lord_theOne
28-07-2009, 07:18
اينجا جاش نيست آموزش اما براي دانلود مي خواهي Q-Boxبهترين مدل است
SkyStar2 2.8
SkyStar HD2
جديدترين مدل هستش
اينجا جاش نيست آموزش اما براي دانلود مي خواهي Q-Boxبهترين مدل است
SkyStar2 2.8
SkyStar HD2
جديدترين مدل هستش
چرا مگه شما دولتی هستید یا اینکه بنده حرف بدی زدم
D o l f i n
29-07-2009, 16:36
نه دوست عزیز شما حرف بدی نزدید ولی اگه قرار بود تو انجمن از این بحثها بشه که انجمنهای مربوطه رو جمع نمی کردند
شما برو تو گروه ها راحت سوالاتون رو بپرسید تا جواب بدن
در ضمن شما نگفتید قیمتش در چه محدوده ای باشه
نه دوست عزیز شما حرف بدی نزدید ولی اگه قرار بود تو انجمن از این بحثها بشه که انجمنهای مربوطه رو جمع نمی کردند
شما برو تو گروه ها راحت سوالاتون رو بپرسید تا جواب بدن
در ضمن شما نگفتید قیمتش در چه محدوده ای باشه کدوم گروهها مگه برای ماهواره هم این فروم گروه جداگانه داره ؟
mehdi1368
29-07-2009, 18:58
کدوم گروهها مگه برای ماهواره هم این فروم گروه جداگانه داره ؟
دوست عزیز فروم های زیادی نو نت هست کافی شما تو گوگل سرچ کنی!!!!
این هم ادرس گروه --- که دوستمون گفت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
دوست عزیز فروم های زیادی نو نت هست کافی شما تو گوگل سرچ کنی!!!!
این هم ادرس گروه --- که دوستمون گفت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید. شدیدا متشکر م
linuxboy
23-08-2009, 08:02
بچه ها من دو تا سوال داشتم
1 . دانلود آفلاین یعنی چی؟باید برای این امکان هزینه ای هم دادم
2. کارت --- آیا نیاز به دیش هم داره یا بدون دیش میشه ازش استفاده کرد؟بعد این دیش مثل دیش ریسیور ماهواره به آن بزرگی هست یا می تونمی تو خونمون هم بزارمش یا حتما باید ببرم بالا پشت بوم بزارم؟
سوشیانت مبین
22-09-2009, 19:58
1- یعنی این که شما بدون وصل شدن به اینترنت میتونی فایل هایی رو که دیگران دانلود میکنن بگیری . خوبیش اینه که هیچ هزینه ای مگر هزینه خرید کارت نمی دید و بدیش اینه که شما دست شما در دادن آدرس فلان لینک به کارت بسته است فقط می تونی اندازه و فرمت ها رو مشخص کنی و امیدت به خدا باشه تا شاید فایلی رو که دوست داری دیگری دانلود کنه و برای شما هم دانلود شه اما خوبی دیگرش اینه که سرعتش خیلی بالاست خیلیییییییییییییییییییییی یییی
2- بله دوست من شما نیاز به یک دیش دارید که برای ----- های معمولی استفاده می شه و میتونی با اون کانال های ماهواره ای رو هم ببینی
می بخشید اگر پاسخم کوتاهه میترسم کارتم تموم شه امیدوارم دوستان دیگر پاسخ بهتری به شما بدهند
خدا یاورتان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.