مشاهده نسخه کامل
: پخش فایل تصویری به صورت انلاین با php
سلام دوستان. من می خوام یک سایت طراحی کنم که در اون فایل تصویری رو به صورت آنلاین پخش کنم.
ولی نمی دونم چطور باید این کار رو انجام بدم ؟ منتظر راهنمایی های شما هستم
mamadfelfel1988
19-07-2009, 18:23
شما چند تا راه داري اين يك سيستم برودكستينگ هست بايد اين كارو اگر بخواي انلاين باشه بوسيله java انجام بدي اما با php شما ميتونيد فيلم هاي ظبط شده خودتون رو با اكستنشن هاي media player يا real player يا خيلي ديگي از اين جور نرم افزار ها انجام بدي.
خیلی ممنون از جوابتون. آیا هر دو راهی که فرمودید رو می شه تو سرور لینوکس انجام داد؟
mamadfelfel1988
20-07-2009, 23:20
اره مشكلي نداره شما web server كار نداريد كه شما با client كار داريد در اين قسمت
saghishab
21-07-2009, 07:04
ميشه راجع به اكستنشن هاي media player يا real player بيشتر توضيح بدي؟؟ اگر ميشه كدش رو بگذاري
mamadfelfel1988
21-07-2009, 16:05
شما به سايتهايي مثل farsnews نگاه كنيد در قسمت video از media player استفاده شده هرچند به نظر من flash player براي نمايش video بهتر است شما فقط فايل هاتون رو به فرمت flv تبديل ميكنيد و بعد به وسيله parameter به اانواع player خودتون ميفرستيد و اون هم ميخونه!مثلا در flash video player كه يك سري component اماده هم داره شما فقط به وسيله query پارامتر خودتون رو به embed اون ميفرستيد يعني همان لينك ويديو و اون پخش ميكنه!
شما چند تا راه داري اين يك سيستم برودكستينگ هست بايد اين كارو اگر بخواي انلاين باشه بوسيله java انجام بدي اما با php شما ميتونيد فيلم هاي ظبط شده خودتون رو با اكستنشن هاي media player يا real player يا خيلي ديگي از اين جور نرم افزار ها انجام بدي.
چطور می تونم با جاوا این کار رو انجام بدم؟
mamadfelfel1988
22-07-2009, 23:56
يعني اينكه شما مثل irib ميخواييد online broadcasting راه بيندازيد مشكل سخت افزاري نداريد چون اين كار پيچيدگي خاصي داره بعد شما چمقدار با java اشنايي اينجارم يه نگاهكي بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني اينكه شما مثل irib ميخواييد online broadcasting راه بيندازيد مشكل سخت افزاري نداريد چون اين كار پيچيدگي خاصي داره بعد شما چمقدار با java اشنايي اينجارم يه نگاهكي بنداز
در واقع من براي پروژم مي خوام پيچيدگي هاي اين کار رو ياد بگيرم. و محيط تست اين کار براي من فراهم شده. و من مي خوام که بتونم کانال تلويزيوني رو به صورت آنلاين پخش کنم و در سايتم آموزش مجازي داشته باشم. با جاوا هم کمي آشنايي دارم.
neopersia
23-07-2009, 17:37
این مقاله و صفحات بعدیشو بخونید کلیت کار دستتون میاد:
ممنون از راهنماييتون.
اما يک سوال ديگه : فرق پخش کانال تلويزيوني با آموزش مجازي چيه؟آيا اصلا فرقي دارند؟
mamadfelfel1988
24-07-2009, 15:51
خوب شما در دوحالت ميتوني برنامه پخش كني اما چيزي كه هست تو اموزش مجازي شما ميتوني يك سري امكانات خوبي هم بدي به كاربر!البته اينا فرق زيادي دارند!
اگر فرض کنیم که مساله streaming حل شده باشد. برای نمایش یک فایل تصویری در صفحه بهترین و پر سرعت ترین راه چیه ؟ آیا جایی هست که روش ها رو با هم مقایسه کرده باشه.
مثلا چه زبانهایی بهتره . آیا به جز کد جاوا اسکریپت راهی است که بهتر باشه . من می خوام کاری که می کنم سریعترین و تکنیکی ترین راه باشه. اگه ممکنه کمکم کنید.
mamadfelfel1988
25-07-2009, 20:55
swf و flv روشي هست كه درسترين روش هست كه اكثر سايت ها اتفاده ميكنن خيلي هم ساده است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.